Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Άση Μπήλιου - Λίτσα Πατέρα: Εφιαλτική Κυριακή για 3 ζώδια!

Μεγάλη προσοχή!

26 Σεπτεμβρίου 2020 17:07
Άση Μπήλιου - Λίτσα Πατέρα: Εφιαλτική Κυριακή για 3 ζώδια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Σαββατοκύριακο και το Athensmagazine.gr σας θυμίζει τις αστρολογικές προβλέψεις από Άση Μπήλιου και Λίτσα Πατέρα!

Ποια είναι τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν αρνητικά την Κυριακή; Πάμε να θυμηθούμε παρακάτω τις αστρολογικές προβλέψεις από τις χθεσινές τους παρουσίες σε τηλεοπτικές εκπομπές!

Άση Μπήλιου

Συναγερμός σήμανε η Άση Μπήλιου, μέσα από την παρουσία της στην εκπομπή των ΚουΚου και τις αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια εν όψει Σαββατοκύριακου!

Η έμπειρη αστρολόγος αναφέρθηκε και εκείνη, όπως και η Λίτσα Πατέρα νωρίτερα, σε ένα αρκετά δύσκολη Σαββατοκύριακο με την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου να φέρνει αρκετά απρόοπτα!

Ποια είναι τα ζώδια που θα πρέπει να είναι περισσότερο προσεκτικά τις επόμενες ημέρες και ποια θα ευνοηθούν;

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Λίτσα Πατέρα

«Έχουμε πολλές πλανητικές αλλαγές. Ο Ερμής μπαίνει στον Σκορπιό και είναι πιθανό να πάρει λίγο σαρκαστικό χαρακτήρα. Ο Κρόνος μπαίνει σε ορθή φορά και θα φέρει κάποιες δυσκολίες. Σιγά σιγά ωστόσο τα άσχημα γεγονότα θα αρχίσουν να καταλαγιάζουν, ενώ μπαίνει Οκτώβρης.

Η Αφροδίτη συνεχίζει να κάνει τη δουλειά της, ενώ η Σελήνη "δένει" στον Αιγόκερο. Αυτό το Σαββατοκύριακο, θα παρθούν πολύ μεγάλες και σημαντικές αποφάσεις», σημείωσε χαρακτηριστικά η αστρολόγος.

Να σημειώσουμε βέβαια πως για την είσοδο του Ερμή στον Σκορπιό και για το τετράγωνο που δημιουργεί με τον Κρόνο μίλησε και η Άση Μπήλιου.

Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share