Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 25 Ιουλίου;

Τι μας περιμένει;

25 Ιουλίου 2020 00:30
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 25 Ιουλίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 25 Ιουλίου. Τι μας περιμένει;

Εκτός, όμως, από τις ημερήσιες προβλέψεις, δείτε για ποια ζώδια θα ζήσουν ονειρικό τέλος στην εδομάδα τους.

Κριός

Η μέρα που θα απαιτήσει ξεκάθαρες λύσεις στα προβλήματά σου και στις καταστάσεις που σε αγχώνουν, αγαπητέ Κριέ. Σήμερα μπορείς να πετύχεις αυτά που θες, αρκεί να είσαι δίκαιος και ειλικρινής. Η μέρα ευνοεί οριστικές αποφάσεις, αρκεί αυτές να παίρνονται κατόπιν ώριμης σκέψεως.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα παρασύρεσαι από το δημιουργικό σου πνεύμα και καταλήγεις να κυνηγάς πράγματα, που δύσκολα μπορούν να υλοποιηθούν. Η απογοήτευση σε κάνει να μένεις πίσω και να μην ασχολείσαι με πιο ρεαλιστικές υποθέσεις, που σε αφορούν άμεσα.

Δίδυμοι

Φίλε Δίδυμε, οι ιδέες που θα έχεις σήμερα θα είναι πολλές και θα σου δώσουν λύσεις σε θέματα, που μέχρι τώρα καθυστερούσαν και σε προβλημάτιζαν. Κινήσου άμεσα και μην ξεστρατίζεις από τους στόχους σου ότι κι αν εμφανιστεί μπροστά σου. Ο δυναμισμός σου προβλέπεται να είναι στα ύψη και θα έχεις πολλή ενέργεια για να διορθώσεις αρκετά θέματα, που σε προβληματίζουν από το παρελθόν.

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, μια ανήσυχη κατάσταση μπορεί να προκύψει σήμερα στην οικογένειά σου, λόγω κάποιου ξαφνικού προβλήματος, αλλά αυτό θα είναι εντελώς περαστικό. Μην αφεθείς στις δυσκολίες και μην τα παρατάς με την πρώτη δυσκολία. Η μέρα θα σου χαρίσει απίστευτη επικοινωνιακή δεινότητα. Εκμεταλλεύσου την, για να φέρεις τα πράγματα εκεί που θες.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, το σημερινό Σάββατο απαιτεί πολύ μεγάλη οργάνωση και μεθοδικότητα από τη μεριά σου, αλλά φρόντισε και να ξεκουραστείς, αν θέλεις πραγματικά να ξεπεράσεις προβλήματα που έχεις από το παρελθόν. Επίσης, είναι σημαντικό να δείξεις λίγη περισσότερη διαλλακτικότητα στις σχέσεις με τον περίγυρό σου. Μπορούν πραγματικά να σε βοηθήσουν να βρεις καλές λύσεις στο αδιέξοδο που μπορεί να βρίσκεσαι αυτή την περίοδο.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα πρέπει να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να δώσεις από μόνος σου κάποιες λύσεις στα θέματά σου. Επίσης, πρόσεξε πώς δεσμεύεσαι στα οικονομικά σου και μην παρασύρεσαι σε σπατάλες, που δεν έχεις το ανάλογο περιθώριο!

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, το πλανητικό σκηνικό της ημέρας προσπαθεί να σε αφυπνίσει από μερικούς παραλογισμούς, για να μην οδηγηθείς σε λανθασμένες εκτιμήσεις για άτομα και καταστάσεις. Η αστάθεια που θα επικρατήσει μέχρι το βράδυ, σε εκνευρίζει αρκετά και θα σε ωθήσει να κάνεις ενέργειες, που μπορεί να φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλεις. Κινήσου με πολύ προγραμματισμό.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, μη βγεις σήμερα από τον προγραμματισμό που έχεις κάνει για να πετύχεις τους στόχους σου. Δικά σου άτομα θα ζητήσουν πολλά από σένα, γι’ αυτό πρέπει να διαχωρίσεις και να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις. Οι εξελίξεις που θα έχεις θα είναι θετικές, ειδικά σε θέματα που περιμένεις εδώ και πολύ καιρό. Η σημερινή ημέρα προσφέρεται για ξεκαθαρίσματα που αφορούν παρεξηγήσεις, που έχουν γίνει με φιλικά σου άτομα.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, η ημέρα θα είναι αρκετά έντονη για εσένα και πρέπει να ελέγχεις πολύ καλά ό,τι κάνεις. Φρόντισε να έχεις τον νου σου, για να μπορέσεις να προλάβεις τις προβληματικές καταστάσεις που ενδεχομένως να έρθουν. Οι υποχρεώσεις που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές. Απαιτείται τεράστια προσοχή στις αποφάσεις που ετοιμάζεσαι να πάρεις.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, αφιέρωσε περισσότερο χρόνο και προσπάθεια στα μελλοντικά σχέδιά σου. Οφείλεις να κάνεις μερικές καίριες αλλαγές και να εξετάσεις την κάθε σου κίνηση, ώστε να βαδίσεις με μεγαλύτερη σιγουριά προς την υλοποίηση των στόχων σου. Μίλησε με τους δικούς σου για όλα όσα απασχολούν το μυαλό σου και θα πάρεις την κατάλληλη βοήθεια, που θα σε ανακουφίσει ψυχολογικά.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, έχεις αρκετές εκκρεμότητες από το παρελθόν που περιμένουν να τακτοποιηθούν. Κάποια δικά σου άτομα μπορούν και θέλουν να σε βοηθήσουν να βγεις από το αδιέξοδο. Άρχισε σιγά-σιγά να υλοποιείς σχέδια που έχεις βάλει στο μυαλό σου και μην καθυστερείς άλλο. Απόψε το βράδυ φρόντισε να βρεις ευχάριστους τρόπους, για να αποφορτιστείς από το άγχος που σε πιέζει και να ξεκουραστείς.

Ιχθείς

Φίλε Ιχθύ, είναι μία καλή μέρα για να κάνεις σημαντικές γνωριμίες και να διεκδικήσεις περισσότερα από τον περίγυρό σου. Οπλίσου με αυτοπεποίθηση, για να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου. Ξέρεις πολύ καλά ότι έχεις πολλές δυνατότητες που αν τις αξιοποιήσεις, θα κερδίσεις αυτό που θέλεις.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share