Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: Αυτά τα ζώδια θα τα βρουν πολύ σκούρα αυτή την εβδομάδα

Αναλυτικά οι προβλέψεις του αστρολόγου

11 Ιουλίου 2020 14:07
Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: Αυτά τα ζώδια θα τα βρουν πολύ σκούρα αυτή την εβδομάδα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κώστας Λεφάκης μας προειδοποιεί, καθώς τονίζει πως αυτή η εβδομάδα (13-19/7) θα έχει μεγάλες επιπτώσεις σε όλα τα ζώδια, ενώ δύο εξ αυτών θα τα βρουν πολύ σκούρα.

Επαγγελματικά, προσωπικά και θέματα υγείας παίρνουν άλλη τροπή και κάποιοι πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί. Επίσης, τα οικονομικά για συγκεκριμένα ζώδια θα κυλήσουν ομαλά αλλά κάποια άλλα θα έχουν μεγάλες αναταράξεις, ενώ εδώ μπορείτε να δείτε για ποια ζώδια η Άση Μπήλιου προβλέπει ερωτικό καλοκαίρι.

Αυτές είναι οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για την εβδομάδα 13-19/7

Κριός

Επιμείνετε στα επαγγελματικά σας και μην φανερώνετε τις προθέσεις ή τους στόχους σας. Αν και δεν είναι του χαρακτήρα σας, υπερασπιστείτε καλύτερα τα συμφέροντά σας, χωρίς να διαφημίζετε τις ικανότητές σας. Βοήθεια προβλέπεται από εκεί που δεν το περιμένετε γι αυτό κρατήστε όλες τις πόρτες ανοιχτές. Οικονομικά αποφύγετε το ρίσκο και προσπαθήστε να δείτε μακρύτερα από το σήμερα. Σίγουρα έχετε περιθώρια βελτίωσης αλλά πρέπει να εντοπίσετε τις ευκαιρίες και να επωφεληθείτε από τις συγκυρίες που προκύπτουν. Αισθηματικά υπάρχει πίεση αλλά για την ώρα δεν μπορείτε να λειτουργήσετε ούτε απερίσκεπτα, ούτε εγωιστικά. Απλοποιήστε την καθημερινότητά σας και θα βγείτε κερδισμένοι.

Ταύρος

Αυτήν την εβδομάδα μπορείτε να φέρετε τις καταστάσεις στα μέτρα σας, χωρίς να ξεφύγετε από τις συνήθειές σας και χωρίς να δυσαρεστήσετε εκείνους με τους οποίους έχετε μια πολύ ειδική σχέση. Προσοχή σε κάποια συμφέροντα που διαφοροποιούνται και σε κάποιες εκκρεμότητες που πρέπει να εξυπηρετηθούν. Oχρόνος με τους φίλους και την οικογένεια θα επηρεάσει αποφάσεις και συμπεριφορές. Φανείτε διπλωμάτες όταν βρίσκεστε σε δίλημμα και μην φανερώνετε προθέσεις που μπορεί να προκαλέσουν άκαιρες αντιδράσεις. Εκεί που σας φαίνονται όλα πιο βατά και φυσιολογικά, χάρη επίσης στην καλή επικοινωνία και συνεννόηση είναι τα αισθηματικά σας, όπου αφήνετε περιθώρια στο σύντροφό σας να λειτουργήσει πιο αυτόνομα. Γενικότερα, η διάθεσή σας βελτιώνεται και μπορεί να πειραματιστείτε σε διάφορους τομείς και να εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα. Λίγη προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας, όπου χρειάζεται να προσθέσετε περισσότερη φαντασία στα δρώμενα.

Δίδυμοι

Δείξτε ψυχραιμία όταν οι άλλοι σας προκαλούν με τις ενέργειές τους ακόμα και αν αυτό σας κάνει να αισθάνεστε λίγο άβολα στην καθημερινότητά σας. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να επιδιώξετε τις αλλαγές που σκέφτεστε, ούτε ότι χάνετε κάποιες ευκαιρίες. Η αναμέτρησή σας με το σύστημα και τον εαυτό σας στην εργασία φέρνει κούραση και μικρά αποτελέσματα. Συγκεντρωθείτε σε αυτά που μπορούν να γίνουν και χρησιμοποιήστε την έκφραση και την διπλωματία σας! Έχετε πολλά να κερδίσετε αν ακούσετε τους άλλους και αν χρησιμοποιήσετε σωστά κάποιες πληροφορίες. Αποφύγετε να λειτουργείτε πιεστικά στα αισθηματικά σας, καθώς αυτό επιφέρει αντιδράσεις που, όσο ασήμαντες και αν είναι, συσσωρεύονται και σας ενοχλούν. Ταξίδια και μετακινήσεις χρειάζονται προσοχή, ιδιαίτερα αν αυτά αποτελέσουν αφορμή για κριτική των άλλων απέναντί σας.

