Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πανικός με τον Κώστα Λεφάκη: Οι προφητείες-«βόμβα» για τον κορωνοϊό και τα δεινά του 2020!

«Για τα καλύτερα θα περιμένετε μέχρι...»

10 Νοεμβρίου 2020 08:38
Πανικός με τον Κώστα Λεφάκη: Οι προφητείες-«βόμβα» για τον κορωνοϊό και τα δεινά του 2020!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πανικό έχει προκαλέσει ο Κώστας Λεφάκης, καθώς έχει αποδειχθεί αρκετά… προφητικός για όσα συμβαίνουν μες στο 2020 με τον κορωνοϊό και όχι μόνο, έχοντας ρίξει τις «βόμβες» εδώ και πολύ καιρό.

Ο έμπειρος αστρολόγος είχε μιλήσει στην επίσημη εκδήλωση μεταξύ των συναδέλφων του για έναν προθάλαμο μεγάλων εξελίξεων μεταξύ 2018 και 2020, παρουσιάζοντας τις αλλαγές, που θα έρχονταν φέτος, ενώ τώρα έκανε δυσοίωνες προβλέψεις για αρκετά ζώδια στην τρέχουσα εβδομάδα.

Δείτε μόνο μερικά από όσα είχε πει:

1) «Δώστε ραντεβού την Πρωτοχρονιά του έτους 2020 και όσοι είστε ζωντανοί και πάτε στο ραντεβού, δώστε βραβείο ο ένας στον άλλο».

2) «Από τον Ιανουάριο του 2018 έως και το Δεκέμβριο του 2019, πολλοί θα χάσουν πολλά και τη ζωή τους ακόμη».

3) «Εκτίθεμαι και σας λέω, ότι οι εκλογές θα γίνουν 11 Νοεμβρίου 2019, άρα, λέω εγώ, αυτή θα είναι η εποχή με την Πολιτειακή Ανωμαλία, και με τον καιρό για σπανάκια και την εισβολή των Τουρκών».

4. «Θα βγούμε από το ευρώ στις αρχές του έτους 2019, άρα, λέω εγώ, εννοείται ότι θα έχουμε χρεωκοπήσει επίσημα λίγο πιο πριν, το φθινόπωρο 2018, με καιρό για σπανάκια».

5. «Για τα καλύτερα, να περιμένετε την Πρωτοχρονιά του 2026. Αν, βέβαια, έχετε καταφέρει να ζήσετε μέχρι την Πρωτοχρονιά του 2020».

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 10 Νοεμβρίου;

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 10 Νοεμβρίου. Τι μας περιμένει;

Κριός

Ημέρα που πρέπει να έχεις ευελιξία, για να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στις δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν, θα είναι αυτή η Τρίτη για εσένα, αγαπητέ Κριέ. Μπορείς να πετύχεις πάρα πολλά, αρκεί να μην παρασυρθείς και πεις πράγματα που δεν πρέπει. Μην ξεχνάς ότι πρέπει να λειτουργείς ομαδικά, γιατί μόνο έτσι θα έχεις αποτελέσματα, αλλά και θα μοιραστείς τις ευθύνες.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, μπορείς να αρχίσεις να κάνεις κάποιες ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σου και να ξεχάσεις τις παλιές τακτικές, που μπορεί να σε κρατούσαν πίσω στην πορεία των σχεδίων σου. Άνοιξε τα φτερά σου και δες τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία. Μόνο έτσι θα βαδίσεις σταθερά στην οδό της επιτυχίας. Έχεις όλα τα φόντα για να πετύχεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου, αρκεί να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τις καλές επιρροές που σου στέλνουν οι πλανήτες!

