Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

"Ήρθε η ώρα να αφήσουμε πίσω μας το..." - Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

16 Σεπτεμβρίου 2020 14:40

Στην πρωινή εκπομπή του Star εμφανίστηκε η Άση Μπήλιου και έκανε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια τονίζοντας πως η Νέα Σελήνη στην Παρθένο φέρνει μεγάλες αλλαγές για ορισμένα ζώδια και βοηθά στα νέα ξεκινήματα. Ωστόσο, η αστρολόγος μας έχει ενημερώσει και για τις τυχερές ημερομηνίες μέχρι το τέλος της χρονιάς, δείτε εδώ ποιες είναι.

Η Νέα Σελήνη είναι αυτή που θα βοηθήσει στην επισημοποίηση ορισμένων καταστάσεων αλλά και θα παρέχει μια σταθερότητα. Συγκεκριμένα, η Άση Μπήλιου τόνισε: "είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να αφήσουμε πίσω μας τα άγχη και να βάλουμε σε μια σειρά τα πάντα στη ζωή μας". Μάθετε τις προβλέψεις για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά στο παρακάτω βίντεο:

"Μια πολύ καλή ημέρα για να ξεκινήσετε..." - Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Λίτσα Πατέρα

Στο πλατό της εκπομπής της Φαίης Σκορδά και το "Πρωινό" βρέθηκε και σήμερα, όπως και κάθε μέρα η έμπειρη αστρολόγος Λίτσα Πατέρα και μας ενημέρωσε για όλες τις αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο. Μην ξεχνάμε όμως πως λόγο για κεραυνοβόλους έρωτες λόγω της Αφροδίτης έκανε και η Άση Μπήλιου, δείτε εδώ την πρόβλεψη της αστρολόγου.

Η Λίτσα Πατέρα έδωσε τις συμβουλές της για όλα τα ζώδια και τόνισε χαρακτηριστικά πως: "είναι μία πολύ καλή ημέρα να κοιτάξουμε τους στόχους μας μιας και πρόκειται για μια περίοδο που μας επιτρέπει να τους υποστηρίξουμε και να τους πετύχουμε".

Μάθετε τις προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά στο βίντεο που ακολουθεί:

"Αυτή την εβδομάδα θα...": Αστρολογική βόμβα από την Λίτσα Πατέρα!

Ζώδια σήμερα: Τρίτη και η Λίτσα Πατέρα, μέσα από της Φαίης Σκορδά, ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη για τα 12 ζώδια!

Όπως μας είχε ενημερώσει και από χτες θα είναι μια πολύ ωραία εβδομάδα για να δοκιμάσετε νέα πράγματα, ενώ πρόσθεσε πως θα υπάρξει πρόοδος μέσα από αντιφάσεις! Ποια είναι τα ζώδια που θα ευνοηθούν και ποια πρέπει να είναι πιο προσεκτικά σύμφωνα με την Λίτσα Πατέρα;

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου;

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share