Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πώς θα κυλήσει η εβδομάδα για τα ζώδια; Αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Τι μας περιμένει;

18 Αυγούστου 2020 09:45
Πώς θα κυλήσει η εβδομάδα για τα ζώδια; Αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κώστας Λεφάκης έκανε τις προβλέψεις για τη νέα (17/08-23/08) εβδομάδα και προειδοποίησε. Ποια ζώδια θα περάσουν δύσκολα και ποιοι θα έχουν επιτυχίες; Πριν προχωρήσετε στις προβλέψεις, δείτε εδώ ποιος ήρωας παραμυθιού ταιριάζει στο ζώδιο σας.

Διαβάστε τις προβλέψεις παρακάτω:

ΚΡΙΟΣ

Κάποιες από τις ευαίσθητες σχέσεις σας, κοινωνικές ή φιλικές χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή και αντιμετώπιση. Το προσωπικό σας περιβάλλον φαίνεται ότι απαιτεί διαφορετική εκτίμηση εκ μέρους σου, καθώς η Νέα Σελήνη στον Λέοντα σε σύνοδο με τον Ήλιο και τον Ερμή ενεργοποιεί ένα κύκλο εξελίξεων και εκκαθαρίσεων. Προσέξτε μόνο να έχετε σωστά επιχειρήματα με σωστούς αποδέκτες.

Φροντίστε επίσης τα έξοδά σας να μην υπερβαίνουν τα έσοδα και προετοιμαστείτε λίγο για να αντιμετωπίσετε κάποιες πρόσφατες δυσκολίες που σας ταλαιπώρησαν στην καθημερινότητά σας. Δείξτε προσοχή στις μετακινήσεις, στις επαφές με δύσκολους ανθρώπους και στην επικοινωνία ή στις κάθε είδους διαμεσολαβήσεις, καθώς η κάθε απροσεξία ή αστοχία, μπορεί να έχει πολλαπλό κόστος για εσάς!

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα της Νέας Σελήνης στον Λέοντα σφυρηλατεί τις διαθέσεις σας, αναδεικνύει τα ταλέντα σας, ή κάποιο καταπιεσμένο στοιχείο του χαρακτήρα σας. Αν όλα γίνουν όπως πρέπει, τότε μπορείτε να βασιστείτε στις τωρινές εξελίξεις ή συγκυρίες για την πορεία σας στο μέλλον. Προσπαθήστε να κατευνάσετε αντιθέσεις, να περιποιηθείτε διαθέσεις και να δημιουργήσετε μια πιο υγιή καθημερινότητα για εσάς και εκείνους που αγαπάτε.

Η σύνοδος της Νέας Σελήνης επίσης με τον Ήλιο και τον Ερμή διατηρεί σε εγρήγορση τα επιχειρηματικά σας σχέδια, τις αισθηματικές σας υποθέσεις, αλλά και τη διάθεσή σας για ταξίδια και νέες συμφωνίες. Αποφύγετε όμως να εκτεθείτε σε περιβάλλοντα που δεν γνωρίζετε, περιορίστε την ισχυρογνωμοσύνη και τα έξοδά σας και συγχρονιστείτε με τις χρήσιμες εξελίξεις στους τομείς που σας ενδιαφέρουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα δημιουργεί ένα σκηνικό εξόδων, κυρίως για την υποστήριξη της οικογένειας και του προσωπικού σας περιβάλλοντος. Αξιολογήστε τις καταστάσεις και επιστρατεύστε την διπλωματία για να ξεπεράσετε εμπόδια και ανθρώπους που δεν συμμερίζονται τις απόψεις και τον τρόπο ζωής σας.

