Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 29 Ιουλίου;

Τι μας περιμένει;

29 Ιουλίου 2020 00:20
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 29 Ιουλίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 29 Ιουλίου. Τι μας περιμένει;

Εκτός, όμως, από τις ημερήσιες προβλέψεις, δείτε ποιοι θα βρουν και τον καλοκαιρινό έρωτα για φέτος.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, έχεις πολλά πράγματα στο κεφάλι σου τον τελευταίο καιρό και κάποια τα κυνηγάς χωρίς να βλέπεις αποτέλεσμα. Δεν χρειάζεται να τα παρατήσεις τώρα, αλλά ίσως θα πρέπει να σκεφτείς να αλλάξεις τακτική. Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να πετύχεις τους στόχους σου. Σκέψου καλά τις επόμενες κινήσεις σου.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, πολλές ευκαιρίες σήμερα θα σου παρουσιαστούν, για να υλοποιήσεις τα σχέδια και τα όνειρά σου. Μην τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες! Η επικοινωνία σου θα είναι στο μέγιστό της βαθμό. Θα λες τα πράγματα με το όνομά τους και θα ξέρεις τι ζητάς. Μπορείς να περάσεις το βράδυ σου χαλαρά και ήρεμα, μεθοδεύοντας τα σχέδια που έχεις για το μέλλον.

Δίδυμοι

Σήμερα, φίλε Δίδυμε, μη διανοηθείς να καταπιαστείς με θέματα που μπορούν να σε εκνευρίσουν και να σε αποσυντονίσουν από τους ρυθμούς σου, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου. Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να κάνεις κάποιες σοβαρές συζητήσεις με δικά σου άτομα. Πρέπει να φροντίσεις να τους δώσεις να καταλάβουν μέχρι που είναι τα όριά τους, ώστε να μην αντιμετωπίσεις προβλήματα στο μέλλον.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, η απογοήτευση θα εναλλάσσεται σήμερα με την ικανοποίηση και τα συναισθήματά σου θα είναι ανάμικτα. Φρόντισε να καταλάβεις τι είναι αυτό που δεν πάει καλά και να μην καταθέτεις τα όπλα σε όσα ζητήματα σε ταλαιπωρούν. Άλλωστε, έχεις τις ικανότητες να τα φέρεις όλα εκεί που επιθυμείς. Είναι καθαρά θέμα διάθεσης.

Λέων

Φίλε Λέοντα, οργάνωσε την μέρα σου με πολύ προγραμματισμό και μεθοδικότητα, ώστε να έρθουν οι εξελίξεις αρμονικά και να είναι προς όφελός σου. Θα δεις σιγά-σιγά ότι οι στόχοι που έχεις βάλει αρχίζουν να πραγματοποιούνται και θα νιώθεις καλύτερα. Κάποια οικογενειακά θέματα που σε απασχολούσαν το τελευταίο διάστημα, λύνονται με τον πιο ανώδυνο τρόπο.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή και θα επιχειρήσεις να κάνεις πάρα πολλά στις υποθέσεις που σε προβληματίζουν. Μπορείς να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και να βάλεις σε μια τάξη τα ζητήματα, που μπορεί να είναι σε στασιμότητα. Σήμερα μείνε μακριά από υπερβολές και όσο πιο κοντά γίνεται στους δικούς σου ανθρώπους. Έχεις ανάγκη τη βοήθειά τους και αυτοί είναι πρόθυμοι να σου την προσφέρουν.

Ζυγός

Σήμερα κινήσου με πολύ σοβαρότητα και βάλε πρόγραμμα, για να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Μόνο να μην στεναχωριέσαι και να μην καταπιέζεσαι. Μην αφήνεις τις καταστάσεις στην μοίρα τους, κινήσου γρήγορα και μεθοδικά, για να βγεις από τα αδιέξοδα που σε έχουν οδηγήσει καταστάσεις, οι οποίες σε πιέζουν ψυχικά.

Σκορπιός

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, μπαίνεις σε διάφορα διλήμματα και δεν μπορείς να αποφασίσεις τι είναι αυτό που πρέπει να κάνεις. Μην παρασύρεσαι από τους γύρω σου και σκέψου με ηρεμία τι σε συμφέρει καλύτερα, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα αισθηματικά σου. Εν πάση περιπτώσει, έχεις κοντά σου άτομα που σου συμπαραστέκονται και είναι πρόθυμα να σε βοηθήσουν κάθε στιγμή. Αυτό μην το ξεχνάς…

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, η σημερινή Τετάρτη σε ευνοεί. Πολλές ευκαιρίες, πολλές επαφές και πολλές λύσεις θα σου ανοίξουν τα μάτια και θα σε κάνουν να συνθέσεις το πάζλ έτσι όπως εσύ θέλεις. Μην αφήσεις όμως τις καταστάσεις να περάσουν χωρίς να τις αξιοποιήσεις, γιατί μπορεί να μην ξαναπροκύψουν μπροστά σου.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, άλλη μια έντονη μέρα σε περιμένει, με πολλές υποχρεώσεις αλλά και πολλές απογοητεύσεις. Κάποιες ειδήσεις που θα ακούσεις δεν θα σε ευχαριστήσουν καθόλου και μάλιστα θα σε βάλουν σε σκέψη για άτομα τα οποία εμπιστευόσουν.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα καλό είναι να επιστρατεύσεις όλη τη διαλλακτικότητά σου σε κάποια θέματα, για να οδηγηθείς στα σωστά συμπεράσματα που θα σε κάνουν να δεις τα πράγματα στις πραγματικές τους διαστάσεις. Επιπλέον, χρησιμοποίησε τη διπλωματία που διαθέτεις, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις βάλει από το παρελθόν και πρέπει με κάποιο τρόπο να περάσεις και στους συνεργάτες σου.

Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και θα μπορέσεις να τελειώσεις από πολλές εκκρεμότητες που έχεις συσσωρεύσει στο πίσω μέρος του μυαλού σου και σε αγχώνουν ακόμη.

Ιχθείς

Η μέρα που θα απαιτήσεις ξεκάθαρες λύσεις στα προβλήματα σου και στις καταστάσεις που σε αγχώνουν θα είναι αυτή τη Τετάρτη για εσένα, αγαπητέ Ιχθύ. Μπορείς να πετύχεις αυτά που θες, αρκεί να είσαι δίκαιος και ειλικρινής. Η μέρα ευνοεί οριστικές αποφάσεις, αρκεί αυτές να παίρνονται κατόπιν ώριμης σκέψης.

Πηγή: Myastro.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share