Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 20 Ιουλίου;

Τι μας περιμένει;

20 Ιουλίου 2020 07:30
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 20 Ιουλίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 20 Ιουλίου. Τι μας περιμένει;

Εκτός, όμως, από τις ημερήσιες προβλέψεις, δείτε εδώ και τις προβλέψεις της εβδομάδας από την Άντα Λεούση.

Κριός

Η σημερινή Δευτέρα θα φέρει για εσένα τη δικαίωση σε αρκετούς τομείς, που μέχρι τώρα έχεις κάνει έντονες προσπάθειες. Οι συνθήκες σε ευνοούν και θα δεις να υλοποιούνται τα σχέδιά σου. Βέβαια, δεν πρέπει να αφήσεις καμία ευκαιρία να πάει χαμένη και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό για την περαιτέρω εξέλιξή τους.

Ταύρος

Η σημερινή Δευτέρα, αγαπητέ Ταύρε, σε αποσυντονίζει και σε βγάζει από το πρόγραμμά σου. Φρόντισε να είσαι ρεαλιστής και να μην παρασυρθείς από καταστάσεις του παρελθόντος που προκύπτουν εκεί που δεν το περιμένεις και σε βάζουν σε μπελάδες. Πρόσεξε πολύ τις κινήσεις σου, γιατί το μέλλον σου το «γράφεις» εσύ και κανένας άλλος!

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, αυτήν την Δευτέρα θα είσαι σε αναμονή και θα περιμένεις κάποια πράγματα, για διάφορα θέματα που σε απασχολούν, να εξελιχθούν… αλλά η μέρα θα σου βάλει εμπόδια στο πέρασμα της. Ηρέμησε, μην εκνευρίζεσαι και με την υπομονή και την σκληρή δουλειά θα καταφέρεις να τα υπερπηδήσεις.

Καρκίνος

Αν είσαι Καρκίνος, άλλη μια μέρα με πολύ τρέξιμο, πολλές υποχρεώσεις και φυσικά πολύ άγχος σε περιμένει. Είναι πολύ ευνοϊκές οι συνθήκες για να μπορέσεις να λύσεις τα περισσότερα ζητήματα που σε απασχολούν, αλλά και να βάλεις σε μια σειρά όλα τα υπόλοιπα. Κάνε ένα καλό πρόγραμμα και αναθεώρησε κάποιες καταστάσεις, για να αρχίσουν να εξελίσσονται.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον σου, αλλά ταυτόχρονα ασχολείσαι με οτιδήποτε δεν έχει σχέση με αυτό. Προσπάθησε να βάλεις προτεραιότητες και μην χάνεις τον χρόνο σου με πράγματα που είναι δευτερεύοντα. Το βράδυ είναι ιδανικό για να αναθερμάνεις τις σχέσεις σου με την οικογένειά σου και να νιώσεις καλύτερα.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα είσαι σε έναν πολύ καλό δρόμο σε σχέση με τη βελτίωση που επιθυμείς σε διάφορους τομείς της ζωής σου. Μην κάνεις πίσω στα σχέδιά σου και θα δεις ότι όλα θα γίνουν όπως ακριβώς θέλεις. Είναι μια καλή μέρα η σημερινή για να λύσεις παρεξηγήσεις μέσα στο οικογενειακό σου περιβάλλον και να δώσεις λύσεις σε υποθέσεις που σε απασχολούν.

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, σήμερα μάζεψε τα νεύρα σου και μην εκνευριστείς με θέματα που δεν έχουν και πολύ μεγάλη σημασία, γιατί στο τέλος θα κάνεις λάθος εκτιμήσεις και δεν θα πετύχεις τους στόχους σου. Φρόντισε να κινηθείς με πολύ δυναμισμό, αποφασιστικότητα και αυστηρότητα στη κρίση σου, ώστε αυτή στο τέλος να δικαιώσει τις προσπάθειές σου. Διώξε και την παραμικρή ανασφάλεια που μπορεί να έχεις και προχώρα μπροστά.

Σκορπιός

Αρκετά θέματα που σε προβληματίζουν, αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα θα βρουν τις κατάλληλες λύσεις. Ειδικά κάποια οικογενειακά ζητήματα θα μπουν σε σειρά και θα σε ανακουφίσουν με την πορεία που θα έχουν. Είναι κατάλληλη μέρα για να τακτοποιήσεις όσο το δυνατόν περισσότερες υποχρεώσεις μπορείς.

Τοξότης

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, μπορείς να κινηθείς επικεντρωμένα, για να λύσεις συγκεκριμένα θέματα που σε προβληματίζουν. Ο δυναμισμός που θα έχεις θα είναι μεγάλος και με ό,τι καταπιαστείς, θα το φέρεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Φρόντισε προπάντων να ξεκουραστείς και να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου, όταν βλέπεις ότι οι αντοχές σου εξαντλούνται.

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, άλλαξε τρόπο συμπεριφοράς στα πράγματα και στα γεγονότα, ώστε να ξεπεράσεις πιο εύκολα κάποια εμπόδια που έχουν εμφανιστεί. Σήμερα θα έχεις μεγάλο δυναμισμό και αυτοπεποίθηση και δεν πρέπει να την αφήσεις να πάει χαμένη. Αξιοποίησε την εύνοια που σου στέλνει το πλανητικό σκηνικό και μην παρατάς τις προσπάθειές σου προ τετελεσμένων γεγονότων.

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, σήμερα τα προβλήματα σου θα μειωθούν αρκετά, λόγω της δικής σου ανεκτικής και διπλωματικής συμπεριφοράς, που θα φέρει σε ισορροπία πολλά από αυτά που σε απασχολούν. Θα θελήσεις να βάλεις μία τάξη σε κάποια του παρελθόντος και θα βρεις λύσεις, που θα σε βοηθήσουν να ξαλαφρώσεις! Μην στέκεσαι σε όσα τελείωσαν, γιατί κάτι νέο φαίνεται στον ορίζοντα!

Αφοσιώσου στο νέο κύκλο που ανοίγεται μπροστά σου. Πρέπει να αντιμετωπίσεις με αισιοδοξία αυτό το νέο κάλεσμα και να μην κατακρίνεις οτιδήποτε, πριν δεις καλά-καλά αν είναι κάτι που αξίζει τον κόπο και που ίσως περίμενες καιρό. Επένδυσε στην αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό σου, για να μπορέσεις να διευρύνεις τους ορίζοντές σου.

Ιχθείς

Αυτή τη Δευτέρα, αγαπητέ Ιχθύ, προσπάθησε να ισορροπήσεις πολλές καταστάσεις, που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά. Μην πιέζεις τον εαυτό σου και μην κάνεις πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου, αλλά ξεκαθάρισε πρώτα τις προθέσεις και τις ανάγκες σου και τα υπόλοιπα, με λογική συμπεριφορά, θα πάρουν το δρόμο τους.

Πηγή: Myastro.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share