Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020

Πώς επηρεάζει ο Άρης που μπαίνει στο ζώδιο του Κριού; Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί

Μάθετε τις προβλέψεις για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά!

23 Ιουνίου 2020 13:30
Πώς επηρεάζει ο Άρης που μπαίνει στο ζώδιο του Κριού; Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Follow us on Google News

Τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια έκανε η Άση Μπήλιου, μέσα από την εκπομπή "Στη φωλιά των Κουκου". Τι ανέφερε για τον Άρη που μπαίνει αυτή την εβδομάδα στο ζώδιο του Κριού; Πώς επηρεάζει;

Η αστρολόγος, αφού μίλησε για την έκλειψη, αναφέρθηκε στον Άρη που μπαίνει στον Κριό και τόνισε, ότι παραμένει εκεί μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου. Μάλιστα, η ίδια είπε πως ο Άρης φημίζεται για τη δυναμικότητά του αλλά και την ταχύτητά του, ενώ είναι ενθουσιώδης, παρορμητικός και γεμάτος... φλόγα για το στόχο του.

Επιπλέον, είναι ο πιο φιλοπόλεμος Άρης του ζωδιακού και δεν είναι απίθανο να ανάψει κάποιες ... φωτιές, κυρίως προς το φθινόπωρο με έμφαση στον Οκτώβριο. Μάθετε αναλυτικά τις προβλέψεις για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά στο παρακάτω βίντεο:

Αυτά τα τρία ζώδια είναι οι... "κακές παρέες"!

Από μικρά παιδιά οι γονείς μας μας έλεγαν να προσέχουμε τις περιβόητες... "κακές παρέες", κάποια ζώδια όμως είναι αυτά που είναι οι αρχηγοί αυτών των παρεών. Πριν δούμε όμως αυτές τις κακές επιρροές, δείτε εδώ ποια ζώδια είναι γεννημένοι εγκληματίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι Υδροχόοι είναι λίγο στον κόσμο τους. Είναι ανεξάρτητοι και κοιτάνε τα δικά τους προβλήματα. Οι ανάγκες των άλλων δεν τους νοιάζουν και δεν ασχολούνται κιόλας με ξένες υποθέσεις. Η αλήθεια όμως είναι ότι ενώ εκείνοι θέλουν να είναι σωστοί στην ζωή τους, έχουν μια τάση να συμβουλεύουν και να ωθούν τους γύρω τους να κάνουν κάτι που είναι… αντιβαίνει τους νόμους και τους κανόνες της κοινωνίας, προσπαθώντας να το ρίξουν στην καταπίεση της εξουσίας ή του κράτους και την παράφορη καταστρατήγιση των δικαιωμάτων του ανθρώπου. Φυσικά και δεν θα αναλάβουν καμία ευθύνη για ό,τι γίνει. Είναι απλώς οι ηθικοί αυτουργοί.

ζώδια κακές παρέες

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι ο άνθρωπος εκείνος που θα έρθει στο σπίτι σου με μπύρες και ουίσκι, ενώ εσύ περνάς φάση αποτοξίνωσης ή διατροφής και θα σε παροτρύνει να πιεις μαζί του. Θα καπνίζει μπροστά σου την ώρα που προσπαθείς εσύ να κόψεις το κάπνισμα και θα σου κάνει και την σχετική καζούρα. Δεν θα σε αφήνει σε ησυχία. Ο ίδιος είναι αρκετά χαλαρός και δεν ακολουθεί τους νόμους και τους περιορισμούς. Το κακό είναι ότι περιμένει και οι άλλοι να κάνουν το ίδιο.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός θεωρείται «κακή επιρροή» λόγω του παρορμητικού και ατίθασου χαρακτήρα του. Δεν είναι από εκείνους που θα σκύψουν το κεφάλι και κάνει πάντα ό,τι του έρθει. Δρα χωρίς να σκέφτεται το μετά και το κακό είναι ότι τραβά και τους άλλους γύρω του στον όποιο… «κατήφορο». Κι όσο εσύ αρνείσαι να τον ακολουθήσεις, όχι μόνο θα επιμένει και θα σε πιέζει να κάνεις αυτό που λέει εκείνος, είτε είναι σωστό είτε λάθος αλλά θα σε πει και «κότα». Ο Κριός λατρεύει την περιπέτεια και το motto του είναι το Carpe Diem.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share