Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δύσκολη εβδομάδα γι αυτά τα ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Τι μας περιμένει τη νέα εβδομάδα;

28 Ιουνίου 2020 16:36
Δύσκολη εβδομάδα γι αυτά τα ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κώστας Λεφάκης έκανε τις εβδομαδιαίες (29/06 - 05/07) προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Ποιοι θα περάσουν δύσκολα; Πριν προχωρήσετε στις προβλέψεις, δείτε εδώ τα ζώδια που ματιάζονται εύκολα.

Κριός

Η επιστροφή του Άρη στο ζώδιό σας στο ξεκίνημα του Ιουλίου σας επιστρατεύει σε νέες διαδρομές, σας υποχρεώνει να εξοπλιστείτε και σας φέρνει αιφνίδια αντιμέτωπους με δύσκολα περιστατικά και δύστροπους ανθρώπους. Διανύετε ένα καινούριο ακόμα στάδιο του μεγάλου κύκλου της πολυαστρίας που εδρεύει στον Αιγόκερω και μεταμορφώνει το επαγγελματικό σας μέλλον. Η επικείμενη έκλειψη της Σελήνης δεν σας αφήνει πολλά περιθώρια ελιγμών. Αποδεχτείτε την πραγματικότητα, υπερασπίστε τον εαυτό σας και μην ξοδεύετε άσκοπα ενέργεια σε οτιδήποτε δεν έχει προοπτική να το καταφέρετε.

Ταύρος

Αισθητή θα είναι η αλλαγή του κλίματος την εβδομάδα που ακολουθεί. Μικρές δόσεις χαράς δεν θα σας στερηθούν, αλλά είναι αρκετοί οι αιφνιδιασμοί και οι εκπλήξεις που θα ζήσετε. Στο παρασκήνιο της ζωής σας ή της δουλειάς σας θα παρατηρηθεί ένας καινούριος αναβρασμός. Προσπαθήστε να διαχειριστείτε έξυπνα την καθημερινότητα, μην γίνεστε θύμα της προπαγάνδας του φόβου και μην πιστεύετε ότι ακούτε. Στηριχτείτε μόνο σε αποδείξεις που θα σας δοθούν και στη συνέπεια της συμπεριφοράς εκείνων που σας ενδιαφέρουν.

Δίδυμοι

Ο χορός των εκλείψεων συνεχίζεται, αλλά ο Άρης, δρασκελίζοντας τον Κριό, θα ενισχύσει τις επιδόσεις σας και θα περιορίσει τις ασάφειες και τις δυσκολίες του προηγούμενου διαστήματος. Η επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθόδρομη πορεία θα κάνει ότι μπορεί για να σας βοηθήσει εκεί που χρειάζεστε. Η επικείμενη όμως έκλειψη της Σελήνης, θα αυξήσει τις ανάγκες σας και θα βγάλει στην επιφάνεια οικονομικές εκκρεμότητες που θα απαιτήσουν το κλείσιμό τους. Επιστρατεύστε την ευγλωττία και την διπλωματία σας και βρείτε έξυπνα επιχειρήματα για να φρενάρετε τους αντιπάλους. Υπερασπίστε τον εαυτό σας και βάλτε ένα μέτρο στην κατανάλωση της ενέργειας και του χρόνου σας.

Καρκίνος

Η επιστροφή του Άρη στον Κριό και η παραμονή του εκεί για ένα μεγάλο διάστημα σας προειδοποιεί για μια σημαντική αλλά και δύσκολη συνάμα, εξάμηνη περίοδο που θα υποχρεωθείτε να κινητοποιήσετε στον επαγγελματικό τομέα. Την περίοδο αυτή πολλά θα κριθούν και πολλά θα αλλάξουν. Οι προειδοποιήσεις που θα σας γίνουν από περιστατικά και ανθρώπινες συμπεριφορές, δεν πρέπει να παραβλεφθούν. Μην είστε ούτε φοβισμένοι, ούτε υπεραισιόδοξοι. Η πρόνοια και η προσοχή πρέπει να αποτελέσουν τους σταθερούς πρωταγωνιστές της συμπεριφοράς σας, προς όλους και όλα. Η επικείμενη έκλειψη της Σελήνης θα φέρει μια θύελλα, έναν χωρισμό, ή έναν περιστατικό κίνδυνο.

