Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερου τον Ιούλιο - Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί

Τι μας περιμένει το νέο μήνα;

29 Ιουνίου 2020 09:48
Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερου τον Ιούλιο -  Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κώστας Λεφάκης έκανε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιούλιο και προειδοποίησε. Ποια ζώδια θα επηρεαστούν από την έκλειψη σελήνης στον Αιγόκερω;

Συγκεκριμένα, ο δεύτερος μήνας του καλοκαιριού καταφθάνει με μία ακόμα Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερου (5/7) και τον Κρόνο να επιστρέφει και αυτός στο ζώδιο του Αιγόκερω, φέρνοντας σημαντικές πιέσεις αλλά και ξεκαθαρίσματα. Η Πορεία του Άρη στο ζώδιο του Κριού μας πυροδοτεί με σπουδαίες εξελίξεις για όλους! Πριν προχωρήσετε στις μηνιαίες προβλέψεις, δείτε εδώ τις εβδομαδιαίες.

Δείτε αναλυτικά τις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις του αστρολόγου παρακάτω:

Κριός

Η έκλειψη της Σελήνης στις 5 του μήνα σηματοδοτεί μια περίοδο κούρασης και εξάντλησης. Φροντίστε την υγεία σας και μην κάνετε τις γνωστές σας υπερβολές. Οι άλλοι έχουν διαφορετικές προτεραιότητες και πολλές φορές θα είναι δύσκολο να συντονιστείτε και να συνεργαστείτε. Το δεύτερο μισό του μήνα φαίνεται πιο στρωτό στις επιδιώξεις σας και μπορεί να σας προσφέρει και μικρές αποδράσεις ή διακοπές με τους αγαπημένους σας. Κινηθείτε ανάλογα με τα οικονομικά σας χωρίς να παραμελείτε και τις ευκαιρίες για την βελτίωσή τους. Η οικογένεια και το σπίτι μπορεί να σας απασχολήσουν έντονα κάποιες ημέρες του μήνα και γι αυτό φροντίστε είτε να προλαβαίνετε τις αντιδράσεις τους, είτε να μην τους προκαλείτε καθόλου.

Ταύρος

Αρκετοί από εσάς χρειάζεται να διευθετήσετε δύσκολες υποθέσεις του παρελθόντος. Η έκλειψη της Σελήνης στις 5 του μήνα οργανώνει ένα σκηνικό το οποίο είναι αρκετά απαιτητικό απέναντί σας. Φροντίστε να δώσετε τις κατάλληλες λύσεις και να αποσοβήσετε τις πιέσεις που σας ασκούνται. Αισθηματικά διατηρήστε τα κεκτημένα σας και μην προσπαθείτε να αλλάξετε τώρα, όσα δεν άλλαξαν μέχρι σήμερα. Μια έξυπνη προσαρμογή σε ότι επικρατεί γύρω σας θα σας δώσει τον χρόνο να σκεφτείτε και να οργανωθείτε ανάλογα. Ταξίδια και μετακινήσεις φαίνεται να σας προβληματίζουν αρκετά, ιδιαίτερα εσάς που θέλετε να τα συνδυάσετε και με εργασία. Οικονομικά, το πρώτο μισό του μήνα περιλαμβάνει έξοδα, ενώ το υπόλοιπο, φαίνεται να επιτυγχάνετε μια σχετική ισορροπία.

Δίδυμοι

Φαίνεται να μπορείτε να ξεπερνάτε τις συνέπειες της σεληνιακής έκλειψης στις 5 του μήνα, ευκολότερα από ότι κάποιες άλλες ζωδιακές ομάδες. Υπεύθυνη γι αυτό είναι η ευστροφία και, κατά δεύτερο λόγο η σχετική σας αδιαφορία. Φροντίστε όμως να μην αποστασιοποιείστε τόσο εύκολα από όσα συμβαίνουν γύρω σας, γιατί κάποιοι άνθρωποι του στενού σας περιβάλλοντος, είναι ικανοί να ορθώσουν ανάστημα και να σας ταλαιπωρήσουν, όσο εσείς αποτραβιέστε από τα δικά τους θέματα. Επαγγελματικά θα χρειαστεί να προσέξετε κάποιες συνεργασίες και, αν δεν μπορείτε να αποχωρήσετε από αυτές, τουλάχιστον φροντίστε να αυτονομηθείτε περισσότερο. Το τελευταίο δεκαήμερο σας προσφέρει ευκαιρίες διασκέδασης, μετακινήσεων και κοινωνικών συναναστροφών.

