Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020

"Ο Οκτώβρης μπαίνει με..." - Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου

Πώς θα κυλήσει η νέα εβδομάδα;

28 Σεπτεμβρίου 2020 14:24
Από Σοφία Φυρογένη

Ζώδια σήμερα: Η Άση Μπήλιου έκανε τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας και προειδοποίησε. Πώς θα ξεκινήσει ο Οκτώβρης;

Συγκεκριμένα, η αστρολόγος έκανε τις προβλέψεις της -όπως και η Λίτσα Πατέρα- στην πρωινή εκπομπή του STAR και δήλωσε: "Πρόκειται για μια εβδομάδα πυροτεχνημάτων, διότι είναι η εβδομάδα που καλωσορίζουμε τον Οκτώβριο", και συνέχισε λέγοντας "Στο ξεκίνημα του Οκτωβρίου θα έχουμε μια Πανσέληνο. Ο μήνας μπαίνει με Πανσέληνο, βγαίνει με Πανσέληνο. Είναι αυτό που λέμε, το γνωστό σε όλους μας blue moon."

Τέλος, τόνισε ότι η εβδομάδα ξεκινά με θεαματικές όψεις Αφροδίτης-Άρη και Άρη- Κρόνου, ωστόσο, όπως είπε, μέχρι το Σαββατοκύριακο θα έχουμε αλλαγές.

Μάθετε τις αστρολογικές προβλέψεις για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά, στο παρακάτω βίντεο:

Η Άντα Λεούση προειδοποιεί: Δύσκολο το ξεκίνημα της εβδομάδας γι' αυτά τα ζώδια

Ζώδια σήμερα: Η αστρολόγος Άντα Λεούση έδωσε τις ημερήσιες 28/9 αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια... Ποιοι θα έχουν επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν και τι πρέπει να προσέξετε; Εκτός όμως, από τις σημερινές προβλέψεις, διαβάστε εδώ τις εβδομαδιαίες.

Πάμε να δούμε τις προβλέψεις της Λεούση, αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ: Εάν θέλετε να προχωρήσετε τους στόχους σας ζητήστε μεγαλύτερη αυτονομία και υποστήριξη, αλλά μη φτάσετε και σε ακραίες καταστάσεις αν δε σας δοθούν.

ΤΑΥΡΟΣ: Ίσως να χρειαστεί να είστε πιο σίγουροι για τις απόψεις σας και να μη ζητάτε απαιτητικά να πάρετε την επιβεβαίωσή σας, καθώς έτσι το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να απογοητευτείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πρέπει να αποκτήσετε ανοχή και να αλλάξετε τη συμπεριφορά σας προς τους άλλους αν θέλετε να καλυτερεύσετε τον τομέα της επικοινωνίας σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φροντίστε για την καλή σωματική σας κατάσταση, καθώς έχετε αδυναμία να ακούτε τις προειδοποιήσεις που σας δίνει το σώμα σας.

ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων

ΛΕΩΝ: Κάντε τις προσπάθειές σας στον χώρο της εργασίας πιο σταθερές και συντονισμένες για να απολαύσετε την επιτυχία που αναζητάτε τα τελευταία χρόνια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην αφήνετε πάντα στους άλλους τα περιθώρια να σας κατευθύνουν, πρέπει να πάρετε και οι ίδιοι αποφάσεις. Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα.

ΖΥΓΟΣ: Εάν οι απόψεις ενός συνεργάτη σας φανούν εκκεντρικές, μιλήστε του διπλωματικά. Μια νέα γνωριμία που θα έρθει θα σας βγάλει από τα καθημερινά και τα τετριμμένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εκμεταλλευτείτε την εύνοια στον επικοινωνία σας, τις ευκαιρίες για ταξίδια και τις νέες προοπτικές για σχέδια και όνειρα που θα πραγματοποιηθούν στο μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βρείτε χρόνο να δείτε τα θέματα που σας απασχολούν και να προετοιμαστείτε κατάλληλα. Μη βιαστείτε να ελέγξετε όλες τις παραμέτρους ενός προβλήματος που σας απασχολεί καιρό τώρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Όταν επιβάλετε κάποιους κανόνες πρέπει εσείς πρώτοι να φροντίζεται να τηρούνται σωστά. Οι σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες σας αρχίζουν σταδιακά να βελτιώνονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στις δυσκολίες που εμφανίζονται στο προσκήνιο, ακούστε τη διαίσθησή σας. Πολύ κακώς πιστεύετε ότι είστε υπέρ του δέον συγκεντρωτικοί και μπορείτε να τα κάνετε όλα μόνοι σας.

ΙΧΘΥΣ: Μάθετε να διαπραγματεύεστε σωστά με τους ανταγωνιστές σας στον επαγγελματικό χώρο. Δώστε χρόνο στους άλλους να σας αποδείξουν την αγάπη τους και μην είστε υπερβολικοί.

oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share