Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020

«Πάθη, λάθη, καρμικές σχέσεις και οικονομικές συναλλαγές...» - Αστρολογικές προβλέψεις από τη Λίτσα Πατέρα (Video)

Αναλυτικά οι προβλέψεις της!

21 Οκτωβρίου 2020 13:11
«Πάθη, λάθη, καρμικές σχέσεις και οικονομικές συναλλαγές...» - Αστρολογικές προβλέψεις από τη Λίτσα Πατέρα (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

«Πάθη, λάθη, καρμικές σχέσεις και οικονομικές συναλλαγές είναι στο προσκήνιο αυτή την περίοδο με αρκετά ζώδια να επηρεάζονται σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα. Παράλληλα, τις αστρολογικές του προβλέψεις για το μήνα Οκτώβριο έκανε και ο Κώστας Λεφάκης, δείτε τις εδώ.

Δείτε τις προβλέψεις της στο Athensmagazine.gr:

"Σήμερα και αύριο είναι οι κατάλληλες μέρες για να..." - Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί

Ζώδια σήμερα: Η Άση Μπήλιου έκανε τις αστρολογικές της προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια μέσα από την εκπομπή "Στη Φωλιά των Κου Κου". Επίσης την προηγούμενη μέρα έκανε λόγο για την αγωνία που περιτριγυρίζει τέσσερα συγκεκριμένα ζώδια μέχρι το τέλος του 2020.

Συγκεκριμένα είπε ότι «σήμερα, όπως και αύριο, είναι οι κατάλληλες ημέρες για να διαχειριστούμε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα με τη Σελήνη στον Αιγόκερω». Η ίδια συνέχισε λέγοντας ότι «το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα ανακινεί και κάποια συναισθηματικά θέματα, αλλά ξυπνάει και ζήλιες ή εμμονές», πρόσθεσε η έγκριτη αστρολόγος.

Δείτε τις προβλέψεις της στο Athensmagazine.gr:

«Δύσκολη μέρα και δυσάρεστες ανατροπές για αυτά τα ζώδια» - «Καμπανάκι» από τον Κώστα Κουρουνιώτη

Ζώδια σήμερα: Ο Κώστας Κουρουνιώτης χτυπά το «καμπανάκι» για ορισμένα ζώδια στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» του Mega, τονίζοντας πως έρχεται μια δύσκολη μέρα με δυσάρεστες ανατροπές, αν και έχει και τα θετικά της, ενώ η Άση Μπήλιου προειδοποίησε για όλα την εβδομάδα.

Η αντίθεση του ανάδρομου Ερμή με τον Ουρανό φέρνει τις εν λόγω ανατροπές, αν και μας προσφέρει την ευκαιρία να σκεφτούμε… έξω από το κουτί. Μπερδευόμαστε, όμως, και φανατιζόμαστε με τις απόψεις μας, κάτι που πρέπει να προσέξουμε ιδιαιτέρως.

Δείτε τις προβλέψεις του στο Athensmagazine.gr:

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share