Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Λίτσα Πατέρα ζώδια: "Ιδιαίτερα σημαντικό Σαββατοκύριακο - Σχέδια στο προσκήνιο"

Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί!

26 Ιουνίου 2020 14:05
Λίτσα Πατέρα ζώδια:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Παρασκευή και η Λίτσα Πατέρα, μέσα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη για τα 12 ζώδια!

Όπως έκανε και η Άση Μπήλιου νωρίτερα, έτσι και η Λίτσα Πατέρα αναφέρθηκε στις ιδιαιτερότητες της Κυριακής που είναι μια ευνοϊκή ημέρα για να περάσετε καλά με φίλους! Το Σαββατοκύριακο κρίνεαι ιδιαίτερα σημαντικό και τα σχέδια έρχονται στο προσκήνιο!

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν και ποια πρέπει να έχουν τα μάτια τους "14"; Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Ιουνίου;

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 26 Ιουνίου. Τι μας περιμένει; Εκτός, όμως, από τις ημερήσιες προβλέψεις, δείτε εδώ και τις προβλέψεις της εβδομάδας.

ΚΡΙΟΣ

Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις για μελλοντικά ζητήματα τα οποία αφορούν την προσωπική σας ζωή!

ΤΑΥΡΟΣ

Μην πείτε πάνω στον καβγά πράγματα που δεν πιστεύετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βγαίνετε για ψώνια, συναντάτε παλιούς σας φίλους και προγραμματίζετε μικρές εκδρομές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οργανώστε τις διακοπές σας, ακόμη κι αν δεν μπορείτε να πάτε μακριά – σημασία έχει η παρέα.

ΛΕΩΝ

Είστε πολύ επικοινωνιακοί, κάτι που μπορεί να σας χαρίσει νέες γνωριμίες και ευχάριστες στιγμές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η τελειομανία σας σας δημιουργεί άγχος και κάποιες φορές πανικό.

ΖΥΓΟΣ

Δοκιμάστε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη στιγμή, αντί να αγχώνεστε τόσο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Απολαύστε το να είστε με το ταίρι σας σε ένα χαλαρωτικό σκηνικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γιατί φορτώνετε τόσα καρπούζια κάτω από τη μασχάλη;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εκνευρισμοί, παρεξηγήσεις είναι στο πρόγραμμα. Εσείς όμως εστιάστε στον στόχο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάντε εσείς την πρώτη κίνηση μετά από μια γνωριμία και αφήστε στην άκρη την περηφάνεια σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Πλησιάστε τον/τη σύντροφό σας, μιλήστε του, κάντε του φιλοφρονήσεις. Θα σας ανταμείψει με πολύ όμορφες στιγμές.

Αυτά τα τρία ζώδια είναι οι... "κακές παρέες"!

Από μικρά παιδιά οι γονείς μας μας έλεγαν να προσέχουμε τις περιβόητες... "κακές παρέες", κάποια ζώδια όμως είναι αυτά που είναι οι αρχηγοί αυτών των παρεών. Πριν δούμε όμως αυτές τις κακές επιρροές, δείτε εδώ ποια ζώδια είναι γεννημένοι εγκληματίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι Υδροχόοι είναι λίγο στον κόσμο τους. Είναι ανεξάρτητοι και κοιτάνε τα δικά τους προβλήματα. Οι ανάγκες των άλλων δεν τους νοιάζουν και δεν ασχολούνται κιόλας με ξένες υποθέσεις. Η αλήθεια όμως είναι ότι ενώ εκείνοι θέλουν να είναι σωστοί στην ζωή τους, έχουν μια τάση να συμβουλεύουν και να ωθούν τους γύρω τους να κάνουν κάτι που είναι… αντιβαίνει τους νόμους και τους κανόνες της κοινωνίας, προσπαθώντας να το ρίξουν στην καταπίεση της εξουσίας ή του κράτους και την παράφορη καταστρατήγιση των δικαιωμάτων του ανθρώπου. Φυσικά και δεν θα αναλάβουν καμία ευθύνη για ό,τι γίνει. Είναι απλώς οι ηθικοί αυτουργοί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι ο άνθρωπος εκείνος που θα έρθει στο σπίτι σου με μπύρες και ουίσκι, ενώ εσύ περνάς φάση αποτοξίνωσης ή διατροφής και θα σε παροτρύνει να πιεις μαζί του. Θα καπνίζει μπροστά σου την ώρα που προσπαθείς εσύ να κόψεις το κάπνισμα και θα σου κάνει και την σχετική καζούρα. Δεν θα σε αφήνει σε ησυχία. Ο ίδιος είναι αρκετά χαλαρός και δεν ακολουθεί τους νόμους και τους περιορισμούς. Το κακό είναι ότι περιμένει και οι άλλοι να κάνουν το ίδιο.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός θεωρείται «κακή επιρροή» λόγω του παρορμητικού και ατίθασου χαρακτήρα του. Δεν είναι από εκείνους που θα σκύψουν το κεφάλι και κάνει πάντα ό,τι του έρθει. Δρα χωρίς να σκέφτεται το μετά και το κακό είναι ότι τραβά και τους άλλους γύρω του στον όποιο… «κατήφορο». Κι όσο εσύ αρνείσαι να τον ακολουθήσεις, όχι μόνο θα επιμένει και θα σε πιέζει να κάνεις αυτό που λέει εκείνος, είτε είναι σωστό είτε λάθος αλλά θα σε πει και «κότα». Ο Κριός λατρεύει την περιπέτεια και το motto του είναι το Carpe Diem.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share