Δίδυμοι

Η σημερινή Τρίτη θα έχει πολύ άγχος, καθώς οι υποχρεώσεις σου είναι πάρα πολλές και στην πραγματικότητα δεν τις προλαβαίνεις όλες μόνος σου. Όπως και να έχει, θα πρέπει να είσαι ψύχραιμος και να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς, χωρίς να βγαίνεις από τα όριά σου.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα καλά θα κάνεις να ασχοληθείς με κάποια φυσική δραστηριότητα ή άθλημα στη διάρκεια αυτής της ημέρας, προκειμένου να διατηρηθεί η ισορροπία μεταξύ της ψυχολογικής και της σωματικής σου ηρεμίας. Σήμερα θα υπερισχύει μια πιο λεπτή και διακριτική τάση, που θα σε οδηγήσει γενικά σε καλύτερες κοινωνικές επαφές και θα βελτιώσει τις ήδη υπάρχουσες φιλίες σου.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, αυτή η Τρίτη θα φέρει απρόσμενα νέα στην ζωή σου, που θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Με τις καλές επιρροές που δέχεσαι, οι λύσεις που αναζητάς σου έρχονται ουρανοκατέβατες και σε πιάνει μια πελώρια λαχτάρα, για να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου. Φέρε ένα αέρα ανανέωσης στη ζωή σου και άρχισε να βλέπεις τα πράγματα πιο θετικά και αισιόδοξα, γιατί αυτό απαιτεί η παρούσα περίοδος.

Παρθένος

H ενεργητικότητα σου, αγαπητέ Παρθένε, θα είναι στα ύψη και θα θελήσεις να κάνεις πολλές αλλαγές σε βασικούς τομείς της ζωής σου. Φρόντισε να μετριάσεις την παρορμητικότητά σου και να την περιορίσεις μόνο στα ερωτικά σου, που μπορεί να σου αποδώσει τα μέγιστα. Ευχάριστες εκπλήξεις από αγαπημένα άτομα, θα σου δώσουν χαρά.

Ζυγός

Το παρελθόν σε ταλαιπωρεί μέσα από ζητήματα που εξακολουθούν να σου δημιουργούν πρόβλημα και πρέπει να δεις με μεγαλύτερη σοβαρότητα τις λύσεις που έχεις στα χέρια σου. Μέσα από κάποιες επαφές και συζητήσεις που θα κάνεις σήμερα, ενδέχεται να τα βάλεις στον σωστό δρόμο. Με λίγη υπομονή και περισσότερη δουλειά, τα πράγματα θα φτιάξουν γρήγορα.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον και με θέματα που μέχρι τώρα σε κούραζαν και σταματούσαν την πορεία σου. Θα καταφέρεις σημαντικά βήματα σε παρελθοντικές υποθέσεις σου, που καθυστερούσαν και δεν έβρισκαν λύσεις. Μετρίασε την ταχύτητα σου, γιατί δύσκολα οι άλλοι θα αντέξουν τους ρυθμούς σου και έχεις ανάγκη την δική τους συμμετοχή.

Τοξότης

Τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά για εσένα, αγαπητέ Τοξότη, με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι αυτή την Τρίτη. Όσο κι αν δεν το πιστεύεις, μπορείς να αρχίσεις να αισιοδοξείς και να δεις με ψυχραιμία ακόμα και τα προβλήματα του παρελθόντος, που σε καθυστερούν. Αν δεν κάνεις βιαστικές κινήσεις, όλα θα εξελιχθούν υπέρ σου!

Αιγόκερως

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, πρέπει να κάνεις μια αλλαγή στη συμπεριφορά σου και τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τους γύρω σου. Δείξε μια καλύτερη διάθεση και κινήσου με μεγαλύτερη αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Τα νεύρα μόνο σε κακό μπορούν να σου βγουν και πρέπει να τα περιορίσεις στο ελάχιστο.

Υδροχόος

Οι εκκρεμότητες που έχεις σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, σε κάνουν να πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό. Στην πραγματικότητα, όλα είναι στο κεφάλι σου και με λίγη ψυχραιμία μπορείς να τα αντιμετωπίσεις. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και μίλα με φίλους, που μπορούν να βοηθήσουν.

Ιχθείς

Η σημερινή Τρίτη είναι αρκετά ήρεμη για το ζώδιό σου και στον ελεύθερο σου χρόνο θα έχεις τη διάθεση να κάνεις μια ανασκόπηση στο παρελθόν και να λύσεις τα ζητήματα που σου έχουν μείνει σε εκκρεμότητα. Κάνε τις κινήσεις σου χωρίς άγχος και βιασύνη και κυρίως χωρίς να επηρεάζεσαι από ό,τι λένε οι γύρω σου.

Πηγή: Myastro.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share