Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Έρωτας αλλά και... πάθη γι' αυτά τα ζώδια" - Αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα

Τι μας περιμένει σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο;

29 Σεπτεμβρίου 2020 11:59

Ζώδια σήμερα: Τρίτη και η Λίτσα Πατέρα, μέσα από την παρουσία της στην εκπομπή του ΑΝΤ1, ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη για τα 12 ζώδια!

Η αγαπημένη αστρολόγος, αρχικά, εξήγησε τι σημαίνει για κάθε ζώδιο η θέση του Ήλιου, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στους έρωτες και στα πάθη της νέας εβδομάδας -δείτε εδώ και τις προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη-. Ποια ζώδια θα... ερωτευτούν, ποια θα επηρεαστούν από τη Σελήνη και τι θα κάνει η Αφροδίτη;

Μάθετε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα στο παρακάτω βίντεο:

Αυτά είναι τα εξυπνότερα ζώδια - Ποιοι είναι οι Αϊνστάιν του ζωδιακού κύκλου;

Μήπως αναρωτιέστε ορισμένες φορές για το αν είστε πραγματικά έξυπνοι; Θέλετε να μάθετε μέχρι που φτάνει, η εξυπνάδα σας; Τότε, δεν έχετε παρά να διαβάσετε τη λίστα, που βρίσκεται παρακάτω. Απλά διαβάστε το ζώδιό σας και θα λάβετε την απάντηση που ζητάτε. Πριν από αυτό όμως, μάθε ποιος Θεός του Ολύμπου είσαι σύμφωνα με το ζώδιό σου.

Κριός: Έχει διαισθητική νοημοσύνη, είστε ικανοί να δείτε τις δυνατότητες οποιασδήποτε κατάστασης και δεν φοβάστε να εμπιστευτείτε την καρδιά σας.

Ταύρος: Οι Ταύροι έχουν σωματική και κιναισθητική νοημοσύνη καθώς έχουν την δυνατότητα να συντονίσουν το μυαλό τους με το σώμα τους. Ένας από τους τρόπους που περνάνε τα εμπόδια στην ζωή τους είναι με την μυική τους δύναμη.

Δίδυμοι: Δεδομένου ότι είστε τις επικοινωνίας δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το μεγαλύτερος μέρος την νοημοσύνης σας είναι γλωσσικό. Είστε πάντα σε θέση να βρείτε την ακριβή λέξη για να εκφράσετε ότι θέλετε.

Καρκίνος: Οι Καρκίνοι κατανοούν τον εαυτό τους και αισθάνονται ακριβώς τι αναζητούν και το αποκτούν.

Λέων: Έχει δημιουργική νοημοσύνη και είναι σε θέση να εκτιμήσει και να προσαρμοστεί σε κάθε κατάσταση ή πρόσωπο.

Παρθένος: Έχουν λογική νοημοσύνη και είναι πολύ καλοί στο να βαθμονομούν κάτι, έρχονται με μια υπόθεση και αποδεικνύουν τις σωστές επιλογές και καταστάσεις.

Ζυγός: Οι Ζυγοί έχουν μουσική νοημοσύνη και είναι εξαιρετικοί σε ήχους, γήπεδο, τόνο και ρυθμό και κατανοούν τη γλώσσα της μουσικής.

Σκορπιός: Ο Σκορπιός είναι γνωστός ότι έχει αντιληπτική νοημοσύνη και είναι πολύ δύσκολο να τον ξεγελάσεις. Μπορούν να δουν μέσα σας, ανεξάρτητα από το τι κάνεις ή λες.

Τοξότης: Οι Τοξότες έχουν μια υπαρξιακή νοημοσύνη . Τους αρέσει να αντιμετωπίζουν τα μεγάλα ερωτήματα γιατί ζούμε και γιατί πεθαίνουμε.

Αιγόκερως: Οι Αιγόκεροι έχουν πρακτική νοημοσύνη , αφού είναι τόσο μεγάλοι λύτες προβλημάτων. Μπορούν να εξισορροπήσουν την τραπεζική τους δήλωση, να λύσουν ένα πρόβλημα στο χώρο εργασίας ή να μάθουν πώς να συνταξιοδοτηθούν έως την ηλικία των 40 ετών.

Υδροχόος: Οι Υδροχόοι έχουν πολύ ισχυρή χωρική νοημοσύνη και μπορούν να δημιουργήσουν, να περιστρέψουν και να μεταμορφώσουν οπτικές εικόνες.

Ιχθύς: Οι Ιχθύς έχουν φυσιολογική νοημοσύνη, με μια ισχυρή κατανόηση όλων των ζωντανών πραγμάτων και την ικανότητα ανάγνωσης της φύσης.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share