Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει;

4 Σεπτεμβρίου 2020 00:40
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου. Τι μας περιμένει; Εκτός, όμως, από τις ημερήσιες προβλέψεις, δείτε και τα πιο επικίνδυνα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Όσον αφορά τα αισθηματικά σας, θα πρέπει να σταθείτε στο πλάι του συντρόφου σας, οπότε αφήστε κατά μέρος τις γκρίνιες και δείξτε του κατανόηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Στα επαγγελματικά σας, προσέξτε να μην αναλάβετε άλλες υποχρεώσεις, μιας και ήδη έχετε πολλές εκκρεμότητες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα οικονομικά σας πηγαίνουν καλύτερα, ενώ στη δουλειά δέχεστε συνέχεια επαίνους για την προσπάθειά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συνεχίστε σε αυτόν τον καλό ρυθμό και ίσως η προαγωγή, που τόσο ονειρεύεστε, γίνει πραγματικότητα.

ΛΕΩΝ

Βγείτε από το σπίτι, γνωρίστε νέους ανθρώπους και δώστε ευκαιρίες στον κόσμο γύρω σας, καθώς θα βρεθούν άτομα που πραγματικά θα σας εκπλήξουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ίσως ακούσετε παράπονα από τον σύντροφό σας, ότι τελευταία τον παραμελείτε.

ΖΥΓΟΣ

Στον επαγγελματικό τομέα, γίνεστε πιο απαιτητικοί από τον εαυτό σας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε ορισμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις που πρέπει να λύσετε και πρέπει να κινηθείτε αποφασιστικά, όσο και αν αυτό σας αγχώνει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πρέπει να αλλάξετε και τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας, αν θέλετε να μειώσετε τα έξοδά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην φοβηθείτε να θέσετε νέους επαγγελματικούς στόχους, μιας και τώρα είναι οι καλύτερες ημέρες για να το κάνετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σκεφτείτε λογικά και κάντε αυτό που πιστεύετε πως θα σας εξελίξει.σχέση το έτερο μέλος θα κάνει μια γλυκιά χειρονομία που σας κάνει να λυγίσετε!

ΙΧΘΕΙΣ

Επιτέλους τα πράγματα αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά και εσείς βρίσκετε ξανά την ηρεμία σας. Ήρθε η ώρα να δείτε θετικά τη ζωή!

Αυτά τα τρία ζώδια είναι οι... "κακές παρέες"!

Από μικρά παιδιά οι γονείς μας μας έλεγαν να προσέχουμε τις περιβόητες... "κακές παρέες", κάποια ζώδια όμως είναι αυτά που είναι οι αρχηγοί αυτών των παρεών. Πριν δούμε όμως αυτές τις κακές επιρροές, δείτε εδώ ποια ζώδια είναι γεννημένοι εγκληματίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι Υδροχόοι είναι λίγο στον κόσμο τους. Είναι ανεξάρτητοι και κοιτάνε τα δικά τους προβλήματα. Οι ανάγκες των άλλων δεν τους νοιάζουν και δεν ασχολούνται κιόλας με ξένες υποθέσεις. Η αλήθεια όμως είναι ότι ενώ εκείνοι θέλουν να είναι σωστοί στην ζωή τους, έχουν μια τάση να συμβουλεύουν και να ωθούν τους γύρω τους να κάνουν κάτι που είναι… αντιβαίνει τους νόμους και τους κανόνες της κοινωνίας, προσπαθώντας να το ρίξουν στην καταπίεση της εξουσίας ή του κράτους και την παράφορη καταστρατήγιση των δικαιωμάτων του ανθρώπου. Φυσικά και δεν θα αναλάβουν καμία ευθύνη για ό,τι γίνει. Είναι απλώς οι ηθικοί αυτουργοί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι ο άνθρωπος εκείνος που θα έρθει στο σπίτι σου με μπύρες και ουίσκι, ενώ εσύ περνάς φάση αποτοξίνωσης ή διατροφής και θα σε παροτρύνει να πιεις μαζί του. Θα καπνίζει μπροστά σου την ώρα που προσπαθείς εσύ να κόψεις το κάπνισμα και θα σου κάνει και την σχετική καζούρα. Δεν θα σε αφήνει σε ησυχία. Ο ίδιος είναι αρκετά χαλαρός και δεν ακολουθεί τους νόμους και τους περιορισμούς. Το κακό είναι ότι περιμένει και οι άλλοι να κάνουν το ίδιο.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός θεωρείται «κακή επιρροή» λόγω του παρορμητικού και ατίθασου χαρακτήρα του. Δεν είναι από εκείνους που θα σκύψουν το κεφάλι και κάνει πάντα ό,τι του έρθει. Δρα χωρίς να σκέφτεται το μετά και το κακό είναι ότι τραβά και τους άλλους γύρω του στον όποιο… «κατήφορο». Κι όσο εσύ αρνείσαι να τον ακολουθήσεις, όχι μόνο θα επιμένει και θα σε πιέζει να κάνεις αυτό που λέει εκείνος, είτε είναι σωστό είτε λάθος αλλά θα σε πει και «κότα». Ο Κριός λατρεύει την περιπέτεια και το motto του είναι το Carpe Diem.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share