Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 21 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει;

21 Νοεμβρίου 2020 01:15
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 21 Νοεμβρίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 21 Νοεμβρίου. Τι μας περιμένει;

Εκτός, όμως, από τις ημερήσιες προβλέψεις, δείτε εδώ ποιες είναι οι τυχερές ημερομηνίες για κάθε ζώδιο μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Κριός

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, πρέπει να μην κάνεις βιαστικά βήματα, γιατί μπορεί να γίνουν λάθη, που μετά δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Από το απόγευμα και μετά θα νιώσεις καλύτερα και θα αναθεωρήσεις κάποια θέματα, που αφορούν εσένα και το στενό σου περιβάλλον. Επιβάλλεται να κάνεις συζητήσεις με δικά σου άτομα, για να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η σημερινή ημέρα θα σου δώσει την ευκαιρία να ξεκουραστείς, γεγονός που θα σε αναζωογονήσει ώστε στην συνέχεια να έχεις αποθέματα ενέργειας για τις προσωπικές σου υποθέσεις. Κάθε ευκαιρία που θα υπάρξει δεν πρέπει να σε παρασύρει σε εξάρσεις ενθουσιασμού και έντονων αντιδράσεων.

Δίδυμοι

Φίλε Δίδυμε, η σημερινή μέρα είναι πολύ θετική για εσένα. Γενικά διανύεις μια περίοδο όπου οι θετικές εξελίξεις σε ευχαριστούν και σου δίνουν κουράγιο και αισιοδοξία. Μπορείς λοιπόν να απολαύσεις όλα όσα συμβαίνουν υπέρ σου και να βρεις τη δύναμη να λύσεις και τα τελευταία θέματα που σε απασχολούν.

Καρκίνος

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και κάποια θέματα που μπορεί να καθυστερούν. Θα ήταν ωφέλιμο να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις για θέματα που δεν είναι του παρόντος. Σκέψου πολύ καλά τι είναι αυτό που πρέπει να κάνεις και συζήτησε με δικά σου άτομα όλες τις πιθανές λύσεις.

Λέων

Σήμερα, φίλε Λέοντα, αυτό το διάστημα θα χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για κάποια θέματα που σε προβληματίζουν και πρέπει να δείξεις την απαραίτητη ψυχραιμία. Φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες, να μην εκνευρίζεσαι με θέματα που δεν έχουν και μεγάλη σημασία και να βλέπεις τα πράγματα με πολύ ρεαλισμό. Έτσι, θα καταστρώσεις πιο σωστά τα σχέδιά σου για να απαλλαγείς από αυτά που σε προβληματίζουν.

Παρθένος

Σήμερα, φίλε Παρθένε, δες σήμερα πιο προνοητικά κάτι που προς το παρόν σε ξενίζει, γιατί σε προειδοποιεί για μεγαλύτερες αλλαγές που θα ακολουθήσουν, με σημαντική αφετηρία τον ερωτικό σου τομέα. Η παρουσία σου θα γίνεται αισθητή στους χώρους που κινείσαι, με αποτέλεσμα να κάνεις εντύπωση και να πετυχαίνεις αυτό που θέλεις.

Ζυγός

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, θα ασχοληθείς με θέματα παιδιών ή γενικά με αγαπημένα άτομα. Προσπάθησε να τους ακούσεις και να λύσεις πιθανά προβλήματα. Μην καταπιάνεσαι με πολλά θέματα μαζί. Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές και πρέπει να καταλάβεις ότι δεν μπορείς να τα κάνεις όλα ταυτόχρονα. Μην ξεχνάς ότι έχεις να φροντίσεις και τον εαυτό σου.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα υπάρχουν πολλές πιθανότητες να προκύψουν κάποια θέματα που δεν θα μπορέσεις να τα ελέγξεις απόλυτα και θα χρειαστεί να ζητήσεις την βοήθεια των συνεργατών σου.

Φρόντισε να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις, να έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων και να ξέρεις πως θα κάνεις το πρόγραμμά σου όπως ακριβώς το έχεις δρομολογήσει. Δείξε τις θετικές προθέσεις που έχεις για κάποια θέματα και οι άλλοι θα σου συμπαρασταθούν.

Τοξότης

Σήμερα, φίλε Τοξότη, να ξέρεις ότι όταν βιάζεσαι να κάνεις πολλά πράγματα μαζί, στο τέλος γίνονται λάθη και τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα θέλεις. Βάλε πρόγραμμα και θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου.

Κινήσου γρήγορα και μεθοδικά, για να βγεις από τα αδιέξοδα που σε έχουν οδηγήσει διάφορες καταστάσεις στο παρελθόν. Μην κάνεις πισωγυρίσματα, που δεν σε βγάζουν πουθενά.

Αιγόκερως

Σήμερα, φίλε Αιγόκερε, μπορείς αν το θέλεις πραγματικά, να ξεπεράσεις κάποιες ενδεχόμενες δυσκολίες που θα προκύψουν αυτό το Σάββατο στη ζωή σου. Είναι μία καλή ευκαιρία να κάτσεις να σκεφτείς, ώστε να αλλάξεις τη συμπεριφορά σου.

Μπορεί σε μερικά πράγματα να φταις κι εσύ, αλλά ακόμη να μην το έχεις συνειδητοποιήσει. Άλλαξε λοιπόν στάση, γίνε πιο διπλωματικός και τα αποτελέσματα που θα έχεις, θα σε ικανοποιήσουν στο μέγιστο βαθμό.

Υδροχόος

Σήμερα, φίλε Υδροχόε, είσαι σε αναμονή και περιμένεις τις εξελίξεις σε διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Ηρέμησε, μην εκνευρίζεσαι και να ξέρεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά.

Σήμερα μπορείς να βάλεις καινούργιους στόχους και τα θεμέλια σε θέματα που υπάρχουν ήδη, αλλά είναι προβληματικά. Μην απογοητεύεσαι από τη στασιμότητα των ημερών. Πολύ γρήγορα θα φανεί… φως στο τούνελ!

Ιχθείς

Σήμερα, φίλε Ιχθύ, μην αφήσεις κανέναν να σε επηρεάσει και επίσης μην αφήνεις διάφορες καταστάσεις να σε καταβάλλουν ψυχικά. Έχεις βάλει κάποιους στόχους και δεν πρέπει να παρεκκλίνεις από αυτούς, γιατί θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Θα νιώσεις απογοήτευση για τα θέματα που παραμένουν σε στασιμότητα. Κάνε υπομονή, γιατί είσαι σε πολύ καλό δρόμο και θα πετύχεις πάρα πολλά.

Πηγή: Myastro.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share