Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

"Απογοητεύσεις το Σαββατοκύριακο για αυτά τα ζώδια" - Ο Κώστας Κουντουριώτης προειδοποιεί

Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

6 Νοεμβρίου 2020 12:42

Ζώδια σήμερα: Ο Κώστας Κουρουνιώτης έκανε τις αστρολογικές του προβλέψεις στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» του Mega και ανέφερε, ότι σήμερα (29/10) το τετράγωνο Κρόνου και Ερμή θα συνεχίζει να παρουσιάζει προβλήματα για πολλά ζώδια. Ωστόσο, μια σοκαριστική πρόβλεψη έκανε και ο Κώστα Λεφάκης για το 2021.

Ο αστρολόγος τόνισε πως το Σαββατοκύριακο που έρχεται ναι μεν θα φέρει μια... ανάσα παρ' όλα αυτά δεν θα λείψουν οι απογοητεύσεις και οι διαψεύσεις για πολλά ζώδια.

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

"Λίγο πιο... ανεβασμένο το Σαββατοκύριακο γι' αυτά τα ζώδια" - Οι αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ζώδια σήμερα: Τις αστρολογικές της προβλέψεις έκανε στο Star και την εκπομπή «Στην Φωλιά των Κου Κου» η Άση Μπήλιου, με την ίδια να μιλά για λήξη του περίεργου σχηματισμού των πλανητών. Ωστόσο, μια σοκαριστική πρόβλεψη έκανε και ο Κώστα Λεφάκης για το 2021.

Η έμπειρη αστρολόγος τόνισε πως αυτό είναι το τέταρτο και τελευταίο τετράγωνο που σχηματίζει ο Κρόνος με τον Άρη, γεγονός που φέρνει μια ανακούφιση και το Σαββατοκύριακο που έρχεται θα είναι πιο... ανεβασμένο.

Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου:

«Βόμβα» από τη Λίτσα Πατέρα: Προέβλεψε τον νικητή των αμερικανικών εκλογών λίγα λεπτά πριν από τη μεγάλη είδηση

Ζώδια σήμερα: Μια «βόμβα» έπεσε από τη Λίτσα Πατέρα για τον νικητή των εκλογών των ΗΠΑ στον αέρα του ΑΝΤ1, λίγα μόλις λεπτά προτού γίνει γνωστή η μεγάλη είδηση, που ανέτρεψε τα πάντα στο σκηνικό της εν λόγω διαδικασίας.

Σύμφωνα με όσα είπε η έμπειρη αστρολόγος στο «Πρωινό», σήμερα (6/11) μπορούν τέσσερα ζώδια να κάνουν θαύματα, αφού η Σελήνη είναι στον Καρκίνο και κάνει μια ωραία όψη με τον Ποσειδώνα. Ανάμεσα σε αυτά τα ζώδια είναι και οι Σκορπιοί, ήτοι το ζώδιο του Τζο Μπάιντεν, με τη θετική είδηση να έρχεται, αφού πήρε κεφάλι στην Τζόρτζια.

Δείτε τις προβλέψεις της στο Athensmagazine.gr:

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share