Λέων

Ευμετάβλητο προβλέπεται το διάστημα της αλλαγής του μήνα και αρκετά εύθραυστες οι ισορροπίες σχέσεων και συναλλαγών. Ωστόσο η μετακίνηση του Άρη στον Κριό θα συμβάλει στην ενδυνάμωση του θάρρους και στη βελτίωση των επιδόσεών σας. Οι μέρες παραμένουν δύσκολες και κάπως άτυχες. Φροντίστε να υπερασπιστείτε τα συμφέροντά σας και αποφύγετε να ανοίξετε νέα μέτωπα με ανθρώπους που θεωρείτε ότι δεν συμβαδίζουν και δεν συμμερίζονται τις απόψεις σας. Επιστρατεύστε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας στην εργασία και μην αιφνιδιάζεστε από γεγονότα και ανθρώπους όταν θέλετε να καλύψετε τις ανάγκες σας.

Παρθένος

Οι μέρες που ακολουθούν έχουν μια κούραση και μια φόρτιση. Η καθημερινότητα αλλάζει μέσα από αιφνίδια ξεσπάσματα περιστατικών. Η μετακίνηση του Άρη στον Κριό ανοίγει μια νέα εποχή, τόσο στην ψυχολογική σας πορεία, όσο και στις οικονομικές σας εξελίξεις. Η επικείμενη όμως έκλειψη κρατά θολό το τοπίο και αναστέλλει κάποια καλά πράγματα που είναι να συμβούν. Η επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθόδρομη πορεία σας βοηθά πιο αποτελεσματικά από εδώ και στο εξής στην εργασία. Αιχμές και παράπονα στη συμπεριφορά δικών σας ανθρώπων δεν θα λείψουν. Είναι βασικό να αντικαταστήσετε τη σχολαστικότητα με την διπλωματία στην καθημερινή σας συμπεριφορά. Επίσης, μην κάνετε κανένα σημαντικό ξεκίνημα σε οποιονδήποτε τομέα τώρα!

Ζυγός

Κοινωνικά και αισθηματικά, ενώ φαίνεται ότι βελτιώνεται λίγο το κλίμα, δεν θα λείψουν οι αιφνιδιασμοί, ή κάποιες διαψεύσεις. Η υλοποίηση σχεδίων ή σκέψεων, παραμένει δύσκολη ακόμα. Προσέξτε ιδιαίτερα όσοι έχετε νομικές διευθετήσεις και επαγγελματικές μετακινήσεις. Ο Άρης, μπαίνοντας στον Κριό ανοίγει ένα καινούριο κεφάλαιο σε προσωπικές και κοινωνικές σχέσεις. Στην ερωτική σας ζωή αποφύγετε καπρίτσια και ιδιοτροπίες. Στην κοινωνική σας συναναστροφή, κρατήστε αποστάσεις ασφάλειας. Στην οικονομική σας διαχείριση μην είστε παρορμητικοί και αποφύγετε έξοδα που δεν είναι αναγκαία.

Σκορπιός

Η επικείμενη έκλειψη της Σελήνης αναστέλλει την πραγματοποίηση ενός σχεδίου, ή ενός οράματος. Ευαισθητοποιείται περισσότερο ο χώρος της εργασίας και γίνεται για λίγο ευάλωτη η υγεία σας, αν όχι οργανικά, τότε σίγουρα ψυχολογικά. Αποφύγετε ενέργειες που δεν θα έχουν ευτυχές αποτέλεσμα και επαφές με ανθρώπους που θα σας ταράξουν ή θα σας απογοητεύσουν. Ο καιρός δεν είναι εύκολος για διαπραγματεύσεις και είναι ακατάλληλος για αγορές. Τώρα θα κριθεί η ειλικρίνεια ενός ανθρώπου για τον οποίο έχετε ένα δίλημμα ή μια απορία. Επαγγελματικά μην αφήνετε τίποτε στην τύχη. Επιβλέψτε και υπερασπίστε τα συμφέροντά σας.

