Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021

Αυτά είναι τα εξυπνότερα ζώδια - Ποιοι είναι οι Αϊνστάιν του ζωδιακού κύκλου;

Μήπως ανήκετε σε κάποιο από αυτά;

9 Σεπτεμβρίου 2020 22:41
Αυτά είναι τα εξυπνότερα ζώδια - Ποιοι είναι οι Αϊνστάιν του ζωδιακού κύκλου;
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Μήπως αναρωτιέστε ορισμένες φορές για το αν είστε πραγματικά έξυπνοι; Θέλετε να μάθετε μέχρι που φτάνει, η εξυπνάδα σας; Τότε, δεν έχετε παρά να διαβάσετε τη λίστα, που βρίσκεται παρακάτω. Απλά διαβάστε το ζώδιό σας και θα λάβετε την απάντηση που ζητάτε. Πριν από αυτό όμως, μάθε ποιος Θεός του Ολύμπου είσαι σύμφωνα με το ζώδιό σου.

Κριός: Έχει διαισθητική νοημοσύνη, είστε ικανοί να δείτε τις δυνατότητες οποιασδήποτε κατάστασης και δεν φοβάστε να εμπιστευτείτε την καρδιά σας.

Ταύρος: Οι Ταύροι έχουν σωματική και κιναισθητική νοημοσύνη καθώς έχουν την δυνατότητα να συντονίσουν το μυαλό τους με το σώμα τους. Ένας από τους τρόπους που περνάνε τα εμπόδια στην ζωή τους είναι με την μυική τους δύναμη.

Δίδυμοι: Δεδομένου ότι είστε τις επικοινωνίας δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το μεγαλύτερος μέρος την νοημοσύνης σας είναι γλωσσικό. Είστε πάντα σε θέση να βρείτε την ακριβή λέξη για να εκφράσετε ότι θέλετε.

Καρκίνος: Οι Καρκίνοι κατανοούν τον εαυτό τους και αισθάνονται ακριβώς τι αναζητούν και το αποκτούν.

Λέων: Έχει δημιουργική νοημοσύνη και είναι σε θέση να εκτιμήσει και να προσαρμοστεί σε κάθε κατάσταση ή πρόσωπο.

Παρθένος: Έχουν λογική νοημοσύνη και είναι πολύ καλοί στο να βαθμονομούν κάτι, έρχονται με μια υπόθεση και αποδεικνύουν τις σωστές επιλογές και καταστάσεις.

ζώδια ευφυία

Ζυγός: Οι Ζυγοί έχουν μουσική νοημοσύνη και είναι εξαιρετικοί σε ήχους, γήπεδο, τόνο και ρυθμό και κατανοούν τη γλώσσα της μουσικής.

Σκορπιός: Ο Σκορπιός είναι γνωστός ότι έχει αντιληπτική νοημοσύνη και είναι πολύ δύσκολο να τον ξεγελάσεις. Μπορούν να δουν μέσα σας, ανεξάρτητα από το τι κάνεις ή λες.

Τοξότης: Οι Τοξότες έχουν μια υπαρξιακή νοημοσύνη . Τους αρέσει να αντιμετωπίζουν τα μεγάλα ερωτήματα γιατί ζούμε και γιατί πεθαίνουμε.

Αιγόκερως: Οι Αιγόκεροι έχουν πρακτική νοημοσύνη , αφού είναι τόσο μεγάλοι λύτες προβλημάτων. Μπορούν να εξισορροπήσουν την τραπεζική τους δήλωση, να λύσουν ένα πρόβλημα στο χώρο εργασίας ή να μάθουν πώς να συνταξιοδοτηθούν έως την ηλικία των 40 ετών.

Υδροχόος: Οι Υδροχόοι έχουν πολύ ισχυρή χωρική νοημοσύνη και μπορούν να δημιουργήσουν, να περιστρέψουν και να μεταμορφώσουν οπτικές εικόνες.

Ιχθύς: Οι Ιχθείς έχουν φυσιολογική νοημοσύνη , με μια ισχυρή κατανόηση όλων των ζωντανών πραγμάτων και την ικανότητα ανάγνωσης της φύσης.

TAGS
 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share