Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Ποια ελαττώματα έχουν; Διάβασε και γέλασε με την ψυχή σου

Συμφωνείτε; Αν όχι πείτε την εμπειρία σας

9 Ιανουαρίου 2021 15:27
Ζώδια: Ποια ελαττώματα έχουν; Διάβασε και γέλασε με την ψυχή σου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όλα τα ζώδια έχουν προτερήματα αλλά και ελαττώματα. Διάβασε παρακάτω να δεις ποια είναι σπάταλα, ποια λαίμαργα ή τεμπέλικα. Γιατί αν δεν ξέρεις εσύ τα ελαττώματά σου, γιατί να τα γνωρίζουν οι άλλοι! Ενώ, πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση σου αν ανήκεις στα τρία ζώδια, όπου το 2021 η τύχη θα είναι με το μέρος τους.

Παρακάτω θα δεις με μπόλικο χιούμορ και αυτοσαρκασμό, τι σε περιμένει με έναν Σκορπιό ή Τοξότη ή με μια φίλη Ταυρίνα ή Κριαρίνα!

1. Ξοδεύεις σαν να μην υπάρχει αύριο. Πετάς τον οικονομικό σου προϋπολογισμό (ποιος ήρθε;;;) από το παράθυρο κι όταν δεις κάτι που σου κάνει κλικ, ορμάς και αναστενάζει η πιστωτική: Κριός, Δίδυμος, Λέων, Ζυγός, Τοξότης, Ιχθύς

2. Τρως και δεν λες να σταματήσεις. Είσαι λαίμαργος και δεν κρύβεται. Το φαγητό είναι λαγνεία κι εσύ ένα θύμα της. Εάν κάποιος σε δείξει με το δάχτυλο, παίζει και να το περάσεις για spring roll και να το δαγκώσεις! Ταύρος (εμ, ποιος άλλος;), Καρκίνος (έλα, μην ντρέπεσαι, οι ορμόνες φταίνε, το ξέρω), Τοξότης (ξέρω-ξέρω, τον Δία σου μέσα), Ιχθύς (ένα θύμα των περιστάσεων είσαι..)

3. Είσαι τεμπέλα, μάνα μου! Όλα τα σφάζεις κι όλα τα μαχαιρώνεις και το Carpe Diem το φοράς μπλουζάκι. Αρπάζεις την ημέρα από τα μαλλιά (μην πω καμιά κουβέντα), αρκεί… να ξεκολλήσεις τον βελουδέ ποπό σου από τον καναπέ-κρεβάτι: Ταύρος, Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς (βρε-βρε, πάλι εσείς εδώ;;;)

4. Τα ξέρεις όλα και συμφέρεις, βρε ξερόλα! Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης, Υδροχόος και για μπόνους, θα χώσω και τον Αιγόκερω στην λίστα, που όλα σωστά τα κάνει, αφού τα ξέρει όλα! Φτου σας παλικάρια μου!

Ζώδια

5. Μπερδεύομαι κι αποσυντονίζομαι, ποιος άλλαξε πάλι τα ραδιοκύματα, ρε παιδιά; Μια ζάλη κι έναν αποσυντονισμό, τον αισθάνεσαι όταν σε πυροβολούν με πολλές πληροφορίες -παθαίνεις ένα oveload (για παράδειγμα όταν σου λένε οδό και αριθμό ΜΑΖΙ- μα τι μπέρδεμα!): Ζυγός, Ιχθύς (α, χου τα μου!)

6. Εκνευρίζεσαι κι αρπάζεσαι κομματάκι εύκολα ή μου φαίνεται; Κριός, Σκορπιός, Υδροχόος σηκώστε τα χέρια, κατεβάστε κεφάλια (από ντροπή)! Αμάν με τα νεύρα σας πια! Μαζέψτε τα, σφουγγάρισα!

7. Είμαι ένα θύμα, ένας μάρτυρας και το κέφι μου θα κάνω (δηλαδή θα μείνω με τον λάθος άνθρωπο, θα γίνω χάλι, αφού γίνω χαλί να με πατήσουν και θα ράψω μπαλωματάκια για την ευαίσθητη ψυχούλα μου): Καρκίνος, Ζυγός, Υδροχόος, Ιχθύς και ναι, θα προσθέσω ξετσίπωτα και τους Σκορπιούς εδώ για να πάρουν τα σχόλια φωτιά!

8. Ένα κομπλιμέντο σου κάναμε και το πήρες απάνω σου! (Παραέχεις αυτοπεποίθηση και αν έχεις την καλοσύνη, πάρε το καλάμι σου από μπροστά μου γιατί μου μπήκε ελαφρώς στο μάτι): Κριός, Ταύρος, Δίδυμος, Λέων (ε, δεν το πιστεύω! Κι εσύ εδώ;;;), Τοξότης, Αιγόκερως, Υδροχόος

9. Το ακριβώς ανάποδο του προηγούμενου: Ό,τι και να σου πω, ένα ποταπό λουλουδάκι θα παραμείνεις και θα κοιτάς το πάτωμα, γιατί τελευταία φορά που τσέκαρες η αυτοπεποίθηση σου, ήταν εκεί: Καρκίνος, Παρθένος, Ζυγός, Σκορπιός, Ιχθύς

10. Μερικές φορές είσαι αλλού γι’ αλλού, λες και προσγειώθηκες στον πλανήτη μερικές ώρες πριν, μοιάζεις σαν να έχεις κόψει δεσμούς με την πραγματικότητα: Δίδυμος, Ζυγός, Τοξότης, Ιχθύς.

11. Κατεβάζεις ρολά κι άντε να σε βρούμε. Οι από πάνω είναι αλλού κι εσύ εδώ, αλλά το μαγαζάκι κλειστό (είτε από σκέψη, είτε από νεύρα, είτε γιατί έτσι!): Ταύρος, Καρκίνος, Παρθένος, Σκορπιός, Υδροχόος, Ιχθύς (ε, θα τρελαθώ! Και αλλού κι εδώ, εσύ;;;;;;;;;;)

12. Έπεσε ψύχρα ή μου φαίνεται; Όταν δεν γουστάρεις κάποιον ή κάτι, μεταμορφώνεσαι σε Βασίλισσα του Πάγου: Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Αιγόκερως (χαιρετώ την Βασίλισσα ΟΛΩΝ των πάγων!), Υδροχόος

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share