Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ημέρα εύνοιας γι' αυτό το ζώδιο: Αστρολογικές προβλέψεις από την Βίκυ Παγιατάκη!

Η Βίκυ Παγιατάκη προειδοποιεί!

25 Ιουνίου 2020 10:41
Ημέρα εύνοιας γι' αυτό το ζώδιο: Αστρολογικές προβλέψεις από την Βίκυ Παγιατάκη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Πέμπτη και η Βίκυ Παγιατάκη, μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη για τα 12 ζώδια!

Όπως μας έχει τονίσει εδώ και μέρες η εβδομάδα αυτή είναι με τα πάνω της και τα κάτω της! Σε εύνοια οικονομικά και αισθηματικά για τους Κριούς. Αφήστε για αύριο τα πιο σημαντικά οι Σκορπιοί. Τώρα οι πιο σωστές αποφάσεις και ενέργειες για τους Τοξότες.

Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Βίκυ Παγιατάκη στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 25 Ιουνίου;

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 23 Ιουνίου. Τι μας περιμένει; Εκτός, όμως, από τις ημερήσιες προβλέψεις, δείτε εδώ και τις προβλέψεις της εβδομάδας.

ΚΡΙΟΣ

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αντιδράσετε τώρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο κάθε φίλος σας είναι διαφορετικός και χρειάζεται ειδική μεταχείριση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν έχετε πολλές προτάσεις μπορείτε να ακολουθήσετε την κατεύθυνση που σας φαίνεται πιο ενδιαφέρουσα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το ότι όλοι οι άλλοι έχουν κολλήσει σε μια ρουτίνα δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνετε το ίδιο.

ΛΕΩΝ

Να είστε τολμηροί και να παίρνετε τις πιο αναπάντεχες αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην πάρετε κάποια απόφαση οικονομικής φύσεως τώρα.

ΖΥΓΟΣ

Σε ό,τι αφορά τους τρόπους για να βγάλετε χρήματα, τίποτα δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποιος θα σας δείξει το ενδιαφέρον του. Ανταποκριθείτε στο φλερτ του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τον τελευταίο καιρό έχετε κάνει μερικές πολύ στενές σχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε ό,τι αφορά τους φίλους σας, θα αισθάνεστε πιο ευτυχισμένοι και πιο ασφαλείς από ποτέ. Το ίδιο συμβαίνει και στην ερωτική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εάν αισθάνεστε απογοητευμένοι από τη ζωή σας, ίσως είναι καιρός να κάνετε μια αλλαγή.

ΙΧΘΕΙΣ

Είναι φοβερό το πόσο καλύτερος και πιο συναρπαστικός είναι ο κόσμος αν έχετε στο πλευρό σας κάποιον/α που σας γνωρίζει τόσο καλά.

Αυτά τα τρία ζώδια είναι οι... "κακές παρέες"!

Από μικρά παιδιά οι γονείς μας μας έλεγαν να προσέχουμε τις περιβόητες... "κακές παρέες", κάποια ζώδια όμως είναι αυτά που είναι οι αρχηγοί αυτών των παρεών. Πριν δούμε όμως αυτές τις κακές επιρροές, δείτε εδώ ποια ζώδια είναι γεννημένοι εγκληματίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι Υδροχόοι είναι λίγο στον κόσμο τους. Είναι ανεξάρτητοι και κοιτάνε τα δικά τους προβλήματα. Οι ανάγκες των άλλων δεν τους νοιάζουν και δεν ασχολούνται κιόλας με ξένες υποθέσεις. Η αλήθεια όμως είναι ότι ενώ εκείνοι θέλουν να είναι σωστοί στην ζωή τους, έχουν μια τάση να συμβουλεύουν και να ωθούν τους γύρω τους να κάνουν κάτι που είναι… αντιβαίνει τους νόμους και τους κανόνες της κοινωνίας, προσπαθώντας να το ρίξουν στην καταπίεση της εξουσίας ή του κράτους και την παράφορη καταστρατήγιση των δικαιωμάτων του ανθρώπου. Φυσικά και δεν θα αναλάβουν καμία ευθύνη για ό,τι γίνει. Είναι απλώς οι ηθικοί αυτουργοί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι ο άνθρωπος εκείνος που θα έρθει στο σπίτι σου με μπύρες και ουίσκι, ενώ εσύ περνάς φάση αποτοξίνωσης ή διατροφής και θα σε παροτρύνει να πιεις μαζί του. Θα καπνίζει μπροστά σου την ώρα που προσπαθείς εσύ να κόψεις το κάπνισμα και θα σου κάνει και την σχετική καζούρα. Δεν θα σε αφήνει σε ησυχία. Ο ίδιος είναι αρκετά χαλαρός και δεν ακολουθεί τους νόμους και τους περιορισμούς. Το κακό είναι ότι περιμένει και οι άλλοι να κάνουν το ίδιο.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός θεωρείται «κακή επιρροή» λόγω του παρορμητικού και ατίθασου χαρακτήρα του. Δεν είναι από εκείνους που θα σκύψουν το κεφάλι και κάνει πάντα ό,τι του έρθει. Δρα χωρίς να σκέφτεται το μετά και το κακό είναι ότι τραβά και τους άλλους γύρω του στον όποιο… «κατήφορο». Κι όσο εσύ αρνείσαι να τον ακολουθήσεις, όχι μόνο θα επιμένει και θα σε πιέζει να κάνεις αυτό που λέει εκείνος, είτε είναι σωστό είτε λάθος αλλά θα σε πει και «κότα». Ο Κριός λατρεύει την περιπέτεια και το motto του είναι το Carpe Diem.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share