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα, σε σύνοδο με Ήλιο και Ερμή δυναμώνει τα επιχειρήματά σας, ευνοεί την ανάληψη μικρού ρίσκου στις δραστηριότητές σας και δικαιώνει τη στάση σας σε ένα παλαιότερο ζήτημα. Η κοινωνική σας ζωή, οι φίλοι, οι μετακινήσεις, οι διακοπές περιβάλλονται από μια δόση τύχης, γεγονός που σας κάνει να περνάτε ευχάριστα και δημιουργικά. Εκεί που είστε όμως, φροντίστε να μην ασχολείστε με το παρελθόν και με ότι έχει πλέον κατασταλάξει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιό σας και σας τροφοδοτεί με τύχη και αυτοπεποίθηση. Η Νέα Σελήνη από τον Λέοντα σε σύνοδο με τον Ήλιο και τον Ερμή σας βοηθούν στις οικονομικές σας επιλογές και δραστηριότητες. Είναι σημαντικό να προβάλετε ιδιότητες και ταλέντα, να αναλάβετε ευθύνες, να υιοθετήσετε πιο θετική συμπεριφορά απέναντι σε δυσκολίες και προκλήσεις και να βασιστείτε αποκλειστικά στις δικές σας δυνάμεις.

Ο Άρης από τον Κριό επηρεάζει την επαγγελματική σας σταδιοδρομία και αναγκάζει τους πιο φιλόδοξους από εσάς να αλλάξετε προτεραιότητες, ή ακόμα και να στερηθείτε μέρος των διακοπών σας προς όφελος της σταδιοδρομίας που ανοίγεται μπροστά σας! Η οικογένεια προβλέπεται να ωφεληθεί εξίσου από κάποιες καθυστερημένες αποφάσεις που τις παίρνετε τώρα πιο εύκολα και χωρίς δισταγμούς.

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα μπορεί να χαρακτηριστεί σαν πολύ ιδιαίτερη για εσάς, καθώς η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιό σας στις 19, σχηματίζοντας παράλληλα σύνοδο με τον Ήλιο και τον Ερμή. Ευνοείστε στις αισθηματικές και προσωπικές σας υποθέσεις, αρκεί να μην πάρετε αψήφιστα την όποια θετική εξέλιξη. Χρειάζεται να είστε σοβαροί ώστε να πολλαπλασιάσετε τα οφέλη της όποιας καλής ουράνιας διάταξης.

Κοινωνικά και φιλικά επίσης μπορείτε να διακριθείτε και να γίνετε πόλος έλξης στους χώρους που κινείστε. Επαγγελματικά φροντίστε να βελτιώσετε τις συνεργασίες σας και να εργαστείτε αρμονικά με την ομάδα που εξυπηρετεί τα συμφέροντά σας. Όσοι βρίσκεστε σε διακοπές απολαύστε αυτά που σας προσφέρονται και αποφορτιστείτε από εντάσεις που σας ταλαιπώρησαν. Κάποιες αλλαγές εξ αιτίας των γενικότερων περιοριστικών μέτρων είναι μέσα στο πρόγραμμα, αλλά αν διαχειριστείτε έξυπνα τις δυνατότητές σας, τότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας ή προβληματισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εβδομάδα της Νέας Σελήνης στις 19 στον Λέοντα σας πιέζει να ασχοληθείτε με εκκρεμότητες και υποσχέσεις που δεν τηρήσατε. Παρόλο που καταλαβαίνετε ότι απλά οι συγκυρίες δείχνουν το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε, εσείς αντιδράτε στο γεγονός ότι πρέπει να ακολουθήσετε και όχι να προπορευθείτε. Αν είστε σε διακοπές, φροντίστε να διατηρείτε την καλή σας διάθεση, ή να βρίσκετε τρόπους να την βελτιώνετε.

Κάποιες κοινωνικές σχέσεις σας φαίνονται τώρα βαρετές, αλλά είναι προς το συμφέρον σας να μην επέμβετε τώρα στη φύση τους. Η εργασία μπορεί να μην έχει παρουσιάσει ακόμα τα αποτελέσματα που θα θέλατε, αυτός όμως δεν είναι λόγος να χαλαρώσετε τις προσπάθειες που καταβάλετε. Η οικογένεια και ο προσωπικός χώρος, μπορούν να σας προσφέρουν την κάλυψη που χρειάζεστε, τόσο συναισθηματικά, όσο και πρακτικά. Μην σκέφτεστε λοιπόν ότι είστε μόνοι στην όποια σημαντική σας επιδίωξη και φροντίστε να αλλάξετε νοοτροπία και να γίνετε πιο αισιόδοξοι!