Καρκίνος

Ο Ερμής στο ζώδιό σας, δυναμώνει τα επιχειρήματά σας αλλά σας αφαιρεί την αίσθηση του μέτρου, γεγονός που μπορεί να σας εκθέσει, ή ορισμένες φορές και να σας απογοητεύσει. Όλοι οι τομείς ενδιαφέροντος απαιτούν εργατικότητα και πρόνοια. Το καλό αποτέλεσμα θα είναι συνέπεια προσπάθειας και δουλειάς χρόνων. Αυτήν την εβδομάδα φροντίστε να μην ξεπεράσετε τα όρια στις κοινωνικές, φιλικές, αλλά και αισθηματικές σας επιδιώξεις και να κρατήσετε για τον εαυτό σας το δικαίωμα της επιλογής. Φανείτε προσεκτικοί όσον αφορά στις ανάγκες της οικογένειας, ιδιαίτερα αν αναγνωρίζετε κάποια δικά σας λάθη τα οποία ευθύνονται για τις τωρινές συνθήκες! Διατηρήστε όσο μπορείτε την ισορροπία στα οικονομικά σας και μην επιδιώκετε ανέφικτες λύσεις. Όλα λειτουργούν προσθετικά και είναι προς το συμφέρον σας να μην ενοχλήσετε την τάξη με αυθαίρετες αλλαγές που φέρνουν αβέβαιο αποτέλεσμα

Λέων

Οι συνθήκες της εβδομάδας σας βοηθούν να προβάλετε τις ικανότητες και τις επαγγελματικές σας ιδιότητες. Ευνοείστε περισσότερο όσοι ασχολείστε με υπηρεσίες, όσοι είστε σε νευραλγικές θέσεις και όσοι σχετίζεστε με κόσμο. Η εβδομάδα προσφέρει δημιουργικές διεξόδους στην καθημερινότητά σας, αλλά οι περισσότεροι από εσάς παραμένετε προσηλωμένοι σε κάποιες συνήθειες, που πιστεύετε ότι σας ξεκουράζουν. Είναι απαραίτητο να προσαρμοστείτε εσείς στα δεδομένα και να μην επαφίεστε σε τυχαία περιστατικά για να καλύψετε τις ανάγκες σας, ή για να δικαιολογήσετε την παθητική σας στάση απέναντι σε ζητήματα που χρειάζονται διαφορετικούς χειρισμούς. Οικονομικά αποφύγετε οτιδήποτε σας εκθέτει και περιορίζει τις μελλοντικές σας δυνατότητες. Αισθηματικά ευνοείστε οι ελεύθεροι να κινηθείτε αποτελεσματικά, ενώ οι έχοντες σχέση δυσκολεύεστε να εξηγήσετε τη στάση σας σε ορισμένα ζωτικά θέματα

Παρθένος

Τα θέματα που σας απασχολούν χρειάζονται σχολαστική εξέταση και διαφορετική ερμηνεία από την συνηθισμένη. Φροντίστε τις υποθέσεις σας με τρόπο που σας βοηθά να έχετε αποτέλεσμα. Κάποιοι συνεργάτες σας θεωρούν ότι είστε άκαμπτοι στα θέλω και τα πιστεύω σας. Δημιουργήστε οικειότητα όπου μπορείτε, χωρίς φυσικά να χάνετε την ισορροπία σας. Αισθηματικά υπάρχει αισθητή βελτίωση στη σχέση ή ουσιαστική προσέγγιση του ανθρώπου που ενδιαφέρει τους ελεύθερους από εσάς. Επαγγελματικά, κάποιες ημέρες της εβδομάδας θα έχουν εμπόδια και κάποιες άλλες θα φέρουν ανατροπές στα σχέδιά σας. Είναι σημαντικό να μην αποθαρρυνθείτε και να μην πιστέψετε ότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να επιτύχετε τους στόχους σας.Οργανώστε καλύτερα αυτά τα θέματα , κάνοντας χρήση κάποιων δικαιωμάτων ή προνομίων σας.

