Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει;

27 Σεπτεμβρίου 2020 00:20
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου. Τι μας περιμένει;

Εκτός, όμως, από τις ημερήσιες προβλέψεις, δείτε εδώ ποιες είναι οι τυχερές ημερομηνίες για κάθε ζώδιο μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Κριός

Η μέρα θα σου φέρει ειδήσεις που δε θα σε ικανοποιήσουν ιδιαίτερα. Μην αποσυντονιστείς και χάσεις τη ροή με την οποία λειτουργείς, γιατί θα μείνεις πίσω σε πολλά ζητήματα και πραγματικά δεν αξίζει τον κόπο. Αν δυσκολεύεσαι, ζήτα βοήθεια από τους δικούς σου ανθρώπους. Είναι εκεί για να σου την προσφέρουν.

Ταύρος

Καλό είναι σήμερα να πάρεις κάποιες αποφάσεις, να συνειδητοποιήσεις ότι τα ψέματα έχουν τελειώσει και ότι είναι καιρός να αντιμετωπίσεις τις διάφορες καταστάσεις στην πραγματική τους διάσταση, χωρίς να κρύβεσαι. Κάνε τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα και προχώρα μπροστά με όσο το δυνατόν καλύτερη διάθεση. Σε κάθε περίπτωση, μην αφήσεις το παρελθόν να σε γυρίζει πίσω και βάλε μπροστά όσα σχέδια έχεις στον πάγο.

Δίδυμοι

Είναι μια καλή μέρα αυτή η Κυριακή, για να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου. Όμως μην κάνεις κάποια βιαστική κίνηση, γιατί κινδυνεύεις να βάλεις λάθος βάσεις για το μέλλον. Γενικά να είσαι ανοιχτός να ακούσεις κι άλλες απόψεις και να μη γίνεσαι επίμονος μέσα στον ενθουσιασμό σου για κάποια ζητήματα.

Καρκίνος

Αυτή η Κυριακή σε βρίσκει πολύ καλά, παρότι οι συνθήκες που επικρατούν γύρω σου δεν είναι και οι καλύτερες. Κάποιες συζητήσεις που έχουν γίνει εν αγνοία σου θα σε προβληματίσουν, αλλά δε θα σταματήσουν τη δυναμικότητά σου. Η μέρα σε ευνοεί για να κάνεις κινήσεις βελτίωσης και να μην επαναπαύεσαι σε όσα έχεις πετύχει μέχρι σήμερα.

Λέων

Η κούραση των τελευταίων ημερών μπορεί σήμερα να σου εκδηλωθεί έντονα και να σε αποσυντονίσει. Βρες άμεσα τον χρόνο να ξεκουραστείς και μην ωθείς τον εαυτό σου στα άκρα χωρίς να υπάρχει σημαντικός λόγος. Η οικογένειά σου είναι κοντά σου για να σε βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείς.

Παρθένος

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, μπορείς να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα και να κινητοποιηθείς προς όφελός σου. Μην μένεις πίσω στα σχέδιά σου και μην αναβάλεις τίποτα για αύριο. Η μέρα εντείνει τη δυναμικότητά σου και το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και χάσεις τον έλεγχο.

Ζυγός

Σήμερα πρέπει να δεις με ηρεμία τα προβλήματά σου, ώστε να βρεις τις κατάλληλες λύσεις. Οι πλανήτες πάντως, και ιδιαίτερα η ευνοϊκή όψη της ημέρας, θα σου προσφέρουν τα κατάλληλα εφόδια για να το πετύχεις.

Σκορπιός

Τη σημερινή Κυριακή είναι καλή για σκέψη, αφού θα είσαι ήρεμος και σε θέση να κάνεις έναν ουσιαστικό διάλογο με τον εαυτό σου. Πρόσεξε την υγεία, αλλά και την εμφάνισή σου και μην παρασύρεσαι σε υπερβολές. Δεν σου κάνουν καλό!

Τοξότης

Σήμερα πρέπει να το πάρεις απόφαση πως για να προχωρήσεις μπροστά, θα χρειαστεί να αφήσεις πίσω το παρελθόν που σε κυνηγάει ακόμα και να κάνεις δραστικές κινήσεις που αφορούν αποκλειστικά το μέλλον σου. Γενικά να θυμάσαι πως δεν μπορείς να επιτρέψεις σε παλιά λάθη να στέκονται εμπόδιο σε όσα θέλεις να πετύχεις. Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να μιλήσεις με τους δικούς σου και να ζητήσεις τη βοήθειά τους.

Αιγόκερως

Αν νοιώθεις πως κάτι δε σου πηγαίνει καλά, μπορείς να αρχίσεις να διεκδικείς αυτά που θέλεις και να μη μένεις άπραγος. Κι αν πάλι νιώθεις ότι δεν τα καταφέρνεις μόνος σου, μπορείς να μιλήσεις στα δικά σου άτομα και να ακούσεις προσεχτικά αυτά που έχουν να σου πουν. Ίσως μία δεύτερη, πιο αντικειμενική γνώμη να σου κάνει πολύ καλό, ανοίγοντας τους ορίζοντές σου.

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, το άγχος που αισθάνεσαι τον τελευταίο καιρό σε έχει βγάλει από το πρόγραμμά σου και σε έχει οδηγήσει σε σπασμωδικές κινήσεις, που δε φέρνουν κανένα αποτέλεσμα. Αυτή η Κυριακή είναι μια καλή μέρα για να ηρεμήσεις και να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά. Έτσι, θα βάλεις ένα πρόγραμμα στις υποχρεώσεις σου και θα μπορέσεις να πάρεις αποφάσεις. Μίλησε με τα δικά σου άτομα και βρες μαζί τους λύσεις.

Ιχθείς

Η σημερινή Κυριακή, αγαπητέ Ιχθύ, σε βρίσκει σε εγρήγορση και το μυαλό σου δουλεύει με πολύ γρήγορους ρυθμούς, για να καταφέρεις να υλοποιήσεις πολλά σχέδια που σκέφτεσαι εδώ και καιρό. Η δυναμική σου πλευρά δεν αφήνει τίποτα να περάσει ανεκμετάλλευτο και αυτό σε κάνει ασταμάτητο στις κινήσεις σου και σε φέρνει πιο κοντά στην επιτυχία.

Πηγή: Myastro.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share