ΖΥΓΟΣ

Ιδιαίτερες για εσάς αυτές οι μέρες παρόλο που θα ξοδέψετε περισσότερα χρήματα από αυτά που υπολογίζατε. Κινηθείτε με γνώμονα την αντίληψη αλλά και την προνοητικότητα που σας διακρίνει. Το πρώτο θα βοηθηθεί από εικόνες που θα έχετε και το δεύτερο από το ένστικτο της επιβίωσης, καθώς μέσα στις χαρές κρύβονται παγίδες και κάποιοι άνθρωποι που μπορεί να αποδειχτούν επικίνδυνοι.

Όσοι ζείτε μια ιστορία αγάπης απολαύστε την, καθώς η Νέα Σελήνη στις 19 από τον Λέοντα καθορίζει μια καλύτερη περίοδο για εσάς σε αυτόν τον τομέα. Όσοι θέλετε να ξεκινήσετε κάτι νέο, η παρουσία του Ερμή στον Λέοντα σας δίνει όλες τις ιδιότητες για να προσπαθήστε έξυπνα αξιοποιώντας το χιούμορ και την γοητεία σας στους τομείς που αφορούν τις επιδιώξεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι μέρες αυτές δίνουν μια έμφαση στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και σε άλλους κάνουν πιο δυναμικές τις δημόσιες εμφανίσεις σας. Κάποιοι επιμένετε να πραγματοποιήσετε ένα σχέδιο, και πράγματι θα διευκολυνθείτε περισσότερο τώρα και κάποιοι άλλοι φεύγετε αιφνίδια σε ένα ταξίδι και μερικοί αποφασίζετε μυστικά να αποδράσετε σε ένα ήσυχο καλοκαιρινό παράδεισο.

Σε όλες τις εκδοχές οι περισσότεροι παρουσιάζεστε διευκολυμένοι από την τύχη και μπορείτε να πραγματοποιήσετε αυτά που επιθυμείτε. Οικονομικά προσέξτε μην δημιουργήσετε δυσάρεστες συνέπειες για το εγγύς μέλλον, καθώς ο Ερμής από τον Λέοντα δημιουργεί εντάσεις και απρόοπτες καταστάσεις για εσάς. Η Νέα Σελήνη στις 19 επίσης στον Λέοντα μπορεί να φανεί αμείλικτη στα αισθηματικά σας γι αυτό φροντίστε να μην εκτίθεστε εκεί που δεν πρέπει!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Αύγουστος εξακολουθεί να είναι ένας ιδιαίτερος μήνας. Όσο και αν έχετε επιφυλακτικότητα για να πάτε κάπου, άνθρωποι και γεγονότα θα σας ωθήσουν να το κάνετε. Οι μέρες θα κυλήσουν γρήγορα, καταναλωτικά και για κάποιους σχεδόν απερίσκεπτα. Φίλοι και κοινωνικοί γνώριμοι παίζουν ένα χαρακτηριστικό ρόλο, ενώ οι εσωτερικές σας ανησυχίες δεν υποχωρούν, αλλά μπορείτε να τις περιορίσετε δίνοντας στον εαυτό σας μια μικρή ελευθερία την όποια την χρειάζεται.

