Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Ασχοληθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα" - Αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα

Αναλυτικά οι προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά!

15 Δεκεμβρίου 2020 13:50

Ζώδια σήμερα: Η Λίτσα Πατέρα έκανε τις αστρολογικές της προβλέψεις στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, όπου ανέφερε ότι η εβδομάδα αυτή είναι μια πολύ καλή εβδομάδα λόγω της νέας Σελήνης.

Η Λίτσα Πατέρα τόνισε στις αστρολογικές της προβλέψεις ότι: "Πρέπει να χαρείτε την Αφροδίτη που κάνει την είσοδό της στον Τοξότη και να ασχοληθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα".

Εκτός, όμως, από τις προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα, δείτε εδώ ποιες είναι οι τυχερές ημερομηνίες για κάθε ζώδιο μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 15 Δεκεμβρίου;

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 15 Δεκεμβρίου. Τι μας περιμένει;

Κριός

Φίλε Κριέ, ο Ερμής σήμερα σχηματίζει ένα απόλυτα θετικό για σένα, Εξάγωνο με τον Άρη! Έχεις επιτέλους την ευκαιρία, να εκμεταλλευτείς την τύχη σου και τις κοινωνικές επαφές σου και να γευτείς την επιτυχία, σε όλους τους τομείς της ζωής σου και στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, κυρίως μέσα από επικοινωνίες!

Επιπλέον, πετυχαίνεις μακροπρόθεσμους στόχους, ανοίγεις τους ορίζοντες σου, αισιοδοξείς και μπορείς άφοβα να προχωρήσεις, στην υλοποίηση των ιδεών σου!

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, το Τρίγωνο Ερμή-Άρη που πραγματοποιείται σήμερα, θα σου δώσει την ευκαιρία να βάλεις σε εφαρμογή και να υλοποιήσεις, κάποιες βαθιές σκέψεις και επιθυμίες σου, ώστε να πραγματοποιήσεις σημαντικούς στόχους, που μέχρι τώρα, κρατούσες κρυμμένες για κάποιους λόγους.

Γενικά πάντως, μην αποκαλύπτεις ακόμα σε κανέναν τίποτα και διαφύλαξε τα μυστικά σου και τις δράσεις σου! Τώρα ξέρεις ποιος είναι ο ορθός δρόμος για την εκπλήρωση των στόχων σου!

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, το Τρίγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Άρη σήμερα, είναι απόλυτα θετικό για σένα! Έχεις πλέον την ικανότητα να αξιολογήσεις ορθά και αντικειμενικά τις καταστάσεις και τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι και να πάρεις τις σωστές αποφάσεις για την εξέλιξη σου!

Ισορροπείς με επιτυχία, συναίσθημα και λογική και αυτό θα σου φέρει σίγουρα σημαντικές ουσιαστικές αλλαγές στις διαπροσωπικές σου σχέσεις!

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, ο Ερμής και ο Άρης συνεργάζονται σήμερα, με την όψη Τριγώνου, γεγονός που θα σε ευνοήσει πολύ σε θέματα καθημερινότητας!

Ανανεώνεσαι πλήρως, τακτοποιείς υποχρεώσεις, εκκρεμότητες και δουλειές και βελτιώνεις απόλυτα την εμφάνιση, την ψυχολογία σου, αλλά και τον ίδιο σου εαυτό! Μπορείς να αναμένεις αρκετές θετικές αλλαγές, που θα σε βοηθήσουν, να κάνεις την ζωή σου ευκολότερη και σαφώς πιο ευχάριστη!

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, με το Τρίγωνο που σχηματίζουν σήμερα ο Ερμής και ο Άρης, μπορείς να βρεις τον απαραίτητο ελεύθερο χρόνο, ώστε να περάσεις όμορφα και εποικοδομητικά, μέσα από κοινωνικές επαφές!

Εκμεταλλεύσου την αυξημένη σου δημιουργικότητα και την λάμψη σου, σε κάθε σου εγχείρημα και γενικά κάθε ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί! Ιδανική ημέρα για την υλοποίηση των στόχων σου και την γενική βελτίωση της ζωής σου!

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, το Τρίγωνο Ερμή-Άρη, που πραγματοποιείται σήμερα, φέρνει λύσεις και εύνοια στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας! Αν πρόκειται ή επιθυμείς να μετακομίσεις, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, για πρωτοβουλίες, συμφωνίες και αποφάσεις!

