Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου;

Τι μας περιμένει;

10 Δεκεμβρίου 2020 00:40
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου. Τι μας περιμένει;

Εκτός, όμως, από τις ημερήσιες προβλέψεις, δείτε εδώ ποιες είναι οι τυχερές ημερομηνίες για κάθε ζώδιο μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, σε χαρακτηρίζει ισχυρή διορατικότητα και πνευματική ευελιξία. Καταφέρνεις εύκολα, μέσα από μικρές λεπτομέρειες ή την γλώσσα του σώματος, να καταλάβεις έγκαιρα τι γίνεται, όπως και τις προθέσεις του άλλου. Το ένστικτο σου δεν θα σε προδώσει την σημερινή ημέρα, ιδίως σε ζητήματα που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα, από το παρελθόν!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, είσαι απόλυτα ικανός να κρίνεις δίκαια και σωστά τις καταστάσεις, σύμφωνα με τους κανόνες της λογικής και να δεις κάποια πράγματα και από τις δύο όψεις! Με τον τρόπο αυτό, σήμερα θα υπάρχει επιτυχία στην προσπάθεια σου να επαναπροσεγγίσεις άτομα που είχατε απομακρυνθεί ή να εξομαλύνεις σχέσεις, μέσα από ήρεμη επικοινωνία και συζήτηση!

Δίδυμοι

Σήμερα φίλε Δίδυμε, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, θα ξεπεράσεις τον ίδιο σου τον εαυτό! Κάθε σου προσπάθεια να βελτιώσεις την ζωή σου, την ψυχολογία σου, την καθημερινότητα σου ή απλά την ρουτίνα σου, θα έχει επιτυχία και εσύ θα είσαι πλήρως ικανοποιημένος! Ξεπερνάς παλαιότερα άγχη και ασχολείσαι με τον εαυτό σου, την εμφάνιση σου, το σώμα σου και την ξεκούραση σου!

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, ετοιμάσου να περάσεις υπέροχα σήμερα, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα! Ο αισιόδοξος χαρακτήρας σου, θα ενισχύσει και θα εμπλουτίσει με πρόσωπα και επαφές, την κοινωνική σου ζωή! Η ημέρα, σου φέρνει τύχη, απολαύσεις, χαρά, καλοπέραση, διαίσθηση , ανεπτυγμένη δημιουργικότητα , άψογη αντίληψη, αλλά και λύσεις για παλαιότερα θέματα!

Λέων

Η εύνοια σήμερα φίλε Λέοντα, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, αφορά τα συγγενικά σου πρόσωπα, αλλά και γενικά, όλους όσους αγαπάς. Μέσω της επικοινωνιακής οδού, βελτιώνεις σχέσεις οικογενειακές, βρίσκεις λύσεις που αφορούν το σπίτι, όπως και σε παρελθοντικές εκκρεμότητες κάθε είδους! Όση αγάπη δώσεις σήμερα, τόση θα λάβεις!

Παρθένος

Σήμερα φίλε Παρθένε, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, κερδίζεις πόντους και ευκαιρίες λόγω της εφευρετικότητας σου, της ευστροφίας σου, του επικοινωνιακού σου ταλέντου και του ζωηρού μυαλού σου! Είσαι απόλυτα ικανός να πετύχεις σκοπούς και στόχους, αφού πλέον είσαι ορθά πληροφορημένος και έτοιμος να αξιοποιήσεις αποτελεσματικά τις γνώσεις σου, ακόμα και για να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος!

Ζυγός

Σήμερα αγαπητέ Ζυγέ, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, απολαμβάνεις υλική αλλά και συναισθηματική πληρότητα. Μέσα από αποκτήματα και κεκτημένα, αναγνωρίζεις τον εαυτό σου, την αξία του και τη δύναμή του! Δεν χρειάζεται να εκφράζεις με κτητικότητα και απαιτητικότητα, αυτό που θες, αφού μία σου λέξη αρκεί την σημερινή ημέρα, για να σου κάνουν όλα τα χατίρια οι άλλοι!

Σκορπιός

Σήμερα φίλε Σκορπιέ, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, διακρίνεσαι για την γρήγορη σκέψη σου, την καλή σου διάθεση και το επικοινωνιακό σου ταλέντο! Είσαι περιζήτητος, αγαπητός και δημοφιλής! Δέχεσαι ευχάριστα νέα και μηνύματα, ακόμα και από άτομα που έχεις καιρό να επικοινωνήσεις και απολαμβάνεις τους καλούς τρόπους των άλλων απέναντι σου!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, ξεχωρίζεις για την καλοσύνη σου και την ευσπλαχνία σου. Είσαι αρκετά συγκαταβατικός και ευαίσθητος, γεγονός που θα γλυκάνει και θα ευνοήσει τις κοινωνικές σου επαφές και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Η γόνιμη φαντασία σου, αλλά και η ισχυρή διαίσθηση σου, θα σου δείξουν τον σωστό δρόμο, την σημερινή ημέρα και θα σε βοηθήσουν να πάρεις τις σωστές αποφάσεις!

Αιγόκερως

Σήμερα αγαπητέ Αιγόκερε, θα βγάλεις στην επιφάνεια τον πρωτότυπο και επινοητικό σου χαρακτήρα, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα! Υποστηρίζεις με πείσμα τις αντιλήψεις σου και καταφέρνεις με πρωτοφανή ευκολία, αρκετούς από τους στόχους σου! Θέματα που σε απασχολούν σχετικά με μέσα επικοινωνίας ή ηλεκτρονικά μηχανήματα, λύνονται επιτέλους και τα νέα ή μηνύματα που λαμβάνεις είναι θετικά και χαρμόσυνα!

Υδροχόος

Σήμερα είσαι περήφανος, σοφότερος και σίγουρος για τον εαυτό σου αγαπητέ Υδροχόε, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα! Οι γύρω σου θα σε θαυμάζουν και θα σε σέβονται και αυτό θα βοηθήσει πολύ την κοινωνική σου καταξίωση και θα αναθεωρήσεις το προσωπικό σου μέτρο της αξίας και σημαντικότητας σου! Είναι προσηλωμένος στους στόχους σου, ξέρεις πολύ καλά πώς να τους δουλέψεις και να τους πετύχεις!

Ιχθύς

Σήμερα με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, αγαπητέ Ιχθύ, έχεις σίγουρα ευστροφία και δεν σου ξεφεύγει τίποτα! Μέσα από κοινωνικές επαφές, απολαμβάνεις ειλικρίνεια, δικαιοσύνη και καλοπροαίρετη διάθεση από τους άλλους! Στιγμές καλοπέρασης, τύχης και ανεμελιάς, αναμένονται, όπως και επικοινωνία, με άτομα από το παρελθόν σου!

Πηγή: Oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share