Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«5 ευνοούμενα και 4 ζώδια πρέπει να προσέξουν...» - Καμπανάκι από την Λίτσα Πατέρα για τους κινδύνους που κρύβει η σημερινή ημέρα (Video)

Τι ανέφερε η έμπειρη αστρολόγος

5 Ιανουαρίου 2021 13:20
«5 ευνοούμενα και 4 ζώδια πρέπει να προσέξουν...» - Καμπανάκι από την Λίτσα Πατέρα για τους κινδύνους που κρύβει η σημερινή ημέρα (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ζώδια σήμερα: Η Λίτσα Πατέρα έκανε τις αστρολογικές της προβλέψεις στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, όπου έκρουσε καμπανάκι για 4 ζώδια και τους κινδύνους που κρύβει η σημερινή ημέρα, ενώ αναφέρθηκε και σε 5 εξ΄αυτών που είναι ευνοούμενα. Επίσης η Άση Μπήλιου έδωσε τις τυχερές ημερομηνίες για τα ζώδια για το νέο έτος.

Δείτε αναλυτικά την πρόβλεψη της Λίτσας Πατέρα:

«Βόμβα» από τη Λίτσα Πατέρα: «Πιθανόν να βρεθεί φάρμακο για τον καρκίνο»! (Video)

Η γνωστή αστρολόγος Λίτσα Πατέρα με μια πρόβλεψη που έκανε για πρώτη φορά δημοσίως είπε πως θα έχουμε θετικές εξελίξεις μέχρι τέλος του μήνα με τον καρκίνο.

Ειδικότερα, όπως είπε η Λίτσα Πατέρα το πρωί της Δευτέρας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 «στο τέλος του μήνα πιθανόν να βρεθεί φάρμακο για τον καρκίνο», με τον καλεσμένο στην εκπομπή Γιώργο Παπαδάκη να υπερθεματίζει λέγοντας πως «πω πω, αν γίνει αυτό θα είναι πολύ πιο σημαντικό και από τον κορονοϊό».

Εν συνεχεία η Λίτσα Πατέρα προχώρησε στην ανάλυση των ζωδίων για σήμερα και τις καθαρά αστρολογικές της προβλέψεις.

Δείτε το απόσπασμα από το 1.44 και μετά:

«Από τις 9 Γενάρη και μετά... Προσοχή των τελευταίων ημέρων του...» - Προειδοποίηση από την Λίτσα Πατέρα (Video)

Ζώδια σήμερα: Η Λίτσα Πατέρα έκανε τις αστρολογικές της προβλέψεις στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, όπου θέλησε να προειδοποιήσει το τηλεοπτικό κοινό για μία αλλαγή που πρόκειται να γίνει στη θέση της Αφροδίτης από τις 9 Ιανουαρίου. Επίσης δείτε τι ανέφερε ο Κώστας Λεφάκης για τον πρώτο μήνα του 2021.

«Η Αφροδίτη συνεχίζει να είναι στον Τοξότη και έτσι το συναίσθημά μας έχει «φουντώσει». Από τις 9 του μηνός η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο και πηγαίνει στον Αιγόκερω, κάτι που σημαίνει πως θα επηρεάσει περισσότερο τα οικονομικά και επαγγελματικά θέματα», είπε χαρακτηριστικά η έμπειρη αστρολόγος.

Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις της:

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share