Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

"Δύσκολη εβδομάδα σε θέματα επικοινωνίας για αυτά τα ζώδια" - Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Λίτσα Πατέρα

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

21 Σεπτεμβρίου 2020 13:41

Στο πλατό της εκπομπής της Φαίης Σκορδά και το "Πρωινό" βρέθηκε και σήμερα, όπως και κάθε μέρα η έμπειρη αστρολόγος Λίτσα Πατέρα και μας ενημέρωσε για όλες τις αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο. Τις αστρολογικές του προβλέψεις για αυτή την εβδομάδα έκανε και ο Κώστας Λεφάκης, δείτε εδώ ποια ζώδια θα έχουν προβλήματα.

Η Λίτσα Πατέρα έδωσε τις συμβουλές της για όλα τα ζώδια και τόνισε χαρακτηριστικά πως: "η εβδομάδα αυτή φέρνει επικοινωνία και κοινωνικές επαφές, ωστόσο η όψη του Πλούτωνα φέρνει λόγια που πληγώνουν".

Μάθετε τις προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά στο βίντεο που ακολουθεί:

"Δυναμική εβδομάδα και έντονη γι' αυτά τα ζώδια" - Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί

Στην πρωινή εκπομπή του Star εμφανίστηκε η Άση Μπήλιου και έκανε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια τονίζοντας τις αλλαγές που θα φέρει στο κάθε ζώδιο ξεχωριστά η νέα εβδομάδα καθώς ο Ερμής είναι ο πιο ενεργός πλανήτης για τις επόμενες ημέρες. Ωστόσο, η αστρολόγος λίγες ημέρες πριν μας ενημέρωσε για τις τυχερές ημερομηνίες μέχρι το τέλος της χρονιάς, δείτε εδώ ποιες είναι.

Ο Ερμής είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας και αυτή την εβδομάδα σχηματίζει τις πιο σημαντικές όψεις. Συγκεκριμένα, η Άση Μπήλιου τόνισε: "Από αύριο μπαίνει ο Ήλιος στο Ζυγό, φέρνοντάς μια ισορροπία. Δώστε μεγάλη προσοχή στις οικογενειακές εντάσεις".

Μάθετε τις προβλέψεις για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά στο παρακάτω βίντεο:

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share