Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αστρολογικές προβλέψεις από την Άντα Λεούση: Δύσκολη ημέρα γι' αυτά τα ζώδια

Τι μας περιμένει;

7 Αυγούστου 2020 11:06
Αστρολογικές προβλέψεις από την Άντα Λεούση: Δύσκολη ημέρα γι' αυτά τα ζώδια

Ζώδια σήμερα: Η Άντα Λεούση έκανε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας (07/08) και προειδοποίησε όλα τα ζώδια. Ποιο θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξετε; Εκτός όμως, από τις ημερήσιες προβλέψεις, δείτε εδώ 4 ζώδια που στάζουν φαρμάκι.

Διαβάστε τις προβλέψεις για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ: Αφήστε κατά μέρους τους συναισθηματισμούς για να βγείτε αλώβητοι από κάποιες καταστάσεις. Καλύψτε το συντομότερο δυνατό οικονομικές σας ατασθαλίες πριν βρεθείτε σε δύσκολη θέση.

ΤΑΥΡΟΣ: Όταν βλέπετε ότι οι παρούσες καταστάσεις δεν είναι ξεκάθαρες, μην τις πιέζετε. Η αποτίμηση της σχέσης σας ξεπερνά κάθε προσδοκία και έτσι θα έχετε την τέλεια σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τολμήστε να κυνηγήσετε τα όνειρά σας και μη τα βάζετε διαρκώς με την τύχη σας. Εντοπίστε τα αδύνατα σας σημεία για να τα κάνετε δυνατά και προσπαθήστε να γίνετε πιο αγαπητοί στους άλλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διεκδικήστε αυτά που ζητάτε από τη ζωή, κάνοντας τις απαραίτητες αναθεωρήσεις. Ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας και επιδιώξτε καλύτερο κλίμα συνεργασίας στην εργασία σας.

ΛΕΩΝ: Μη διατυμπανίζετε την επιτυχία σας και προκαλείτε το φθόνο, αλλά μείνετε συνεπείς σε ότι κάνετε. Φροντίστε να βρείτε χρόνο να περάσετε μια όμορφη βραδιά με το σύντροφό σας σε ρομαντικό περιβάλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δε φτάνει η αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός για να πετύχετε, αν δεν έχετε επιμονή και υπομονή. Μην επιτρέψετε σε ανθρώπους του περιβάλλοντός σας να σας καταπιέζουν με τις απαιτήσεις τους.

ΖΥΓΟΣ: Μην κουράζετε άλλο το νευρικό σας σύστημα με ψυχολογικές μεταπτώσεις που δε σας βοηθούν. Να είστε πιο επίμονοι στους στόχους σας, για να αξιοποιήσετε καλύτερα τις δυνατότητες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσαρμόστε τις ανάγκες σας σε σχέση με τις συνθήκες που επικρατούν γύρω σας. Αφήστε το χρόνο να δουλέψει για εσάς και μην έρχεστε σε αντιπαράθεση με κακόβουλα άτομα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε να είστε σε εγρήγορση, προκειμένου να αντιληφθείτε εγκαίρως τις ευκαιρίες που θα σας προσφέρει ο μήνας και να τις εκμεταλλευτείτε σωστά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το πλανητικό σκηνικό έχει σκοπό να σας προσγειώσει στην πραγματικότητα, για να μπορέσετε να ισορροπήσετε πριν χειροτερέψουν τα πράγματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι ευχάριστες αλλαγές αρχίζουν να έρχονται στη ζωή και στα αισθηματικά σας και θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι μόλις δείτε τα πρώτα σημάδια.

ΙΧΘΥΣ: Επεκτείνετε η κοινωνική σας ζωή και γεμίζει με εκδηλώσεις και προσκλήσεις. Αποδεχθείτε τις αλλά μην ξεχάσετε να στηρίξετε τα άτομα του περιβάλλοντος που θα ζητήσουν τη βοήθειά σας.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share