Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτά τα ζώδια θα ζήσουν τον απόλυτο καλοκαιρινό έρωτα

Μήπως ανήκετε σε κάποιο απ' αυτά;

26 Ιουλίου 2020 13:27
Αυτά τα ζώδια θα ζήσουν τον απόλυτο καλοκαιρινό έρωτα

Το θερινό ηλιοστάσιο, συχνά αναφέρεται ως η καρδιά του καλοκαιριού και δημιουργεί την ευκαιρία να στραφείς στο παιδί που έχεις μέσα σου. Δεν είναι περίεργο που ο Καρκίνος, ο Λέων και η Παρθένος κυριαρχούν αυτήν την εποχή. Στην αστρολογία, αυτά τα ζώδια έχουν να κάνουν με τις πολύ προσωπικές σχέσεις, τους εραστές και τον κεραυνοβόλο έρωτα. Ωστόσο, ο Κώστας Λεφάκης έχει ήδη προειδοποιήσει για εντάσεις και επεισόδια, δείτε εδώ ποια ζώδια αφορούν.

Το καλοκαίρι λοιπόν είναι εδώ και ο επερχόμενος αστρο-καιρός ήδη ακτινοβολεί με πάθος και ρομαντισμό. Αν έψαχνες το καλύτερο διάστημα για να ερωτευτείς, τα αστέρια επιτέλους ευθυγραμμίζονται και το φετινό καλοκαίρι θα είναι η πιο ρομαντική εποχή για όποιον έχει ερωτικά πάρε δώσε με ένα από τα ακόλουθα ζώδια.

Ιδού λοιπόν οι λόγοι που τα 4 ζώδια της λίστας μας θα ζήσουν ένα πολύ ερωτικό καλοκαίρι:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αναγνωρίζεις τον εσωτερικό σου εαυτό και το ίδιο συμβαίνει στους άλλους
Καρκίνε είναι η σειρά σου να επιδοθείς στα πάθη σου. Εκτός από το να φορέσεις το αγαπημένο σου ρούχο και να γιορτάσεις τα γενέθλιά σου, η Αφροδίτη, η θεά της αγάπης και του έρωτα, της ευχαρίστησης, των απολαύσεων και των σχέσεων, θα ορθοδρομήσει επιτέλους στις 25 Ιουνίου, πριν εισέλθει επισήμως στο ζώδιό σου στις 3 Αυγούστου. Ωστόσο, πριν μπορέσεις να εκμεταλλευτείς αυτήν την αφροδίσια λάμψη, θα μεσολαβήσει μια ηλεκτρισμένη Πανσέληνος στον Υδροχόο, στις 3 Αυγούστου. Η Πανσέληνος θα λάβει χώρα στον ηδονικό 8ο οίκο σου, που σχετίζεται με τις στενές σχέσεις, το σeξ και τις δεσμεύσεις. Πάντως, το σίγουρο είναι ότι δεν θα ζήσεις την ανία, φέτος το καλοκαίρι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αναζωογονείσαι με έναν μυστικό έρωτα
Παρθένε, δεν είναι κακό να διασκεδάζεις που και που. Εξάλλου, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να εμποδίσεις τις ρομαντικές καταστάσεις που προσελκύεις αυτό το διάστημα. Είτε πρόκειται για έναν σeξι συνάδελφο που σε έχει κατακτήσει είτε για μια νέα προοπτική που έτυχε να μπει ξαφνικά στη ζωή σου, τα chakras της αγάπης σου είναι ανοιχτά αυτό το καλοκαίρι. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στον τομέα των φιλικών σου σχέσεων. Το παρελθόν σου θα μπορούσε ξαφνικά να επιστρέψει για έναν δεύτερο γύρο, και επαφίεται σε σένα να αποφασίσεις αν αξίζει ή όχι τον χρόνο σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αποδέχεσαι το πάθος που σιγοκαίει μέσα σου!
Τοξότη, υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στον ρομαντισμό και την τοξικότητα. Αν και τα άστρα ευθυγραμμίζονται για το χατίρι σου στον τομέα του έρωτα αυτό το καλοκαίρι, υπάρχουν ακόμα κάποια πράγματα που πρέπει να έχεις κατά νου. Πρώτον, δώσε προσοχή στο πως σε κάνει να νιώθεις το πρόσωπο που αγαπάς. Δεύτερον, δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχείς ότι η ιστορία θα μπορούσε να επαναληφθεί. Ευτυχώς για σένα, θα αναγνωρίσεις τα αρνητικά του παρελθόντος γρήγορα, οπότε κράτα τα μάτια σου ανοιχτά. Με το που θα μπει η Αφροδίτη στον Καρκίνο στον 8ο οίκο σου του σeξ, δεν θα υπάρχει δρόμος επιστροφής. Ο έρωτας θα σου πάρει τα μυαλά και θα σε πάει πολύ πιο πέρα από έναν απλό ενθουσιασμό.

ΙΧΘΥΕΣ

Λάμπεις και προκαλείς όσο ποτέ!
Ιχθύ, αισθάνεσαι όμορφα, όταν είσαι το κέντρο της προσοχής. Συνήθως ανθίζεις ερωτικά το καλοκαίρι, ιδιαίτερα κατά τον μήνα του Καρκίνου, αφού γνωρίζεις κάποια πράγματα για το πώς συμπεριφέρεται το στοιχείο του νερού. Ωστόσο, εκτός από τη μαγική άμπωτη και την παλίρροια του αδελφού ζωδίου σου, του Καρκίνου, που βάζει φωτιά στον εκφραστικό 5ο οίκο του πάθους και του ρομαντισμού, η Αφροδίτη, θα συμμετάσχει στο ερωτικό πάρτι μέχρι τις αρχές Αυγούστου, οπότε προετοιμάσου να αξιοποιήσεις το παιχνιδιάρικο πλάσμα που κρύβεις μέσα σου. Λάβε επίσης υπόψη ότι θα έχεις περισσότερα από ένα αντικείμενα ερωτικού ενδιαφέροντος, οπότε βεβαιώσου ότι έχεις επιλέξει με σύνεση το υποψήφιο αντικείμενο του πόθου σου.

TAGS
 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share