Επίσης, κάποια κακώς κείμενα που αφορούσαν τις συγγενικές και οικογενειακές σου σχέσεις, που σε προβλημάτιζαν, λαμβάνουν τέλος! Γενικά, αξιολόγησε εκ νέου κάποιες παρελθοντικές καταστάσεις, ώστε να χαράξεις τώρα μια νέα πορεία ζωής!

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, σήμερα με το Τρίγωνο Ερμή-Άρη, θα βελτιώσεις, θα εξομαλύνεις και θα διορθώσεις σχέσεις και επαφές με τους γνωστούς σου, αλλά και με αδέρφια ή γείτονες!

Στον επικοινωνιακό τομέα, ανοίξεις ορθά και κατανοητά τις σκέψεις και τις ιδέες σου, με αποτέλεσμα να πείθεις πιο εύκολα τον συνομιλητή σου! Σε κοινωνικές συναναστροφές, οι προσπάθειες σου, επιτέλους ανταμείβονται και έχεις πια το «πάνω χέρι»!

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, με το σημερινό Τρίγωνο Ερμή-Άρη, η αυτοεκτίμηση σου αυξάνεται και αυτό προκαλεί εκδηλώσεις θαυμασμού, από τον περίγυρο σου!

Έχεις τώρα την ευκαιρία, για να φτιάξεις και να οργανώσεις ένα πρόγραμμα, που θα σε εξυπηρετήσει να προστατεύσεις και να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου και τα υλικά αγαθά σου!

Ό,τι μέχρι τώρα έχεις κατακτήσεις και πετύχει, το έκανες με αγώνα και σκληρή προσπάθεια και τώρα το σύμπαν σου δίνει την δυνατότητα να απολαύσεις επιτέλους τις μικρές χαρές της ζωής!

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, το Τρίγωνο που σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιό σου με τον Άρη σήμερα, θα φέρει θετικά αποτελέσματα, όχι μόνο για το παρόν, αλλά και μακροπρόθεσμα!

Έρχονται νέες ισορροπίες και λύσεις μόνιμες στις διαπροσωπικές σου επαφές, αλλά και σίγουρη επιτυχία σε κάθε σημαντικό τομέα της ζωής σου, ιδίως μέσω της επικοινωνιακής οδού! Επιτέλους, ανταμείβεσαι για όλες τις παρελθοντικές σου προσπάθειες, αλλά και για τυχόν απογοητεύσεις που είχες υποστεί!

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, το Τρίγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Άρη σήμερα, επιφυλάσσει για σένα, θετικές αλλαγές στην διάθεση σου και ανανεωμένη ψυχολογία!

Θα καταφέρεις, να αναζητήσεις τις εσωτερικές σου αξίες και τις ανάγκες σου, αλλά και να αναγνωρίσεις τις βαθύτερες επιθυμίες σου, ώστε να τις εκπληρώσεις! Κάνε έναν απολογισμό των περασμένων γεγονότων και οργάνωσε σωστά τις επόμενες κινήσεις σου.

Σίγουρα κάποια ωφέλιμα γεγονότα στη ζωή σου, ακόμα κι αν δεν γίνουν άμεσα αντιληπτά και αισθητά, θα σε απαλλάξουν από άγχη και ανασφάλειες!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, ο Ερμής σήμερα, σχηματίζει ένα πολύ θετικό για σένα, Τρίγωνο με τον Άρη! Μπορείς πλέον, ξανά να αισιοδοξείς, να κάνεις ριζικές αλλαγές σε ό,τι σε ενοχλεί και να ανανεώσεις πλήρως τον φιλικό τομέα!

Συγκεκριμένα, οι φίλοι θα είναι στο πλευρό σου και θα σε βοηθούν σε κάθε σου εγχείρημα, έμπρακτα και λεκτικά! Ιδανική ημέρα για να εκπληρώσεις τους στόχους σου και να αποζημιωθείς για όλες τις προσπάθειες και τους αγώνες που έχεις κάνει μέχρι τώρα!

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, ο Ερμής σήμερα, σχηματίζει Εξάγωνο με τον Κρόνο και θα σε βοηθήσει πολύ, να καταφέρεις να εκπληρώσεις ουσιαστικά όνειρα και φιλοδοξίες! Μπορείς τώρα να ξεφύγεις από δύσκολες καταστάσεις ή και ακόμα και τοξικές σχέσεις, με μεγαλύτερη ευκολία!

Διεκδίκησε μία εκ νέου συζήτηση κάποια θέματα που αφορούν την πρόοδο σου και την κοινωνική σου εικόνα και καταξίωση! Οργανώνεις καλύτερα την ζωή σου και τον χρόνο σου, βελτιώνοντας την καθημερινότητα σου!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share