Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τεράστια προσοχή σ' αυτό το 1 ζώδιο: Αστρολογικές προβλέψεις από την Βίκυ Παγιατάκη!

Η Βίκυ Παγιατάκη προειδοποιεί!

18 Ιουνίου 2020 12:17
Τεράστια προσοχή σ' αυτό το 1 ζώδιο: Αστρολογικές προβλέψεις από την Βίκυ Παγιατάκη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Πέμπτη και η Βίκυ Παγιατάκη, μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη για τα 12 ζώδια!

Όπως μας είχε αναφέρει από χτες μεγάλη προσοχή πρέπει να επιδείξουν οι Ζυγοί και κυρίως από το μεσημέρι της Πέμπτης και μετά! Να αναπτύξουν ταχύτητα και να κλείσουν εκκρεμότητες οι Κριοί και οι Τοξότες να κάνουν λίγη ακόμη υπομονή μιας και σήμερα αυτή αποδίδει.

Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Βίκυ Παγιατάκη στο Athensmagazine.gr:

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Ιουνίου;

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 18 Ιουνίου. Τι μας περιμένει;

Εκτός, όμως, από τις ημερήσιες προβλέψεις, δείτε εδώ για ποια ζώδια αναφέρει η Λίτσα Πατέρα πως θα έρθει η απόλυτη ευτυχία.

Κριός

Η σημερινή Πέμπτη πρέπει να είναι αφιερωμένη σε εσένα και τα πράγματα που σε ευχαριστούν. Άφησε λίγο τις ανάγκες των άλλων και κοίταξε τι μπορείς να κάνεις για εσένα και τις δικές σου επιθυμίες. Οι ευκαιρίες γύρω σου θα είναι πολλές, αρκεί να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, να τις αρπάξεις και να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα.

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, σήμερα θα σου προκύψουν αρκετές νέες υποχρεώσεις και θα αναγκαστείς να βάλεις ένα πρόγραμμα, για να τελειώνεις με όσες περισσότερες μπορείς. Το καλό είναι ότι είσαι αποφασισμένος να δώσεις λύσεις και ο δυναμισμός σου θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις αρκετά ζητήματα και να ξεμπερδεύεις. Ωστόσο, μην προσπαθήσεις να τα πετύχεις όλα μαζί, γιατί θα μπερδευτείς.

Δίδυμοι

Σήμερα φρόντισε να τακτοποιήσεις πολλές εκκρεμότητες του παρελθόντος. Θα έχεις την απαιτούμενη εσωτερική δύναμη, ώστε να διορθώσεις πολλά κακώς κείμενα που σε στεναχωρούσαν. Πρέπει να δείξεις πνεύμα διαλλακτικότητας για να μπορέσεις να κινηθείς σωστά. Πρόσεχε μόνο να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις για θέματα που δεν είναι του παρόντος. Σκέψου πολύ καλά και συζήτησε με δικά σου άτομα, όλες τις πιθανές λύσεις που έχεις στην διάθεση σου.

Καρκίνος

Η σημερινή μέρα είναι λίγο περίεργη για εσένα και καλό είναι να κρατήσεις τις αποστάσεις σου από ζητήματα που κρύβουν παρεξηγήσεις ή διαφωνίες. Γενικά να παραμείνεις ουδέτερος απέναντι σε διάφορες καταστάσεις που θα προκύψουν και μην πάρεις θέση, γιατί μπορεί να βρεθείς υπόλογος χωρίς να ευθύνεσαι.

Λέων

Ο εκνευρισμός που θα σε πιάσει σήμερα, σε επηρεάζει αρνητικά και δε θα σου βγει σε καλό. Δείξε προσοχή στις κινήσεις σου και μην πνιγείς από τα προβλήματα που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις. Απόφυγε τις βιαστικές κινήσεις και αξιοποίησε τις επαφές και τις γνωριμίες που θα κάνεις, προς όφελός σου.

Παρθένος

Οι δυσκολίες που θα αντιμετωπίσεις αυτήν την ημέρα είναι αρκετές και κυρίως αφορούν άτομα που θα σε πλησιάσουν και θα σε μπερδέψουν με τη συμπεριφορά τους. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά για να καταλάβεις ποιοι είναι αυτοί που σου λένε αλήθεια και ποιοι είναι αυτοί που σε κοροϊδεύουν. Σε κάθε περίπτωση να είσαι ψύχραιμος και έτοιμος για όλα.

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, το έντονο άγχος και η πίεση που νιώθεις θα σου δημιουργήσουν ένα μικρό μπλοκάρισμα αυτή τη Πέμπτη και δε θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε όλες σου τις υποχρεώσεις. Κάνε πράγματα που θα σε χαλαρώσουν και θα σε βγάλουν από αυτό το αδιέξοδο.

Σκορπιός

Η σημερινή Πέμπτη σε κάνει να κρίνεις τις καταστάσεις με ωριμότητα και σε παροτρύνει να πάρεις αποφάσεις για όσα συμβαίνουν γύρω σου και πρέπει άμεσα να διαφοροποιηθούν. Μην επαναπαύεσαι και κινήσου δυναμικά για να πετύχεις όσα θέλεις. Η μέρα θα διευκολύνει τις επαφές και τις επικοινωνίες σου.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα τα πάντα μπορούν να συμβούν αν δεν είσαι προσεχτικός. Η ημέρα σε παρασύρει σε ατοπήματα που έχουν σχέση με την καριέρα σου, γι’ αυτό να είσαι καλά προετοιμασμένος, για να τα αντιμετωπίσεις με τη λογική σου.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, η ενέργεια που αισθάνεσαι σήμερα θα σε κάνει υπερδραστήριο και με κάθε σου κίνηση θα προσπαθείς να δώσεις τη λύση σε οτιδήποτε σε απασχολεί. Πρόσεξε να μην οδηγηθείς σε παρορμητικές αποφάσεις και κυρίως να μη βρεθείς σε αντιπαράθεση με τους δικούς σου ανθρώπους.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η σημερινή Πέμπτη ενισχύει την ανάγκη σου να εκφράσεις ανοιχτά τις σκέψεις, τις ιδέες και να συζητήσεις τα μελλοντικά σου σχέδια. Πρόσεξε μόνο με ποιον θα επιλέξεις να το κάνεις και μην είσαι τόσο καλοπροαίρετος με όλους, γιατί πολύ γρήγορα θα απογοητευτείς!

Ιχθείς

Έχεις κάθε πιθανότητα να πετύχεις όσα θέλεις και αυτό θα φανεί έντονα σήμερα, που θα πάρεις αποφάσεις οι οποίες θα αλλάξουν τη ζωή σου και τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις. Σε αυτή την πορεία θα σε βοηθήσουν και κάποια άτομα, που πραγματικά σε νοιάζονται.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share