Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020

"Δυναμική εβδομάδα και έντονη γι' αυτά τα ζώδια" - Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

21 Σεπτεμβρίου 2020 13:28
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Στην πρωινή εκπομπή του Star εμφανίστηκε η Άση Μπήλιου και έκανε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια τονίζοντας τις αλλαγές που θα φέρει στο κάθε ζώδιο ξεχωριστά η νέα εβδομάδα καθώς ο Ερμής είναι ο πιο ενεργός πλανήτης για τις επόμενες ημέρες. Ωστόσο, η αστρολόγος λίγες ημέρες πριν μας ενημέρωσε για τις τυχερές ημερομηνίες μέχρι το τέλος της χρονιάς, δείτε εδώ ποιες είναι.

Ο Ερμής είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας και αυτή την εβδομάδα σχηματίζει τις πιο σημαντικές όψεις. Συγκεκριμένα, η Άση Μπήλιου τόνισε: "Από αύριο μπαίνει ο Ήλιος στο Ζυγό, φέρνοντάς μια ισορροπία. Δώστε μεγάλη προσοχή στις οικογενειακές εντάσεις".

Μάθετε τις προβλέψεις για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά στο παρακάτω βίντεο:

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Αστρολογικές προβλέψεις από την Άντα Λεούση

Ζώδια σήμερα: Η αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες 21/9 αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια! Ποιοι θα έχουν επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξετε;

ΚΡΙΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τις συνθήκες που επικρατούν και την καλή σας διάθεση και διασκεδάστε με τους φίλους σας. Για να αισθανθείτε πληρότητα με το σύντροφό σας, εκφράστε τις συναισθηματικές σας ανάγκες.

ΤΑΥΡΟΣ: Κρατήστε τα έξοδά σας σε κάποιο επίπεδο και μην κάνετε περιττά ψώνια, είτε για εσάς είτε για τους άλλους. Με επιχειρηματικό δαιμόνιο και τις κατάλληλες γνωριμίες, τολμήστε να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εκδηλώστε τη δημιουργικότητά σας και βοηθήστε τους συνεργάτες σας για να σας στηρίξουν και αυτοί με τη σειρά τους. Η σημερινή ημέρα σας κάνει αρκετά ευάλωτους σε συναισθηματικά θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προβείτε σε αλλαγές και μεταρρυθμίσεις στον εργασιακό σας χώρο, διακοσμήστε τους προσωπικούς σας χώρους και αλλάξτε διάθεση.

ζώδια σήμερα

ΛΕΩΝ: Ύστερα από διάφορες συγκυρίες ο ψυχικός δεσμός με το σύντροφό σας, ισχυροποιείται και όλα δείχνουν ότι επιβραβεύετε τη συντροφικότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δώστε λύσεις στα επαγγελματικά σας θέματα, αλλά φροντίστε να είστε αντικειμενικοί. Εάν διαχειρίζεστε υποθέσεις άλλων προσώπων, φροντίστε να είστε γνώστες των δεδομένων.

ΖΥΓΟΣ: Μην κουράζετε τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα με συμβουλές. Αφήστε τα συναισθήματα σας να σας οδηγήσουν και βρείτε χρόνο να βρεθείτε με ανθρώπους που αγαπάτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προγραμματίστε σωστά τους στόχους σας και αρχίστε να τους πραγματοποιείται. Οι συναισθηματικές ανασφάλειες που σας πιάνουν συχνά δεν αποφεύγονται με τη μοναξιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βρείτε τρόπους να λυθούν παρεξηγήσεις του παρελθόντος, διατηρώντας την ψυχραιμία σας. Απομακρυνθείτε από κακόβουλα άτομα για να ανταποκριθείτε στις τρέχουσες υποχρεώσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην επιτρέψετε σε αναμνήσεις όχι και τόσο ευχάριστες να σας απομονώσουν. Το γεγονός να μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις θα αποδειχθεί ωφέλιμο και κερδοφόρο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προς το παρόν τουλάχιστον, περιορίστε τις ανάγκες σας στις απολύτως απαραίτητες. Όταν δε ζητάνε τη βοήθειά σας, δε χρειάζεται να τη δίνετε με τόση ευκολία.

ΙΧΘΥΣ: Βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε με ότι σας αρέσει, καθώς θα υπάρχουν εντάσεις στα επαγγελματικά σας θέματα. Σταματήστε να μένετε πάντα στη θεωρία και προχωρήστε σύντομα σε πράξεις.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share