Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 16 Ιουνίου;

Τι μας περιμένει;

16 Ιουνίου 2020 00:10
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 16 Ιουνίου;

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 16 Ιουνίου. Τι μας περιμένει; Εκτός, όμως, από τις ημερήσιες προβλέψεις, δείτε εδώ και τις προβλέψεις του μήνα.

ΚΡΙΟΣ

Λίγο η δίαιτα, λίγο τα οικογενειακά σας, λίγο ο ΕΝΦΙΑ, λίγο το πορτοφόλι σας, τα νεύρα σας έχουν χτυπήσει κόκκινο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ενασχόληση με το παρελθόν – μνήμες. Ενασχόληση επίσης με σπίτι, οικογένεια, ακίνητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έμφαση στην καθαριότητα και την τάξη δώστε σήμερα γιατί θα σας φάνε οι κατσαρίδες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευχάριστη, άνετη και ανέμελη αναμένεται η σημερινή μέρα.

ΛΕΩΝ

Το βράδυ η διάθεση είναι πλήρως ρομαντική και θα περάσετε μαγικές στιγμές έρωτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα πράγματα δεν πήγαν καλά. Όμως...πρέπει να αναγεννηθείτε από τις στάχτες σας όπως η Ελλάδα κάθε χρόνο μετά τα αποτελέσματα της Eurovision. 12 points!

ΖΥΓΟΣ

Δώστε στη ζωή μια δεύτερη ευκαιρία να σας αποδείξει πως οι άνθρωποι δεν είναι κακοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η δύναμη για να διορθώσουμε τα πράγματα δεν έρχεται από τον ουρανό, βρίσκεται μέσα μας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσέξτε μια κουβέντα που θα κάνετε, γιατί έχει τη δυναμική να θολώσει λίγο την οπτική σας…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν ζούσαμε τη ζωή μας με φόβο, τότε τίποτα σπουδαίο δεν θα είχαμε καταφέρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Χρησιμοποιήστε αυτή την ημέρα για να αλλάξετε μια κατάσταση που σας πονά.

ΙΧΘΕΙΣ

Η ενέργεια των άστρων σας ενθαρρύνει να αλλάξετε ρότα και γραμμή πλεύσης.

Αυτά τα τρία ζώδια είναι οι... "κακές παρέες"!

Από μικρά παιδιά οι γονείς μας μας έλεγαν να προσέχουμε τις περιβόητες... "κακές παρέες", κάποια ζώδια όμως είναι αυτά που είναι οι αρχηγοί αυτών των παρεών. Πριν δούμε όμως αυτές τις κακές επιρροές, δείτε εδώ ποια ζώδια είναι γεννημένοι εγκληματίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι Υδροχόοι είναι λίγο στον κόσμο τους. Είναι ανεξάρτητοι και κοιτάνε τα δικά τους προβλήματα. Οι ανάγκες των άλλων δεν τους νοιάζουν και δεν ασχολούνται κιόλας με ξένες υποθέσεις. Η αλήθεια όμως είναι ότι ενώ εκείνοι θέλουν να είναι σωστοί στην ζωή τους, έχουν μια τάση να συμβουλεύουν και να ωθούν τους γύρω τους να κάνουν κάτι που είναι… αντιβαίνει τους νόμους και τους κανόνες της κοινωνίας, προσπαθώντας να το ρίξουν στην καταπίεση της εξουσίας ή του κράτους και την παράφορη καταστρατήγιση των δικαιωμάτων του ανθρώπου. Φυσικά και δεν θα αναλάβουν καμία ευθύνη για ό,τι γίνει. Είναι απλώς οι ηθικοί αυτουργοί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι ο άνθρωπος εκείνος που θα έρθει στο σπίτι σου με μπύρες και ουίσκι, ενώ εσύ περνάς φάση αποτοξίνωσης ή διατροφής και θα σε παροτρύνει να πιεις μαζί του. Θα καπνίζει μπροστά σου την ώρα που προσπαθείς εσύ να κόψεις το κάπνισμα και θα σου κάνει και την σχετική καζούρα. Δεν θα σε αφήνει σε ησυχία. Ο ίδιος είναι αρκετά χαλαρός και δεν ακολουθεί τους νόμους και τους περιορισμούς. Το κακό είναι ότι περιμένει και οι άλλοι να κάνουν το ίδιο.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός θεωρείται «κακή επιρροή» λόγω του παρορμητικού και ατίθασου χαρακτήρα του. Δεν είναι από εκείνους που θα σκύψουν το κεφάλι και κάνει πάντα ό,τι του έρθει. Δρα χωρίς να σκέφτεται το μετά και το κακό είναι ότι τραβά και τους άλλους γύρω του στον όποιο… «κατήφορο». Κι όσο εσύ αρνείσαι να τον ακολουθήσεις, όχι μόνο θα επιμένει και θα σε πιέζει να κάνεις αυτό που λέει εκείνος, είτε είναι σωστό είτε λάθος αλλά θα σε πει και «κότα». Ο Κριός λατρεύει την περιπέτεια και το motto του είναι το Carpe Diem.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share