Καρκίνος

Η έκλειψη της Σελήνης στο απέναντί σας ζώδιο του Αιγόκερω στις 5 του μήνα επηρεάζει σημαντικά τον ψυχισμό σας. Φροντίστε να καλύψετε κάποιες έντονες στιγμές με τον σύντροφό σας χωρίς να υποστείτε τις συνέπειες μιας εγωιστικής συμπεριφοράς ή μιας αντίδρασης που θα σας στεναχωρούσε. Είναι αλήθεια ότι κατακλύζεστε από πολλές υποχρεώσεις, ή σχέδια που συναντούν εμπόδια την τελευταία στιγμή. Το δεύτερο μισό του μήνα σας επιτρέπει να είστε κάπως πιο χαλαροί γεγονός που συνεπάγεται και μεγαλύτερη αισιοδοξία εκ μέρους σας. Αυτό είναι μεταδοτικό και ωφέλιμο για τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σας και εκείνους που αγαπάτε, οι οποίοι σας στηρίζουν όταν τους χρειάζεστε και όταν χρειάζεστε κάποιου είδους εξυπηρέτηση εκ μέρους τους.

Λέων

Παρατηρείται κάποια στασιμότητα στα επαγγελματικά και πρακτικά σας ζητήματα. Αποφύγετε να πιέσετε τις καταστάσεις που έχουν διαμορφωθεί, αλλά φροντίστε να βρείτε άλλους τρόπους για να εξυπηρετηθείτε. Η έκλειψη της Σελήνης στις 5 σας αναγκάζει να εξαντλήσετε την υπομονή σας στην υπεράσπιση του συμφέροντός σας. Το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα σας βοηθά να οργανωθείτε καλύτερα, αλλά ακόμα και τότε, θα υπάρξουν ανάγκες οι οποίες θα σας προβληματίσουν ως προς την κάλυψή τους. Αισθηματικά, πληθαίνουν οι πειρασμοί για τους ελεύθερους, αλλά κάπου στην πορεία φαίνεται να χάνετε το ενδιαφέρον σας. Οι έχοντες σχέση θα έχετε πολλούς λόγους να επιδιώξετε την βελτίωσή της.

Παρθένος

Οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σας θα σας απασχολήσουν έντονα το πρώτο μισό του μήνα. Αξιολογήστε τις ανάγκες τους και μην αμφιβάλλετε για τα αισθήματά τους απέναντί σας. Θα υπάρξουν αρκετές αντιξοότητες το πρώτο μισό του μήνα, γεγονός που εντείνεται και από την έκλειψη της Σελήνης στον Αιγόκερω στις 5. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους βοηθούμενη και από τον Άρη από τον Κριό σας βάζει πολλές φορές σε δύσκολες καταστάσεις, καθώς σας ζητά να ξεπεράσετε τα εμπόδια της νοοτροπίας σας και σας ρίχνει σε αχαρτογράφητα νερά. Όσοι σχεδιάζετε διακοπές, θα ήταν ευχής έργο να τις πραγματοποιήσετε. Το απρόοπτο θα παίξει και εδώ τον ρόλο του και κερδισμένοι θα είναι όσοι από εσάς έχετε εναλλακτικό σχέδιο δράσης.

Ζυγός

Να είστε συγκεντρωμένοι σε ότι κάνετε αυτόν τον μήνα και να μην έχετε υπερβολικές απαιτήσεις από εκείνους που βρίσκονται δίπλα σας. Το προηγούμενο διάστημα έφερε αναστάτωση σε πολλούς τομείς της ζωής σας και τώρα χρειάζεται κάποιος χρόνος για να αποκτήσουν όλα μια σταθερή πορεία. Πολλοί από εσάς είστε αρκετά εκτεθειμένοι, κυρίως γιατί αναλάβατε πολλές ευθύνες, τόσο στα προσωπικά, όσο και στα επαγγελματικά σας ζητήματα. Φροντίστε να ξεπεράσετε τους ενδόμυχους φόβους σας οι οποίοι σας κρατούν σε ένα είδος επιφυλακής απέναντι στο θετικό ενδεχόμενο που περιμένετε. Αισθηματικά μπαίνετε σε περιπέτειες αν ξεπεράσετε τα όριά σας, ενώ οι ελεύθεροι μπορεί να ενθουσιαστείτε για έναν άνθρωπο, περισσότερο από τις πραγματικές του διαστάσεις και αξία.

Σκορπιός

Βρίσκεστε σε μια περίοδο αλλαγών και η έκλειψη της Σελήνης στις 5 επηρεάζει τις σχετικές σας κινήσεις και πρωτοβουλίες. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είστε προσεκτικοί και επιφυλακτικοί το πρώτο μισό του μήνα, καθώς συμβαίνει να σας απασχολούν και οικογενειακά θέματα. Αναβάλετε όπου μπορείτε συζητήσεις και συμφωνίες που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, αλλά δέχονται πιέσεις από εξωτερικά γεγονότα ως προς την υλοποίησή τους. Οικονομικά, η περίοδος είναι άστατη και καλό θα ήταν να φροντίσετε να μην εξαντλείτε το περιεχόμενο του πορτοφολιού σας τόσο εύκολα, μόνο και μόνο για να κερδίσετε κάποιες εντυπώσεις! Όσοι σκοπεύετε να ταξιδέψετε φροντίστε να βρίσκεστε σε επικοινωνία με ότι αφήνετε πίσω σας, είτε αυτό λέγεται εργασία, είτε οικονομική δραστηριότητα.

