Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ερωτική απογείωση γι' αυτό το 1 ζώδιο: Αστρολογικές προβλέψεις από την Σμάρω Σωτηράκη

Τεράστια προσοχή!

11 Ιουνίου 2020 11:52
Ερωτική απογείωση γι' αυτό το 1 ζώδιο: Αστρολογικές προβλέψεις από την Σμάρω Σωτηράκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια: Από την Πέμπτη 18 Ιουνίου ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας αλλά και των διάφορων μέσων της - όπως: συμφωνίες συμβόλαια γραπτά γενικώς, σπουδές ταξίδια μετακινήσεις μετακομίσεις, μεταφορικά μέσα, παιδιά κοινό και πελατεία - αρχίζει να φαίνεται ανάδρομος και αυτήν την φαινομενική ανάδρομη τροχιά του θα βλέπουμε έως τις 11 Ιουλίου. Επίσης ποια ζώδια θέλουν προσοχή στην... παρέα; Δείτε αναλυτικά...

Μία ακόμα μεγαλύτερη προσοχή στα θέματά τους από Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους.

Ακολουθούν οι αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη.

Κριός

Κριέ, το τετράγωνο του Ήλιου στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργεί αυταπάτες. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος που μπορεί να σου δίνουν λάθος εντύπωση. Παράλληλα δεν πρέπει να δώσεις υποσχέσεις που δεν είναι εύκολο να τηρήσεις.

Αισθηματικά

Είναι σημαντικό να αποφύγεις συζητήσεις που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στη σχέση σου καθώς δεν είναι εύκολο να υπάρχει ειλικρίνεια μεταξύ εσού και του/ης συντρόφου σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει, προσοχή καθώς τα φαινόμενα απατούν και μπορεί να οδηγήσουν σε λανθασμένα συμπεράσματα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν είναι η καλύτερη μέρα για να προχωρήσεις σε συμφωνίες σε σχέση με το εμπόριο, την επικοινωνία, τις δημόσιες σχέσεις. Θα πρέπει να είσαι επιφυλακτικός με πρόσωπα που μπορεί να υπόσχονται πολλά όμως στην πραγματικότητα δεν αποκλείεται να υπάρχουν κρυφές επιδιώξεις που αργότερα θα σε στεναχωρήσουν.

Ταύρος

Ταύρε, το τετράγωνο του Ήλιου στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες κυριαρχεί. Δεν αφήνει περιθώρια για να δεις αντικειμενικά ποιες είναι οι πραγματικές ανάγκη σου σε όλα τα επίπεδα. Ο συναισθηματισμός και οι ευαισθησίες θολώνουν τη σκέψη και μπορεί να δημιουργήσουν παρανοήσεις με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι.

Αισθηματικά

Καλά θα κάνεις να απολαύσεις το πάθος και να αφήσεις για άλλη στιγμή σημαντικά ζητήματα με το ταίρι σου καθώς οι εξιδανικεύσεις δεν αφήνουν περιθώρια για αντικειμενική προσέγγιση στα πράγματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα σε απογειώσει συναισθηματικά, όμως είναι αμφίβολο αν θα είναι ειλικρινής μαζί σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στον επαγγελματικό χώρο καθώς μέσα από την ομάδα σου πρόσωπα με τα οποία συνεργάζεσαι μπορεί να μην είναι ξεκάθαρα. Είναι σημαντικό να αποφύγεις τις ψευδαισθήσεις που θα σε οδηγήσουν να εμπιστευτείς πρόσωπα που δεν το αξίζουν.

Δίδυμοι

Δίδυμε, το τετράγωνο του Ήλιου στο ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν σου επιτρέπει να είσαι ρεαλιστής. Προσοχή καθώς ο εγωκεντρισμός μπορεί να ξεφύγει από τα όρια και να οδηγηθείς σε λανθασμένα συμπεράσματα. Αυτά θα επηρεάσουν έντονα τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Αισθηματικά

Δεν ξέρεις πραγματικά τι έχεις ανάγκη από τη σχέση σου και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σύγχυση το ταίρι σου. Απέφυγε τις εντάσεις και τις σημαντικές συζητήσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον, μπορεί να σου υποσχεθεί πολλά όμως καλά θα κάνεις να κρατήσεις μικρό καλάθι.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι πρωτοβουλίες που θέλεις να πάρεις επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να είναι λανθασμένες καθώς είσαι υπεραισιόδοξος για την επαγγελματική σου πορεία. Είναι προτιμότερο να αφήσεις τη μέρα να περάσει για να έχεις τη δυνατότητα αργότερα να σκεφτείς με ξεκάθαρους όρους τι θέλεις πραγματικά να κάνεις.

Καρκίνος

Καρκίνε, το τετράγωνο του Ήλιου στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες βαραίνει περισσότερο την ψυχολογία σου. Δεν είναι εύκολο να ξεφύγεις από αναμνήσεις του παρελθόντος που σε ταλαιπωρούν. Είναι προτιμότερο να αφοσιωθείς στην τέχνη και τη μουσική που θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις.