Τοξότης

Ο επανασχηματισμός μιας αρμονικής σχέσης του Άρη με την Αφροδίτη σας δίνει περιθώρια να προχωρήσετε εκεί που θέλετε να πάτε και να ενισχύσετε τον παράγοντα της τύχης, τόσο στον τρόπο διαβίωσης, όσο και σε προσωπικές σχέσεις. Η μεσολάβηση όμως της τρίτης κατά σειρά έκλειψης, στις 5 Ιουλίου, ίσως προκαλέσει μερικά φρεναρίσματα και αναστολές πραγμάτων και καταστάσεων. Αποδεχτείτε κάτι τέτοιο χωρίς θυμό, ή απογοήτευση. Προσέξτε την διαχείριση των χρημάτων σας. Μην κάνετε κάτι κάτω από το κράτος του ενθουσιασμού για το οποίο ενδεχομένως θα μετανιώσετε αργότερα. Όσοι βγείτε από την πορεία σας, ή κάνετε κάτι που δεν θέλετε να μαθευτεί, φροντίστε να έχετε ένα ισχυρό άλλοθι, ή μια έξυπνη δικαιολογία.

Αιγόκερως

Ακόμα μια φορά, άνθρωποι και γεγονότα θα δοκιμάσουν την υπομονή, την νοημοσύνη και την ανοχή σας. Οι δονήσεις αλλάζουν, οι καταστάσεις θα οξυνθούν, η δυστροπία της συμπεριφοράς των άλλων θα πάρει νέα διάσταση. Τα χτυπήματα προβλέπονται αναπόφευκτα, αλλά εσείς θα καταφέρετε να μη σας καταρρίψουν. Η επιστροφή του Άρη στον Κριό ορίζει το τελευταίο και δυσκολότερο στάδιο της γνωστής πολυαστρίας στο ζώδιό σας. Αυτό σημαίνει ότι μέχρι το τέλος της χρονιάς θα δώσετε εξετάσεις αντοχής που μπορεί να είναι επιτυχείς και πολέμους από τους οποίους στο χέρι σας είναι να βγείτε οι τελικοί νικητές. Ο Ιούλιος είναι ο μήνας που σας βοηθά να πάρετε τις πρώτες θέσεις άμυνας και αντιπερισπασμού, αναθεώρησης τακτικής αλλά και καταπολέμησης του φόβου ή της θλίψης προκειμένου να είστε τελικά εσείς οι κερδισμένοι.

Υδροχόος

Και ενώ πρόκειται να ζήσετε μια Τρίτη έκλειψη στον τομέα των συναλλαγών ή της εργασίας που ασκείτε , η μετακίνηση του Άρη στον Κριό σας εξοπλίζει να τα καταφέρετε και σας δίνει τη δύναμη να αντέξετε τις δύσκολες στιγμές που δεν θα λείψουν. Προσπαθήστε να είστε οργανωμένοι, προσγειωμένοι και συγκεκριμένοι σε αυτά που θα πείτε και θα κάνετε. Ξεχάστε για λίγο την ανεξαρτησία που θέλετε να έχετε, τις περίεργες απαιτήσεις και τις δογματικές σας θέσεις. Ο ελιγμός είναι απαραίτητος για να πετύχετε κάτι που θέλετε και η πρόνοια αναγκαία για να αποφύγετε δυσάρεστα πρόσωπα. Περιστασιακές δυσκολίες θα υπάρξουν στον επαγγελματικό τομέα αλλά θα ξεπεραστούν.

Ιχθύες

Ο Άρης εγκαταλείπει το ζώδιό σας και σας αφήνει περιθώρια ανάρρωσης και ανασυγκρότησης από όλες τις ταλαιπωρίες που περάσατε, Η επικείμενη έκλειψη της Σελήνης φέρνει έναν τελευταίο σύντομο γύρο δυσκολιών στα οικογενειακά σας ενδιαφέροντα. Η επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθόδρομη πορεία σας βοηθά να βγείτε μέσα από ένα αδιέξοδο που είχατε εγκλωβιστεί. Η αισθηματική σας ζωή μπορεί να μην βελτιώνεται άμεσα, αλλά αυτή η εκδοχή αρχίζει να διαφαίνεται. Ευαισθητοποιείται ο οικονομικός τομέας και είναι κάτι που πρέπει να προσέξετε. Κάτω από τον συνδυασμό των πλανητικών όψεων που κυριαρχούν, υπάρχει πιθανότητα, η συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων να σας αναγκάσει να γίνετε θύμα οικονομικής ή συναισθηματικής εκμετάλλευσης. Αυτό προσπαθήστε να το αποφύγετε.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share