Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βόμβα από την Λίτσα Πατέρα: "Έρχονται παραπλανητικές καταστάσεις"

Αναλυτικά οι προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά!

11 Δεκεμβρίου 2020 12:38
Βόμβα από την Λίτσα Πατέρα:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Η Λίτσα Πατέρα έκανε τις αστρολογικές της προβλέψεις στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, όπου και τόνισε ότι σήμερα είναι ημέρα δύναμης μιλώντας για αυτά που έρχονται.

Πιο συγκεκριμένα η έμπειρη αστρολόγος Λίτσα Πατέρα τόνισε πως " Έρχονται δυναμικές λύσεις, αντιφατικά γεγονότα αλλά και παραπλανητικές καταστάσεις. Κατάλληλα μέρα για να προσεγγίσετε αγαπημένα πρόσωπα".

Επίσης δείτε και τις προβλέψεις από την Άση Μπήλιου "ερχονται απρόοπτα που δεν περιμένουμε για..."

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου;

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου. Τι μας περιμένει;

Εκτός, όμως, από τις ημερήσιες προβλέψεις, δείτε εδώ ποιες είναι οι τυχερές ημερομηνίες για κάθε ζώδιο μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Κριός

Φίλε Κριέ, με το Τρίγωνο Ήλιου-Άρη σήμερα, οφείλεις να αρπάξεις τις πολλές ευκαιρίες που θα σου δοθούν, ώστε να καταφέρεις να κατακτήσεις μεγαλεπήβολους στόχους! Θέματα σπουδών ή εκπαίδευσης ευνοούνται ιδιαίτερα τώρα, όπως και θέματα διαπροσωπικών σχέσεων που διατηρούνται από απόσταση!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, με το Τρίγωνο Ήλιου-Άρη, μπορείς να κερδίσεις πολλά μέσα από το περιβάλλον σου και γενικά στην ζωή σου! Επωφελείσαι τώρα, ανακαλύπτοντας παρασκηνιακές ενέργειες άλλων ή κάποια μυστικά που σε αφορούν! Εμπιστεύσου την αυξημένη σου διορατικότητα και διαίσθηση και μάθε τι συμβαίνει κρυφά στο περιβάλλον σου!

Δίδυμοι

Φίλε Δίδυμε, με το Τρίγωνο Ήλιου-Άρη, καταφέρνεις και βρίσκεις λύσεις σε πολλά από τα θέματα που σε απασχολούσαν, ιδίως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, που είναι ιδιαίτερα σημαντικές για σένα τώρα! Συζήτησε, μίλα και πες ναι σε νέες συμφωνίες, όπως και γνωριμίες!

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα με την βοήθεια του Τριγώνου Ήλιου-Άρη, αισθάνεσαι δυνατός και ικανός να καταφέρεις να τακτοποιήσεις και την παραμικρή λεπτομέρεια! Βρίσκεις λύσεις και κλείνεις προβληματικούς κύκλους, εκπληρώνοντας βαθιές επιθυμίες, με αρκετή άνεση!

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα βγάζεις το παιδί που έχεις μέσα σου και απολαμβάνεις με κάθε τρόπο την ζωή, αλλά και τον θαυμασμό του περιβάλλοντος σου! Με το Τρίγωνο Ήλιου-Άρη, εκφράζεις τον εαυτό σου, μέσα από κοινωνικές επαφές, δραστηριότητες και χαρούμενες στιγμές!

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, το σημερινό Τρίγωνο Ήλιου-Άρη, θα καταφέρεις να απολαύσεις ευτυχισμένες στιγμές στην οικογένεια στο σπίτι, επιτυχία σε ένα παρελθοντικό θέμα που ακόμα σε απασχολεί και να βρεις μόνιμες λύσεις σε προβληματικές συγγενικές σχέσεις! Εμπιστεύσου την διαίσθηση σου, συνδύασε την με την λογική σου και θα δεις ότι μπορείς να καταφέρεις πολλά σήμερα!

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, η σημερινή ημέρα δεν πρέπει να μείνει ανεκμετάλλευτη από σένα, ιδίως όσον αφορά κοινωνικές δραστηριότητες και επαφές, με το Τρίγωνο Ήλιου-Άρη! Θα έχεις έντονη, αλλά και ουσιαστική κοινωνική ζωή και ωφέλιμες επαφές!

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, σήμερα σε χαρακτηρίζουν αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση και αυτά θα είναι τα χαρακτηριστικά σου, είναι που θα φέρουν τα θετικά γεγονότα και εξελίξεις της ημέρας! Με το Τρίγωνο Ήλιου-Άρη, αποδεικνύεις την αξία σου και κερδίζεις με μεγαλύτερη ευκολία αυτό που επιθυμείς!

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, με το Τρίγωνο Ήλιου-Άρη, η επιτυχία είναι στα χέρια σου σήμερα, αρκεί να παραμείνεις ώριμος και λογικός! Μπορείς να πετύχεις τώρα βαθιές επιθυμίες, χωρίς όμως υπερβολικές απαιτήσεις και συμπεριφορές! Ευκαιρίες θα έχεις, σε όλους τους τομείς που σε ενδιαφέρουν, για να αλλάξεις ριζικά ότι σε ενοχλεί και κυρίως μέσα από επικοινωνίες, επαφές και ειδήσεις!

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, σήμερα θα φτιάξεις σίγουρα την διάθεση σου, αποκαθιστώντας την ηρεμία και την σιγουριά σου με ανακουφιστικό τρόπο! Το Τρίγωνο Ήλιου-Άρη, σε σώζει τελευταία στιγμή, από δύσκολες και δυσάρεστες καταστάσεις ή συγκυρίες! Να έχεις άφοβα εμπιστοσύνη στο ένστικτο σου, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό και δεν θα χάσεις!

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, η ημέρα σήμερα, όλα βελτιώνονται και έρχονται μόνο επιτυχίες, αφού η ημέρα θα φέρει θετικές αλλαγές, που θες καιρό τώρα, με το Τρίγωνο Ήλιου-Άρη! Θα έχεις σίγουρα επιτυχίες και χαρές στο φιλικό σου περιβάλλον, και εκπληρώνεις πολλά από τα όνειρα σου!

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα οφείλεις να κινηθείς παρασκηνιακά με το Τρίγωνο Ήλιου-Άρη, για να κερδίσεις πολλά μέσα από το περιβάλλον σου και γενικά στην ζωή σου! Εκμεταλλεύσου κάποιες θετικές συγκυρίες, εμπιστεύσου την αυξημένη σου διορατικότητα και διαίσθηση και μάθε τι συμβαίνει κρυφά στο περιβάλλον σου!

Πηγή: Oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share