Μην παρασύρεστε σε δραστηριότητες που μπορούν να σας κουράσουν ή να σας ξοδέψουν και υπερασπιστείτε τα επαγγελματικά και τα οικογενειακά σας ενδιαφέροντα. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα σε σύνοδο με τον Ήλιο και τον Ερμή, αυξάνει τον ενδιαφέροντα τρόπο ζωής σας, ακόμα και στις μικρές αντιπαραθέσεις με τους άλλους, που σας βοηθούν να τοποθετηθείτε ακόμα καλύτερα απέναντι στα γεγονότα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για εσάς οι αναμοχλεύσεις των συναισθημάτων σας θα είναι έντονες. Ο Άρης από τον Κριό εξακολουθεί να σας προμηθεύει γεγονότα και εντάσεις, τις οποίες όμως ξέρετε να διαχειρίζεστε κατάλληλα. Η Νέα Σελήνη στις 19 στον Λέοντα, σε σύνοδο με Ήλιο και Ερμή, ενεργοποιεί τα απρόοπτα με αποτέλεσμα να αλλάζουν κάπως οι προτεραιότητές σας. Οικονομικά διατηρήστε τον έλεγχο των εξόδων σας από τη μία και από την άλλη μη γίνεστε υπερβολικά αισιόδοξοι και ανυπόμονοι για την εξέλιξη μιας σχετικής σας υπόθεσης.

Οι διακοπές φαίνεται να σας ξεκουράζουν, αλλά κάποιοι από εσάς μπορεί και να αναζητήσετε πιο έντονες συγκινήσεις από τις συνηθισμένες σας. Χρειάζεται όμως να παραμείνετε προσεκτικοί και λίγο καχύποπτοι, ιδιαίτερα όταν όλα όσα σας συμβαίνουν, σας φαίνονται διαφορετικά και πρωτόγνωρα. Το περιβάλλον θα σας απασχολήσει αλλά και θα σας δώσει ευκαιρίες να ψυχαγωγηθείτε ή να χαρείτε τις στιγμές. Μην αφήνετε το φετινό καλοκαίρι να περάσει αναξιοποίητο, μην φοβάστε για το μέλλον και μην κάνετε απαισιόδοξες σκέψεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε από εκείνους που ευνοούνται πολύ, στον έρωτα, στην διασκέδαση, στα ταξίδια και στις διακοπές. Κάποιες εντάσεις βέβαια δεν θα λείψουν με το αγαπημένο σας πρόσωπο, η θάλασσα όμως «είναι με το μέρος σας» και σας ηρεμεί και όσο και αν υπάρχουν υποχρεώσεις επαγγελματικές ή άλλες θα μπορέσετε να βρεθείτε κοντά της.

Οι αλλαγές που θα έρθουν από εδώ και πέρα θα εξυπηρετήσουν περισσότερο τα συμφέροντα σας αν και η πρώτη τους εκδήλωση μπορεί να είναι λίγο περίεργη. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 19 σας προβληματίζει όσον αφορά τα πρακτικά σας θέματα, αλλά σας βοηθά να αντιμετωπίσετε πιο πρακτικά κάποιες άλλες προκλήσεις. Αποφύγετε όμως την ένταση σε ότι και αν κάνετε και σε ότι και αν επιδιώκετε! Άλλωστε δεν είναι του χαρακτήρα σας να λειτουργείτε ανώφελα!

ΙΧΘΕΙΣ

Μπορείτε να κάνετε τα πάντα εκτός από λάθη. Ευκαιρία να ξεκουραστείτε, να διασκεδάσετε ή ακόμα και αν δουλεύετε να φροντίσετε να περνάτε όμορφα τα βράδια σας. Αξιοποιήστε τις στιγμές αυτού του Αυγούστου γατί το φθινόπωρο θα έχει προβλήματα και πρέπει να σας βρει ανανεωμένους και ξεκούραστους.

Μην ασχολείστε με το τι κάνουν άλλοι, αλλά βρείτε τον τρόπο να ενισχύσετε θετικά τον ψυχισμό σας και να ξεκουράσετε το σώμα σας, κυρίως εσείς που οι προηγούμενες εβδομάδες σας ταλαιπώρησαν ψυχολογικά και πρακτικά. Στον έρωτα αποφύγετε ριψοκίνδυνα εγχειρήματα, καθώς η Νέα Σελήνη στις 19 στον Λέοντα σε σύνοδο με Ήλιο και Ερμή μπορεί να σας παρασύρει σε υπερβολές και να ξεχάσετε για λίγο τις προφυλάξεις που παίρνετε για να παραμένετε ασφαλείς!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share