Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020

Ποια ζώδια πρέπει να προσέχουν σήμερα; Η Άντα Λεούση προειδοποιεί

Τι μας περιμένει;

6 Αυγούστου 2020 09:48
Ποια ζώδια πρέπει να προσέχουν σήμερα; Η Άντα Λεούση προειδοποιεί
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Η αστρολόγος Άντα Λεούση έκανε τις ημερήσιες (06/08) αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια! Ποιοι θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν και τι πρέπει να προσέξετε; Εκτός όμως, από τις ημερήσιες προβλέψεις, δείτε εδώ ποια είναι τα ζώδια που δε θα βαρεθείτε ποτέ.

ΚΡΙΟΣ: Η ζωή δεν είναι μόνο δουλειά και σπίτι, γι’ αυτό φροντίστε να περνάτε όμορφα στην καθημερινή σας ζωή. Μην πληγώσετε τους άλλους με πικρά και σκληρά λόγια, που και εσείς δεν τα πιστεύετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να αποφασίσετε την κατεύθυνση που θα ακολουθήσετε σε ένα επαγγελματικό σας θέμα, ζητήστε τη βοήθεια στενού σας συνεργάτη.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βάλτε μπροστά την πείρα σας για να χειριστείτε πιο σωστά μια νέα υπόθεση. Εάν νιώθετε μπερδεμένοι αλλά θέλετε να δείτε τα πράγματα πιο ξεκάθαρα, αποφασίστε ένα ταξίδι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οργανώστε και βάλτε σε τάξη κάποιες σκέψεις που θα βοηθήσουν την εξέλιξή σας. Επειδή έχετε ανάγκη της δημόσιες σχέσεις, φροντίστε να μη γίνεστε αντικοινωνικοί.

προβλέψεις ζωδίων

ΛΕΩΝ: Εάν σήμερα χαλάσει μια παλιά σας συνεργασία, το μόνο που θα φταίει θα είναι τα νεύρα σας. Ηρεμήστε το έτερον σας ήμισυ που το έχουν πιάσει αμφιβολίες και ανασφάλειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βασιστείτε στις δικές σας ανάγκες, γιατί μπορείτε και μόνοι σας να τα καταφέρετε. Δεν είναι ότι καλύτερο να αποφασίσετε να ανοιχτείτε επαγγελματικά ή να επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας.

ΖΥΓΟΣ: Παρά τις γενικές δυσκολίες που θα προκύψουν, με προνοητικότητα τα προβλήματα θα βρίσκουν τη λύση τους, γι’ αυτό δραστηριοποιηθείτε λίγο περισσότερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Παρόλο που θα υπάρχουν αντιθέσεις και προστριβές με τα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, η συναισθηματική σας ζωή θα βελτιωθεί αισθητά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πολλά πράγματα στη ζωή σας να αλλάξουν και θα πρέπει να είστε έτοιμοι να ανταποκριθείτε στα καθήκοντά και τις υποχρεώσεις σας, χωρίς να φοβηθείτε τίποτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μάλλον οι σχέσεις σας με τους άλλους δεν είναι και στην καλύτερή τους φάση, ενώ κάποιες από αυτές καταλήγουν να είναι βασανιστικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επαγγελματικά η μέρα κρίνεται σημαντική, γι’ αυτό αποφασίστε να εργαστείτε σκληρά και συντονισμένα, χωρίς να διστάσετε να κάνετε κάποιους καινούριους συνδυασμούς.

ΙΧΘΥΣ: Θα υπάρχουν παράπλευρες ευκαιρίες για να αξιοποιήσετε κάποιες προτάσεις που θα σας γίνουν. Εάν υπάρχουν κάποιες σχέσεις σας που ευνοούνται, μάλλον αυτές είναι οι κοινωνικές και οι ερωτικές.

oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share