Αισθηματικά

Η μελαγχολία που σε κυριεύει επηρεάζει αρνητικά την σχέση σου καθώς δεν είναι εύκολο να αξιολογήσεις ρεαλιστικά τι μπορεί να σου προσφέρει το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που αρχικά θα σε ενθουσιάσει, όμως καλά θα κάνεις να είσαι εγκρατής γιατί πιθανότατα υπάρχουν επιδιώξεις που δεν εκδηλώνονται άμεσα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην καθημερινότητα και σε εργασιακά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν. Το έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης και οι θολές σκέψεις δεν σου επιτρέπουν να είσαι ακριβής στις κινήσεις σου. Τα λάθη είναι πιθανά για αυτό προσπάθησε να τα αποφύγεις για να μην εκτεθείς.

Λέων

Λέοντα, το τετράγωνο του Ήλιου στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργεί σύγχυση και αυταπάτες σε σχέση με φιλικά πρόσωπα. Φρόντισε να μην δείξεις εμπιστοσύνη σε αυτούς που μπορεί να υπόσχονται πολλά. Παράλληλα είναι απαραίτητο να είσαι εγκρατής σε αυτά πού υπόσχεσαι εσύ καθώς δύσκολα θα μπορέσεις να ανταποκριθείς.

Αισθηματικά

Η ανάγκη για προσωπικό βηματισμό μέσα στη σχέση μπορεί να θολώσει την σκέψη σου και να δημιουργήσει προβλήματα στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα δημιουργήσει πρωτόγνωρα συναισθήματα, όμως είναι απαραίτητο να μην αφεθείς ευθύς εξαρχής γιατί αργότερα μπορεί να πληγωθείς.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσοχή σε στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις καθώς σήμερα δεν ενδείκνυται για να πάρεις πρωτοβουλίες με θετικό πρόσημο. Οι ψευδαισθήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε λανθασμένα μονοπάτια. Η απογοήτευση δεν θα αργήσει να έρθει αν δεν συγκρατήσεις την ορμή σου και δεν πάρεις το χρόνο σου.

Παρθένος

Παρθένε, το τετράγωνο του Ήλιου στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν σου επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα ποια πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου μπορείς να εμπιστευτείς. Η καλή διάθεση που έχεις θα σε προδώσει αν δεν εμπιστευτείς το ένστικτό σου. Παράλληλα καλά θα κάνεις και εσύ να είσαι ειλικρινής.

Αισθηματικά

Η δημόσια εικόνα είναι αυτό που σε απασχολεί και μπορεί να θολώσει τη σκέψη δημιουργώντας προβλήματα στην προσωπική σου ζωή. Απέφυγε τις παρορμητικές αποφάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέο πρόσωπο που δείχνει να είναι ιδανικό για εσένα, όμως τα φαινόμενα απατούν και αυτό πρέπει να το θυμάσαι.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι απαραίτητο να αποφύγεις σημαντικές επαγγελματικές κινήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε προβλήματα και απογοητεύσεις καθώς δεν έχεις ξεκάθαρο κριτήριο στα πράγματα. Προτάσεις που μπορεί να υπάρξουν θα δείχνουν εξαιρετικές, όμως το πιθανότερο είναι να μην είναι και να κάνεις λάθη.

Ζυγός

Ζυγέ, το τετράγωνο του Ήλιου στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες ενισχύει τις ανασφάλειες και τους φόβους σου. Οι εμμονές κυριαρχούν και δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν σε πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος. Προσοχή σε υπερβολές που θα σε εκθέσουν.

Αισθηματικά

Αξιοποίησε τη σημερινή ημέρα για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου αφήνοντας στην άκρη αυταπάτες και προβληματισμούς που μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει ανεβάζοντας κατακόρυφα την διάθεσή σου, προσοχή γιατί τα λάθη είναι πιθανά και θα πληγωθείς.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η καθημερινότητα είναι φορτική καθώς οι υποχρεώσεις είναι πολλές και πρέπει να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Παράλληλα όμως τα λάθη είναι πιθανά αφού δεν έχεις αντικειμενικό κριτήριο στα πράγματα. Εξιδανικεύοντας πρόσωπα και καταστάσεις μπορείς να δημιουργήσεις σημαντικά προβλήματα στο εργασιακό περιβάλλον.

Σκορπιός

Σκορπιέ, το τετράγωνο του Ήλιου στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες αυξάνει φοβίες και υπερένταση. Δεν πρέπει να κυριαρχήσει η καχυποψία που θολώνει τη σκέψη σου. Είναι απαραίτητο να ακούσεις την διαίσθησή σου που δεν θα σε προδώσει και θα σε προστατεύσει.

Αισθηματικά

Καλά θα κάνεις να αφεθείς στο πάθος και στις όμορφες στιγμές που μπορεί να υπάρξουν με το ταίρι σου χωρίς δεσμεύσεις και μεγάλα λόγια που δεν θα είναι εύκολο να πραγματοποιηθούν εκατέρωθεν. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει που θα σε ανανεώσει, όμως είναι απαραίτητο να είσαι εγκρατής για να μην απογοητευτείς αργότερα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Φρόντισε να αποφύγεις τις σημαντικές αποφάσεις ή συζητήσεις που μπορεί να υπάρξουν σήμερα σε οικονομικό επίπεδο. Η μέρα δεν ενδείκνυται για να εμπιστευτείς πρόσωπα που μπορεί να υπόσχονται πολλά, όμως πιθανότατα αργότερα να σε πληγώσουν με τη συμπεριφορά τους.