Ζυγός

Συμβιβαστείτε με τις αργές εξελίξεις στις επαγγελματικές σας υποθέσεις και επιμείνετε σε ότι πιστεύετε ότι αξίζει τον κόπο να διεκδικήσετε ή να υπερασπιστείτε. Μεταξύ άλλων, φροντίστε την υγεία σας, ψυχική και σωματική, χαρίζοντας στον εαυτό σας τις χαρές που δικαιούται. Ειδήσεις και συζητήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα της εβδομάδας, αλλά αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις σε πρακτικά θέματα. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους σας οδηγεί σε παράτολμες ενέργειες στα αισθηματικά και στα κοινωνικά σας. Αποφύγετε να εκτεθείτε εκεί που δεν πρέπει και μην πιστεύετε εύκολα αυτά που διατείνονται τρίτοι, καθώς θα αποδειχτεί ότι λειτουργούν για δικούς τους σκοπούς και συμφέροντα. Μια δοκιμασμένη φιλία θα σας στηρίξει και θα σας διευκολύνει σε ότι θεωρείτε λάθος, ή δύσκολο. Λειτουργήστε με τη λογική και όχι με τον παρορμητισμό και στις άλλες σας σχέσεις.

Σκορπιός

Οι επιθυμίες σας χρειάζονται στήριξη και υποστήριξη, κυρίως από εσάς τους ίδιους. Φαίνεται όμως πως πρέπει να ανταποδώσετε μια χάρη σε αγαπημένο πρόσωπο, γεγονός που αναβάλλει για αργότερα μια επιθυμητή ενέργεια. Τα επαγγελματικά σας φαίνεται να σας απασχολούν, ιδιαίτερα αν έχετε να αντιμετωπίσετε νέα δεδομένα, νέα πρόσωπα, ή νέες υποχρεώσεις. Ζητήστε βοήθεια εκεί που πιστεύετε ότι την χρειάζεστε και μην αφήνετε τον χρόνο να περνά ανεκμετάλλευτος. Ταξίδια ή μετακινήσεις δεν ευνοούνται ιδιαίτερα αν δεν είναι καλά προετοιμασμένα και δεν είστε προσεκτικοί στις συνθήκες που θα αντιμετωπίσετε στα λογής μέρη που θα βρεθείτε είτε για δουλειά, είτε για προσωπικούς λόγους

Τοξότης

Η επιστροφή σε θέματα που σας ταλαιπώρησαν αισθηματικά δεν ενδείκνυται για όσους από εσάς αισθάνεστε ανικανοποίητοι από τις σχετικές εξελίξεις. Λειτουργήστε πρακτικά και ανανεώστε τις γνωριμίες, τις ασχολίες και τα ενδιαφέροντά σας σε τομείς που θα αναπληρώσουν το κενό που αισθάνεστε. Είστε από εκείνους που ξέρουν να κεντρίζουν το ενδιαφέρον, αλλά αν δεν έχει ένταση η ανταπόκριση, εγκαταλείπετε τη δράση και βρίσκεστε κάπου αλλού. Επαγγελματικά φανείτε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας, έστω και αν το κόστος που επωμίζεστε είναι δυσανάλογο των προσδοκιών σας. Ο χώρος που ζείτε θα σας απασχολήσει με θέματα που χρειάζονται αποφάσεις και μπορεί να δυσανασχετήσετε προσωρινά. Σκεφτείτε πρακτικά και μην υποστηρίζετε πλέον χαμένες υποθέσεις. Είναι καιρός να πάψετε να υπεκφεύγετε και να μιλήσετε για ότι σας ενοχλεί στη συμπεριφορά των άλλων

Αιγόκερως

Φροντίστε να κατεβάσετε τους τόνους στις διαφωνίες που προκύπτουν στα αισθηματικά σας. Βρείτε κάποια συμβιβαστική φόρμουλα όσον αφορά στην συνεννόηση με τον σύντροφό σας και αποφύγετε την ένταση που φαίνεται να επηρεάζει αρνητικά την κρίση σας. Οικονομικά επωφεληθείτε από κάποιες θετικές εξελίξεις και σχεδιάστε καλύτερα τις κινήσεις και τις επιδιώξεις σας. Μικρή ενίσχυση του εισοδήματος είναι στις πιθανότητες της εβδομάδας. Μπορεί να μην έχετε άμεσα αποτελέσματα λόγω των ειδικών συνθηκών, αλλά και της εποχής, σίγουρα όμως δίνετε ένα ευδιάκριτο σήμα στο περιβάλλον σας για αυτά που θέλετε και για αυτά που μπορείτε να επιτύχετε με επιμονή και εργατικότητα. Ανταποκριθείτε στις προκλήσεις με σύνεση και διπλωματία, διατηρώντας έτσι πρωτοβουλία κινήσεων και πλεονεκτήματα.

