Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020

"Προσγειωθείτε στην πραγματικότητα" - Η Άντα Λεούση προειδοποιεί όλα τα ζώδια

Τι μας περιμένει σήμερα;

14 Οκτωβρίου 2020 10:50
Από Σοφία Φυρογένη

Ζώδια σήμερα: Η Άντα Λεούση έδωσε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια! Ποια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποια θα δυσκολευτούν και τι πρέπει να προσέξετε; Πριν προχωρήσετε στις ημερήσιες προβλέψεις, δείτε εδώ τις μηνιαίες.

Διαβάστε τις προβλέψεις αναλυτικά παρακάτω

ΚΡΙΟΣ: Πρέπει επιτέλους να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα και να μην πετάτε στα σύννεφα. Κάποιες κοινωνικές σας εμφανίσεις θα σημειώσουν επιτυχία και θα σας βοηθήσουν πολύ στο μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην αμελήσετε να ασχοληθείτε με κάποιες λεπτομέρειες που μπορεί να βοηθήσουν. Ελέγχοντας τους γύρω σας με καταπιεστικό τρόπο, οι αντιδράσεις θα είναι έντονες και συνεχείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είναι κρίμα να χαρίσετε την ελευθερία σας που τόσο δύσκολα την αποκτήσατε. Μην επιτρέψετε σε κανέναν από το οικογενειακό σας περιβάλλον να έχει εξωφρενικές απαιτήσεις από εσάς.

ημερήσιες προβλέψεις

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πρέπει να τηρείτε τις υποσχέσεις που δίνετε, γιατί οι άλλοι επενδύουν πάνω σε αυτές. Προσγειωθείτε ομαλά στην πραγματικότητα για να μην πέσετε απότομα, επειδή φαντάζεστε πράγματα που δεν υπάρχουν.

ΛΕΩΝ: Θα κερδίσετε την εκτίμηση και η συμπάθεια των συνεργατών σας, λόγω της καλής σας προετοιμασίας. Μία ερωτική σας συνάντηση θα είναι ανάλογη των επιθυμιών σας και θα σας χαρίσει αξέχαστες στιγμές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διεκδικήστε δυναμικά αυτά που σας ανήκουν, εφόσον έχετε κουραστεί για να τα αποκτήσετε. Λύστε όσα προβλήματα περνάνε από το χέρι σας και δώστε πρωτοβουλίες και στους άλλους.

ΖΥΓΟΣ: Προσπαθήστε να είστε πιο ήρεμοι, καθώς η σημερινή ημέρα σας δημιουργεί άγχος και εκνευρισμό. Εάν μια επαγγελματική πρόταση σας φέρει αντιμέτωπους με το οικογενειακό σας περιβάλλον, μην το βάλτε κάτω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η απληστία που θα συναντήσετε από ορισμένους συνεργάτες σας, θα σας χαλάσει τη διάθεση. Εάν θέλετε στη συνέχεια να ξεκουραστείτε, φροντίστε να τακτοποιήσετε τις όποιες εκκρεμότητες έχετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Όταν το περιβάλλον είναι εκρηκτικό, μην το παρακάνετε με τις ακραίες απόψεις σας. Για να περάσετε τις απόψεις στην οικογένειά σας θα πρέπει πρώτα εσείς να γίνετε το ζωντανό παράδειγμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίστε να επενδύσετε μόνο σε αξιόπιστες και αποδοτικές υποσχέσεις που θα σας δοθούν σήμερα. Αφήστε τα απωθημένα σας να ξεσπάσουν όταν είστε μόνοι σας και όχι πάνω στους άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην αφήσετε ανεξέλεγκτες σκέψεις να θολώσουν το μυαλό και την κρίση σας. Πρώτα ακούστε καλά τι έχουν να σας πουν γνωστοί και φίλοι και μετά αποφασίστε.

ΙΧΘΥΣ: Φροντίστε οι φιλοδοξίες σας να μην ξεπερνούν τα έξοδα που αντέχει ο προϋπολογισμός σας. Βρείτε χρόνο να ξεκουράσετε σώμα, πνεύμα και ψυχή, για να αποφύγετε τα ψυχοσωματικά προβλήματα.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share