Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τα 3 πιο ειλικρινή ζώδια του ζωδιακού που δεν προσποιούνται ποτέ

Δώστε βάση!

23 Ιουλίου 2020 13:15
Τα 3 πιο ειλικρινή ζώδια του ζωδιακού που δεν προσποιούνται ποτέ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα τρία πιο ειλικρινή ζώδια δεν θα σου πουν ποτέ ψέματα, δεν θα σου πουλήσουν παραμύθια και να ξέρεις ότι αυτό που δείχνουν και λένε το εννοούν.

Διαβάστε με την ευκαιρία: Αυτό το ζώο είστε σύμφωνα με το ζώδιο σας - Ποιος είναι κατσαρίδα και ποιος σκύλος;

Ειλικρινή ζώδια: Κριός

Ο Κριός είναι από τα λίγα ζώδια που έχουν αμεσότητα και ειλικρίνεια. Θα σου πει αυτό που σκέφτεται, αυτό που θέλει, θα σου δείξει το θυμό του και αυτό που αισθάνεται. Δεν θα παίξει με το μυαλό σου και δεν θα ανεχτεί όμως να κάνεις και εσύ το ίδιο. Είναι ένα ζώδιο παρορμητικό και δεν στήνει παγίδες.

Ειλικρινή ζώδια: Ταύρος

Με τον Ταύρο αυτό που βλέπεις, αυτό παίρνεις. Είναι πιστός, ειλικρινής και προσγειωμένος. Είναι πολύ υπομονετικός και δεν θα προσπαθήσει να σε ελέγξει. Όλα αυτά του φαίνονται ανούσια και χάσιμο χρόνου. Ή θες ή δε θες, μέση λύση δεν υπάρχει.

Ειλικρινή ζώδια: Λέων

Ο Λέοντας δε θα πέσει τόσο χαμηλά. Για εκείνον στρατηγικές και παιχνίδια δεν υπάρχουν. Είναι ειλικρινής και δείχνει αυτό που θέλει ή όχι. Δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του και δεν του αρέσουν οι άνθρωποι που προσπαθούν να ελέγξουν τους άλλους.

Τα θετικά και τα αρνητικά των ζωδίων: Αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια βρέθηκε ο γνωστός αστρολόγος, Κώστας Λεφάκης, την Κυριακή και αναφέρθηκε στα θετικά και αρνητικά των 12 ζωδίων!

Ο έμπειρος αστρολόγος έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στις προβλέψεις του καθενός για το υπόλοιπο του καλοκαιριού αλλά και της εβδομάδας που μόλις ξεκίνησε και αναφέρθηκε στα ζώδια που θα ευνοηθούν καθώς και σε εκείνα που θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικά τις επόμενες ημέρες! Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε τις αστρολογικές προβλέψεις της νέας εβδομάδας και από την Άντα Λεούση.

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

TAGS
 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share