Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αυτά είναι τα 5 πιο επιθετικά ζώδια - Αν "γυαλίσει το μάτι τους" μείνε μακριά

Μήπως ανήκετε σε κάποιο από αυτά;

30 Αυγούστου 2020 14:38
Αυτά είναι τα 5 πιο επιθετικά ζώδια - Αν

Τα πέντε πιο επιθετικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου, δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους και όταν θυμώνουν ή εξοργίζονται, βγαίνουν στην επίθεση. Πριν δούμε όμως ποια είναι τα ζώδια που θα πρέπει να μείνεις μακριά τους αν "θολώσει το μάτι τους", ρίξτε μια ματιά και στα πιο αδιάκριτα ζώδια.

Κριός

Δεν αποτελεί καμία έκπληξη το ότι βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, αφού -ως γνωστό- το παιδί του Άρη, είναι ευερέθιστο, με φλογερό ταμπεραμέντο, οπότε εύκολα τα παίρνει στο κρανίο και ακόμα πιο εύκολα περνά στην κατά μέτωπο επίθεση. Το να κάνει τα στραβά μάτια σε ένα σχόλιο ή μια συμπεριφορά που θα τον πειράξει ή σε κάτι που τον αδικεί κατάφορα δεν παίζει και αν δεν πάρει μια συγγνώμη, εκτός από βρισίδι μπορεί να ρίξει και τίποτα ψιλές… Παρ’ όλα αυτά, δε γίνεται επιθετικός χωρίς αιτία γιατί απλά βαριέται και τρώγεται με κάποιον να τσακωθεί, που συμβαίνει αλλά όχι τόσο συχνά, όσο κατηγορείται.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι από τα πιο ήρεμα ζώδια, είναι γνωστή όμως και η φράση «έγινε μαινόμενος ταύρος» γιατί υπομονή, υπομονή, αλλά κάποια στιγμή θα σκάσει κι αυτός, αν κάποιος απειλήσει τα κεκτημένα του ή τον υποτιμήσει και θα γίνει το έλα να δεις. Μάλιστα, στο ξέσπασμά του είναι πολύ χειρότερος από τον Κριό και μπορεί να του ξεφύγει και κανα μπουκέτο, αν έχει γίνει τούρμπο. Οπότε καλό είναι, αν αρχίσει να κοκκινίζει, να απομακρυνθείς από κοντά του, όσο πιο γρήγορα γίνεται γιατί και συγγνώμη να του ζητήσεις, δεν ακούει, εφ’ όσον άμα θυμώσει, κατεβάζει ρολά.

Λέων

Λιοντάρι είναι, λογικό είναι να βρυχηθεί και να δείξει τα δόντια του, όχι μόνο για να καταλάβουν όλοι ποιος είναι ο βασιλιάς, αλλά και γιατί έτσι μόνο θα επιβληθεί. Αν ήταν στη ζούγκλα, θα έπρεπε να αναμετρηθεί με ένα άλλο λιοντάρι για να γίνει ο αρχηγός της αγέλης, μάλλον λοιπόν του έχει μείνει… κατάλοιπο. Βέβαια, στην «ανθρώπινη» ζωή, πιο πολύ κλωτσάει αντικείμενα και χτυπάει τοίχους, παρά ανθρώπους κι αυτό αν τον θίξεις ή του προσβάλλεις την τιμή και την αξιοπρέπεια!

Παρθένος

Αυτή είναι η μεγάλη έκπληξη της λίστας. Η Παρθένος επιθετική; Φυσικά και ναι! Όταν την πιάνει το ανάποδό της, αν τα πράγματα δεν λειτουργούν όπως τα θέλει ή της χαλάσει το πρόγραμμα, ψάξε μέρος να κρυφτείς! Βέβαια, δεν καταφεύγει στη σωματική βία, αλλά στη λεκτική είναι μανούλα. Πέρα λοιπόν από την κριτική της που σπάει κόκκαλα, γίνεται κακιά, ειρωνική και κάνει τον «φταίχτη» σκουπίδι!

Σκορπιός

Ο Σκορπιός βρίσκεται τελευταίος γιατί αργεί να αντιδράσει. Αν θεωρήσει ότι προδόθηκε η εμπιστοσύνη του ή υποψιαστεί ότι κάποιος τον κορόιδεψε ή πάει να του την φέρει, τότε σίγουρα θα επιτεθεί, όχι όμως άμεσα κι όχι όταν ο άλλος τον περιμένει. Δε λειτουργεί ποτέ χύμα. Θα οργανώσει τέλεια την επίθεσή του, τη στιγμή που ο ίδιος κρίνει κατάλληλη και μετά… είναι συνοπτικές οι διαδικασίες. Σπάνια επίσης καταφεύγει στη σωματική βία, αφού βρίσκει μεθόδους που πονούν πολύ περισσότερο.

TAGS
 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share