Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τα θετικά και τα αρνητικά των ζωδίων: Αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί!

20 Ιουλίου 2020 08:51
Τα θετικά και τα αρνητικά των ζωδίων: Αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια βρέθηκε ο γνωστός αστρολόγος, Κώστας Λεφάκης, την Κυριακή και αναφέρθηκε στα θετικά και αρνητικά των 12 ζωδίων!

Ο έμπειρος αστρολόγος έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στις προβλέψεις του καθενός για το υπόλοιπο του καλοκαιριού αλλά και της εβδομάδας που μόλις ξεκίνησε και αναφέρθηκε στα ζώδια που θα ευνοηθούν καθώς και σε εκείνα που θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικά τις επόμενες ημέρες! Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε τις αστρολογικές προβλέψεις της νέας εβδομάδας και από την Άντα Λεούση.

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

«Καλοκαίρι με επεισόδια στις σχέσεις για αυτά τα ζώδια» - Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί

Ο Κώστας Λεφάκης μας προειδοποιεί για ένα καλοκαίρι με επεισόδια στις σχέσεις για ορισμένα ζώδια, τα οποία μπορεί να βιώσουν απογοήτευση, ακόμη και το τέλος μίας σχέσης, το οποίο όμως δεν είναι απαραίτητα κακό, ενώ ο ίδιος αναφέρει και ποια ζώδια θα τα βρουν σκούρα την εβδομάδα αυτή.

Ο έμπειρος αστρολόγος, μιλώντας στο Open, ανέφερε πως ο Αύγουστος θα βελτιώσει την κατάσταση σε σύγκριση με τον Ιούλιο, με την Αφροδίτη που βρίσκεται στους Διδύμους να βοηθά, όπως και ο Άρης που βρίσκεται στον Κριό, αλλά μερικά ακόμη ζώδια θα ζήσουν ερωτική ανταρσία και έξαρση εξαιτίας της γωνίας Ουρανού με Ήλιο.

Δείτε τις προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη στο Athensmagazine.gr:

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share