Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020

"Προσοχή σε e-mails από τράπεζες" - Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί όλα τα ζώδια

Τι μας περιμένει σήμερα, Τρίτη και... 13;

13 Οκτωβρίου 2020 13:22
Από Σοφία Φυρογένη

Ζώδια σήμερα: Η Άση Μπήλιου έκανε τις αστρολογικές της προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια μέσα από την εκπομπή "Στη Φωλιά των Κου Κου". Τι ανέφερε για τα e-mails που πρέπει να προσέχουμε;

Όπως και η Λίτσα Πατέρα, έτσι και η Άση Μπήλιου ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη των ζωδίων. Ωστόσο, πριν από αυτό, η αστρολόγος αναφέρθηκε στη σημερινή ημέρα λέγοντας ότι θέλει προσοχή. Συγκεκριμένα, τόνισε ότι πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα e-mails μας από τράπεζες, καθώς πολλές φορές πρόκειται για επιτήδειους που θέλουν να "αδειάσουν" τους λογαριασμούς μας.

Όσον αφορά τη Σελήνη που προχώρησε στο ζώδιο της Παρθένου σήμερα το πρωί, η Άση Μπήλιου είπε ότι κάνει τη μέρα μας παραγωγική. Δείτε όσα είπε η αστρολόγος:

2+1 ζώδια που θα έχουν επανασύνδεση με τους πρώην τους μέχρι το τέλος του έτους

Ένας χωρισμός συνήθως μοιάζει οριστικός όταν συμβαίνει. Αυτό όμως δε σημαίνει απαραίτητα ότι η σχέση έχει όντως τελειώσει οριστικά, οι επανασυνδέσεις είναι σύνηθες φαινόμενο. Μάλιστα, είναι και ο λόγος για τον οποίο πολλοί στρέφονται στην αστρολογία. Αναφορικά με το 2020 που έχει αποδειχθεί πιο απρόβλεπτο από ό,τι θα περίμενε κανείς, υπάρχουν τρία ζώδια που είναι πολύ πιθανόν να επιστρέψουν στους πρώην τους. Ωστόσο, εδώ μπορείτε να δείτε τις προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για όλο το μήνα.

Λέων (23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου)

«Make love, not war» είναι το αγαπημένο motto του Λέοντα φέτος. Αν πληγώθηκε ο εγωισμός του κατά τη διάρκεια του χωρισμού, είναι πολύ δύσκολο για αυτόν να συγχωρήσει τον πρώην για τα λάθη του ή ακόμη και να αναγνωρίσει πως και ο ίδιος αποτελούσε πρόβλημα για τη σχέση. Ωστόσο, το 2020 τον βοηθά να παραμερίσει τον εγωισμό του και να ακούσει καθαρά αυτό που ζητάει η καρδιά του.

ζώδια επανασύνδεση

Παρθένος (24 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Ο Ποσειδώνας θα περάσει στον τέταρτο οίκο του ζωδίου αυτού, που αφορά το σπίτι και την οικογένεια, οπότε ενδεχομένως να γίνει πιο συγχωρητικός και να αποκτήσει περισσότερη κατανόηση στις σχέσεις του. Θα επαναπροσδιορίσει τις παρελθοντικές του επιλογές σκεπτόμενος από την αρχή τι πήγε λάθος. Παράλληλα, η επίδραση του κρόνου στο ζώδιο της Παρθένου αυξάνει τις πιθανότητες να επανασυνδεθεί με τον πρώην και να δημιουργηθεί εκ νέου μία σχέση με σταθερότητα και μακροβιότητα.

Ιχθείς (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Μέχρι να εκπνεύσει το 2020, οι Ιχθείς θα έχουν σημαντικές ευκαιρίες για να φέρουν πίσω στη ζωή τους την πρώην τους σχέση. Για την ακρίβεια, θα επανεξετάσουν τις κρίσιμες αποφάσεις που κλήθηκαν να πάρουν στο παρελθόν με αποτέλεσμα να ξαναανοίξουν κεφάλαια που θεωρούσαν ότι είχαν κλείσει οριστικά και αμετάκλητα. Τα άστρα θα τους κάνουν στο μεταξύ πιο ρομαντικούς ακόμα, δίνοντας τους την επιμονή και το κουράγιο να ξαναπροσπαθήσουν και να επανορθώσουν τα κακώς κείμενα.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share