Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει;

5 Σεπτεμβρίου 2020 01:00
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου. Τι μας περιμένει;

Εκτός, όμως, από τις ημερήσιες προβλέψεις, δείτε και τα πιο επικίνδυνα ζώδια.

Κριός

Είναι καιρός να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου, αγαπητέ Κριέ, και να δώσεις από μόνος σου τις λύσεις που περιμένεις από τους άλλους. Η μέρα είναι πολύ ευνοϊκή, για να διευθετήσεις μια και καλή προβλήματα που σε κουράζουν εδώ και καιρό, με τη βοήθεια μάλιστα καλών και έμπιστων φίλων.

Ταύρος

Η σημερινή μέρα είναι αρκετά ήρεμη για εσένα, αγαπητέ Ταύρε και αν δεν παρασυρθείς από τις δικές σου σκέψεις μπορείς να περάσεις καλά. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και απόφυγε να μπλεχτείς σε παρασκηνιακές καταστάσεις και παρεξηγήσεις. Ακολούθησε το δρόμο της ειλικρίνειας και της διαφάνειας.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, δες σήμερα τις καταστάσεις από μία άλλη σκοπιά, πιο ρεαλιστική και λογική. Μήπως μερικά πράγματα δεν τα βλέπεις όπως είναι, αλλά η μεγάλη ευαισθησία σου σε παρασύρει σε λάθος καταστάσεις;

Αυτή η μέρα δεν είναι η κατάλληλη για να κάνεις σημαντικές αλλαγές. Αντ’ αυτού, μπορείς θαυμάσια να προγραμματίσεις τώρα τους στόχους σου και να τους υλοποιήσεις με σταθερά βήματα. Το βράδυ, φρόντισε να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν και να περάσεις καλά, με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Καρκίνος

Η σημερινή μέρα σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις νέα ξεκινήματα και να αλλάξεις κάποια στοιχεία της καθημερινότητάς σου που σε προβληματίζουν ακόμη, αγαπητέ Καρκίνε. Μπορείς να ξεκινήσεις από τα πρακτικά ζητήματα, όπως το χώρο που ζεις και μετά να πιάσεις τα πιο ουσιαστικά που σε απασχολούν. Πάντως, έχεις κάθε δυνατότητα να τα καταφέρεις όλα πολύ καλά.

Λέων

Αν κρατήσεις την ψυχραιμία σου σήμερα, θα μπορέσεις να δεις μερικές καταστάσεις πιο χαλαρά και στις πραγματικές τους διαστάσεις, αγαπητέ Λέοντα. Σε καταστάσεις που μπορεί να είναι προβληματικές και στάσιμες μέχρι τώρα, βάλε πρόγραμμα και μεθοδικότητα. Η στιγμή είναι κατάλληλη για συσπείρωση και δράση.

Παρθένος

Σήμερα θα κινείσαι με τεράστια ταχύτητα και θα ξεκαθαρίζεις, θα λύνεις και θα δημιουργείς με τρόπο τόσο γρήγορο και αποτελεσματικό, που ούτε εσύ οι ίδιος δεν θα το πιστεύεις. Η δυναμική σου προσωπικότητα παίρνει τα πάνω της και δεν μπορεί κανείς να σε σταματήσει. Ίσως όμως θα χρειαστεί να σκεφτείς στο τέλος αν πράττεις σωστά ή μήπως κάπου έχεις βιαστεί.

Ζυγός

Σήμερα φρόντισε να κάνεις σωστό προγραμματισμό, γιατί από τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις, θα σε καταβάλει το άγχος και δεν θα μπορείς να λύσεις άμεσα θέματα που σε απασχολούν, αγαπητέ Ζυγέ. Δεν χρειάζεται να κάνεις βεβιασμένες κινήσεις για να πετύχεις τους στόχους σου, γιατί μπορεί να οδηγηθείς σε επιπόλαιες ενέργειες. Έχε το μυαλό μέσα στο κεφάλι σου και δράσε αναλόγως. Τα πράγματα θα κυλήσουν όπως επιθυμείς.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα θα πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά τις καταστάσεις που σε προβληματίζουν και να βγάλεις τα συμπεράσματά σου για το τι πρέπει να κάνεις από εδώ και στο εξής. Μην αναβάλεις άλλο τις αποφάσεις, γιατί ο χρόνος θα αρχίσει να λειτουργεί εναντίον σου. Φτιάξε ένα πρόγραμμα και ακολούθησε το για να τελειώνεις μια και καλή με όσα σε αγχώνουν.

Τοξότης

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, νιώθεις ότι έχουν μπει σε μια σειρά τα δικά σου ζητήματα και θα σε απασχολήσουν περισσότερο κάποιες ξένες υποθέσεις. Γενικά θα σε προσεγγίσουν πολλοί άνθρωποι για να ζητήσουν βοήθεια στα δικά τους προβλήματα και καλό είναι να είσαι λίγο μαζεμένος, γιατί θα παρασυρθείς και θα αγχωθείς. Πάντως, σίγουρα δεν μπορείς να τους βοηθήσεις όλους.

Αιγόκερως

Σήμερα θα έχεις πολύ δυναμικότητα, φίλε Αιγόκερε, και θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις όποιες εκκρεμότητες έχεις. Μην αφήνεις να συσσωρεύονται θέματα που μπορεί να σε αγχώνουν. Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές και πρέπει να καταλάβεις ότι δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μαζί. Έχεις να φροντίσεις και τον εαυτό σου. Μην ξεχνάς ότι η υπερκόπωση καραδοκεί! Πάρε τα μέτρα σου και όλα θα πάνε καλά.

Υδροχόος

Την σημερινή μέρα, αγαπητέ Υδροχόε, θα μπορέσεις να ασχοληθείς με την οικογένειά σου και να λύσεις κάποια προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν. Θα πρέπει να αλλάξεις ριζικά κατευθύνσεις και να ακολουθήσεις μια πιο δυναμική στρατηγική, για να κατευθύνεις τις καταστάσεις εκεί που θέλεις εσύ. Οι πλανήτες είναι αρκετά ευνοϊκοί μαζί σου και θα σου συμπαρασταθούν σε όλα αυτά που θέλεις να κάνεις αυτή την περίοδο.

Ιχθείς

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων μην εκνευρίζεσαι με το φιλικό σου περιβάλλον, γιατί μπορεί να έχεις αντιπαραθέσεις που μπορεί να οδηγήσουν τις καταστάσεις στα άκρα. Προσπάθησε να αξιοποιήσεις το χρόνο σου κάνοντας κάτι που σε ευχαριστεί και σε ανανεώνει. Μην ασχολείσαι με θέματα τρίτων, που ουσιαστικά δεν σε αφορούν.

Πηγή: Myastro.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share