Τοξότης

Τοξότη, το τετράγωνο του Ήλιου στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Είναι απαραίτητο να αποφύγεις σημαντικές κινήσεις και αποφάσεις που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο καθώς το θολό τοπίο και αυταπάτες κυριαρχούν δημιουργώντας προβλήματα.

Αισθηματικά

Καλά θα κάνεις να αποφύγεις σημαντικές υποσχέσεις ή συζητήσεις με το ταίρι σου που μπορεί να λειτουργήσουν αρνητικά στη σχέση αφού αποπροσανατολίζεται ο ένας τον άλλον από την πραγματικότητα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανό να προκύψει που θα σε ενθουσιάσει, είναι σημαντικό όμως να δείξεις εγκράτεια καθώς η απόλυτη εμπιστοσύνη αργότερα θα σε πληγώσει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσοχή στις συνεργασίες και σε πιθανές αποφάσεις που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην πορεία τους. Δεν έχεις αντικειμενικό κριτήριο και αυτό μπορεί να οδηγήσει είτε σε υποσχέσεις που δεν είναι εύκολο να ανταποκριθείς είτε δείχνοντας εμπιστοσύνη σε πρόσωπα που δεν το αξίζουν.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, το τετράγωνο του Ήλιου στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να δημιουργήσει ασυνεννοησία και σύγχυση στην καθημερινότητα. Προσοχή με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθώς τα λάθη είναι πολύ πιθανά, όπως και οι αυταπάτες.

Αισθηματικά

Είναι πιθανό να υπάρξουν ζητήματα που πρέπει να διευθετήσεις με το ταίρι σου, είναι προτιμότερο όμως να το αποφύγεις σήμερα καθώς οι αποφάσεις θα είναι λανθασμένες. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε νέα γνωριμία που μπορεί να δείχνει ιδανική για εσένα, όμως πιθανότατα οι υποσχέσεις που ακούς να μην έχουν αντίκρισμα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθείς στο εργασιακό περιβάλλον και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λάθη. Προσπάθησε να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις ή προτάσεις που μπορεί να φαίνονται εξαιρετικές όμως υποκρύπτουν προβλήματα που αργότερα θα σε απογοητεύσουν.

Υδροχόος

Υδροχόε, το τετράγωνο του Ήλιου στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολές και ψευδαισθήσεις που θα επηρεάσουν τις σχέσεις με τους γύρω σου. Προσπάθησε να αποφύγεις εγωκεντρικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν καθώς είναι βέβαιο ότι θα χάσεις το μέτρο.

Αισθηματικά

Αφοσιώσου στο να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα στη σχέση σου και μείνε μακριά από συζητήσεις που μπορεί να είναι σε λάθος βάση και να επηρεάσουν αρνητικά τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που μπορεί να παίξει αναγεννησιακό ρόλο στη ζωή σου, όμως είναι σημαντικό να είσαι επιφυλακτικός για να δεις τις πραγματικές προθέσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικά ζητήματα είναι πολύ πιθανόν να σε προβληματίσουν και να θέλεις να δώσεις οριστικές λύσεις. Οι ανασφάλειες και οι φόβοι κυριαρχούν, θα πρέπει όμως να λειτουργήσεις ρεαλιστικά για να μπορέσεις να έχεις εξελίξεις που θα είναι ικανοποιητικές για εσένα. Διαφορετικά οι αυταπάτες μπορεί να οδηγήσουν σε λάθος αποφάσεις.

Ιχθύες

Ιχθύ, το τετράγωνο του Ήλιου στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου δεν αφήνει περιθώρια για να δεις ρεαλιστικά τις οικογενειακές σχέσεις. Προσοχή σε συζητήσεις και αποφάσεις που μπορεί να παίξουν μετέπειτα αρνητικό ρόλο στα πράγματα καθώς δεν έχεις αντικειμενικό κριτήριο και αυταπατάσαι.

Αισθηματικά

Αφιέρωσε την ημέρα δείχνοντας τα έντονα συναισθήματα σου στο ταίρι σου και μείνε μακριά από συζητήσεις και αποφάσεις που δεν θα έχουν την εξέλιξη που περιμένεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο όπου κι αν βρεθείς και πολλοί μπορεί να δείξουν τα συναισθήματά τους για εσένα, είναι σημαντικό να είσαι επιφυλακτικός στα μεγάλα λόγια.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Θέλεις να πάρεις πρωτοβουλίες σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου όμως σήμερα δεν ενδείκνυται. Ο έντονος συναισθηματισμός που σε διακατέχει θα οδηγήσει σε λάθος κινήσεις. Φρόντισε να δείξεις εγκράτεια και να μην δίνεις υποσχέσεις που δεν είναι εύκολο να κρατήσεις σε συνεργάτες σου καθώς αργότερα θα έχει κόστος.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share