Υδροχόος

Μπορείτε να δρομολογήσετε τις αλλαγές που έχετε σκεφτεί στους πρακτικούς τομείς της ζωής σας. Είναι αλήθεια πως έχετε κουραστεί από την αναμονή, αλλά κάτι τέτοιο σας βοήθησε να πάρετε τις τωρινές σας αποφάσεις. Κάποιοι από το περιβάλλον σας θα υποστηρίξουν τις ενέργειές σας, αρκεί να τους αναπτύξετε τα επιχειρήματά σας. Επιστρατεύστε λοιπόν όλη σας τη σοφία και την διπλωματία και κρατήστε ανθρώπους ζεστούς και πόρτες ανοιχτές. Προσωπικά θέματα χρειάζονται μεγαλύτερη προσοχή εκ μέρους σας και μια εποικοδομητική στάση όσον αφορά σε οικογενειακές διενέξεις. Με λίγα λόγια είναι η εβδομάδα που πρέπει να λειτουργήσετε προς πολλές κατευθύνσεις, αξιολογώντας ανάγκες και θέτοντας προτεραιότητες. Τώρα είναι που πρέπει να συνεχίσετε τις προσπάθειες για βελτίωση της καθημερινότητάς σας.

Ιχθύες

Διαφαίνονται κάποιες ευνοϊκές συγκυρίες που αν τοποθετηθείτε σωστά απέναντι στις εξελίξεις, θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε πρακτικά σας ζητήματα και να απαλλαγείτε από ενοχλητικές σκέψεις για το μέλλον. Έχετε επηρεαστεί αρκετά από κάποια γεγονότα στο στενό σας περιβάλλον και αντιμετωπίζετε με δυσπιστία προθέσεις και ενέργειες τρίτων. Αισθηματικά υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης αλλά θα πρέπει να αναλάβετε κι εσείς το μερίδιο της ευθύνης που σας αναλογεί για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Ένας έξυπνος συμβιβασμός κρίνεται ότι πιο ωφέλιμο για κάθε δύσκολη ώρα γι αυτό πρέπει να είστε διπλωμάτες και να έχετε υπομονή εκεί που δεν μπορείτε να έχετε άμεσα αποτελέσματα.

oroskopos.gr

Προσοχή και στην Πανσέληνο που έρχεται αυτή την εβδομάδα 13-19/7! Αυτά τα 2 ζώδια θα υποφέρουν σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη

Αιγόκερως

Η έκλειψη της Σελήνης στο ζώδιό σας στις 5 του μήνα είναι ένας παράγοντας ο οποίος δυσκολεύει τα σχέδιά σας. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, μην εγκαταλείπετε σοβαρές προσπάθειες που έχετε κάνει μέχρι σήμερα και έχετε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές σας. Επαγγελματικά, επιμεληθείτε κάποιες σχέσεις με συνεργάτες, πελάτες ή συναδέλφους οι οποίες φαίνεται να βρίσκονται σε ευαίσθητη καμπή. Αισθηματικά πολλά εξαρτώνται αποκλειστικά από εσάς για αυτό κρατήστε θετική στάση απέναντι σε ότι αποτελεί κοινό στόχο με τον σύντροφό σας. Οι ελεύθεροι δύσκολα θα μπείτε στη διαδικασία αναζήτησης νέου συντρόφου αυτόν τον μήνα. Η κοινωνική σας ζωή βελτιώνεται το δεύτερο δεκαπενθήμερο, ιδιαίτερα αν έχετε καταφέρει να φύγετε σε διακοπές, ή να χαλαρώσετε από κάποιες πιεστικές καταστάσεις οικονομικής φύσεως.

Καρκίνος

Η έκλειψη της Σελήνης στο απέναντί σας ζώδιο του Αιγόκερω στις 5 του μήνα επηρεάζει σημαντικά τον ψυχισμό σας. Φροντίστε να καλύψετε κάποιες έντονες στιγμές με τον σύντροφό σας χωρίς να υποστείτε τις συνέπειες μιας εγωιστικής συμπεριφοράς ή μιας αντίδρασης που θα σας στεναχωρούσε. Είναι αλήθεια ότι κατακλύζεστε από πολλές υποχρεώσεις, ή σχέδια που συναντούν εμπόδια την τελευταία στιγμή. Το δεύτερο μισό του μήνα σας επιτρέπει να είστε κάπως πιο χαλαροί γεγονός που συνεπάγεται και μεγαλύτερη αισιοδοξία εκ μέρους σας. Αυτό είναι μεταδοτικό και ωφέλιμο για τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σας και εκείνους που αγαπάτε, οι οποίοι σας στηρίζουν όταν τους χρειάζεστε και όταν χρειάζεστε κάποιου είδους εξυπηρέτηση εκ μέρους τους.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share