Τοξότης

Αποφύγετε τα λάθη στα οικονομικά σας εξ αιτίας της ψυχολογίας σας. Θα υπάρξουν αρκετοί λόγοι για να υπερασπιστείτε τα δικαιώματά σας σε όλους τους τομείς, γεγονός που θα σας αποσπάσει από τις ουσιαστικές σας επιδιώξεις. Φροντίστε να τακτοποιήσετε κάποια οικονομικά θέματα και να καλύψετε με όποιον τρόπο ενδείκνυται τις υποχρεώσεις σας. Το δεύτερο μισό του μήνα, φαίνεται η ευεργετική επίδραση της Αφροδίτης από τους Διδύμους, αλλά θα χρειαστείτε ένα μικρό διάστημα προσαρμογής σε νέα δεδομένα. Φροντίστε την ανανέωση της κοινωνικής σας ζωής, τον επαναπροσδιορισμό των συναισθηματικών σας ικανοποιήσεων και την επιδίωξη της ψυχικής και σωματικής σας υγείας. Ταξίδια και μετακινήσεις δεν λείπουν από το πρόγραμμά σας αυτού του μήνα, αλλά φροντίστε να μην επιδιώκετε περισσότερα από όσα μπορείτε να επιτύχετε!

Αιγόκερως

Η έκλειψη της Σελήνης στο ζώδιό σας στις 5 του μήνα είναι ένας παράγοντας ο οποίος δυσκολεύει τα σχέδιά σας. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, μην εγκαταλείπετε σοβαρές προσπάθειες που έχετε κάνει μέχρι σήμερα και έχετε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές σας. Επαγγελματικά, επιμεληθείτε κάποιες σχέσεις με συνεργάτες, πελάτες ή συναδέλφους οι οποίες φαίνεται να βρίσκονται σε ευαίσθητη καμπή. Αισθηματικά πολλά εξαρτώνται αποκλειστικά από εσάς για αυτό κρατήστε θετική στάση απέναντι σε ότι αποτελεί κοινό στόχο με τον σύντροφό σας. Οι ελεύθεροι δύσκολα θα μπείτε στη διαδικασία αναζήτησης νέου συντρόφου αυτόν τον μήνα. Η κοινωνική σας ζωή βελτιώνεται το δεύτερο δεκαπενθήμερο, ιδιαίτερα αν έχετε καταφέρει να φύγετε σε διακοπές, ή να χαλαρώσετε από κάποιες πιεστικές καταστάσεις οικονομικής φύσεως.

Υδροχόος

Η προνοητικότητα και η καλή προετοιμασία είναι τα εφόδια που έχετε για να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις που θα σας ενοχλήσουν αυτόν τον μήνα. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας όπου χρειάζεται και διαχωρίστε τη θέση σας από ότι και όποιον δεν μπορείτε να ελέγξετε, ή να συνεννοηθείτε. Η εργασία θέλει κάποια τολμηρά βήματα, ιδιαίτερα αν είστε ελεύθερος επαγγελματίας ή έχετε υποστεί ζημιές εξ αιτίας των περασμένων περιορισμών. Αισθηματικά ο μήνας σας βοηθά να επικοινωνήσετε, να διατηρήσετε αμείωτο το ενδιαφέρον κάποιου ανθρώπου απέναντί σας, ή να εξελίξετε ακόμα περισσότερο μια πρόσφατη γνωριμία σας. Προσοχή χρειάζεται η υγεία και η χρήση μηχανημάτων, γι αυτό φροντίστε να είστε πάντα συγκεντρωμένοι σε ότι κάνετε!

Ιχθύς

Αναστάτωση στα αισθηματικά σας φέρνει η έκλειψη της Σελήνης στις 5 του μήνα στον άξονα Αιγόκερω – Καρκίνου. Δώστε προσοχή στις προειδοποιήσεις του ενστίκτου σας και μην προκαλείτε αντιδράσεις ή αμφιβολίες με την συμπεριφορά σας. Όπως εσείς θέλετε να καλυφθείτε απέναντι από οτιδήποτε σας ενοχλεί ή σας προβληματίζει, άλλο τόσο θέλει να καλυφθεί και ο σύντροφό σας. Σίγουρα όμως υπάρχει ακόμα ανεκμετάλλευτο πεδίο συνεννόησης το οποίο πρέπει να ανακαλύψετε και να ενεργοποιήσετε. Όσοι βρίσκεστε σε διακοπές επωφεληθείτε από το κλίμα χαλάρωσης για να ανανεώσετε τις σωματικές και ψυχικές σας δυνάμεις για το μέλλον. Αποβάλλετε από τη σκέψη σας τις έγνοιες που σας αναστατώνουν και φροντίστε να περάσετε ευχάριστα τον χρόνο σας.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share