Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Η σκιά του ανάδρομου Ερμή πέφτει σε αυτά τα ζώδια» - Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Δείτε αναλυτικά!

2 Ιουνίου 2020 15:54
«Η σκιά του ανάδρομου Ερμή πέφτει σε αυτά τα ζώδια» - Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Τις αστρολογικές της προβλέψεις μέσα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» στο Star έκανε η Άση Μπήλιου, αναφέροντας το σε ποιους θα πέσει η «σκιά» του ανάδρομου Ερμή.

Η σημερινή ημέρα (2/6) έχει μια περίεργη όψη Αφροδίτης – Άρη. «Από σήμερα ξεκινά η «σκιά» του ανάδρομου Ερμή. Επηρεάζονται πιο πολύ τα ζώδια του μεταβλητού Σταυρού του 2ου δεκαημέρου, δηλαδή, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες», αναφέρει η ίδια, ενώ η Λίτσα Πατέρα βλέπει περίεργη περίοδο για τέσσερα ζώδια.

Δείτε το βίντεο με τις προβλέψεις της στο Athensmagazine.gr:

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 2 Ιουνίου;

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 2 Ιουνίου. Τι μας περιμένει;

Εκτός, όμως, από τις ημερήσιες προβλέψεις, δείτε εδώ τις ραγδαίες εξελίξεις που προβλέπει για ορισμένα ζώδια ο Κώστας Λεφάκης.

Κριός

Η σημερινή Τρίτη είναι ημέρα έντασης για εσένα, αγαπητέ Κριέ, την οποία θα βιώσεις πιο πολύ μέσα σε συγγενικές και φιλικές σχέσεις. Λάθη του παρελθόντος, αλλά και μια κρίση που υπήρχε υπόγεια και δεν την είχες αντιληφθεί, θα κάνουν την εμφάνιση τους.

Οι κοινωνικές σου επαφές θα σε απασχολήσουν έντονα. Καλό είναι να αποφύγεις αντιπαραθέσεις αυτό το διάστημα. Επίσης, δεν είναι καιρός για σημαντικές αποφάσεις, που αφορούν μακροπρόθεσμα πράγματα.

Ταύρος

Σήμερα, ό,τι σκεφτείς μπορείς να το καταφέρεις, αλλά μην καταπιάνεσαι με όλα μαζί, γιατί θα οδηγηθείς σε αντίθετα αποτελέσματα. Επίσης, είναι πιθανό να δεχτείς κάποιες ειδήσεις, που θα σε ανακουφίσουν.

Δίδυμοι

Την σημερινή Τρίτη θα αισθάνεσαι πολύ καλά σωματικά κι έτσι θα αποφασίσεις να κάνεις πράγματα, τα οποία ανέβαλες τις προηγούμενες μέρες.

Τόλμησε να κάνεις κάποιες συζητήσεις, παρόλο που ξέρεις ότι είναι ψυχοφθόρες, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβεις τις προθέσεις που έχουν οι άλλοι για τα θέματα που σε ενδιαφέρουν. Το βράδυ φρόντισε να χαλαρώσεις και να περάσεις ευχάριστα.

Καρκίνος

Σήμερα πρέπει να καταβάλεις πολλές προσπάθειες, για να μπορέσεις να φτάσεις στους στόχους που θέλεις. Θα αντιμετωπίσεις μεγάλο ανταγωνισμό, γι’ αυτό πρέπει να έχεις προετοιμαστεί για κάθε ενδεχόμενο. Μην ξεφύγεις καθόλου από το πρόγραμμα που έχεις βάλει και είναι σίγουρο πως με ό,τι καταπιαστείς, θα μπορέσεις να το φέρεις εις πέρας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Λέων

Η ημέρα απαιτεί από εσένα αργά και σταθερά βήματα, καθώς και πολύ υπομονή, αγαπητέ Λέοντα. Ειδικά τις φορές που νιώθεις ότι φτάνεις στην πηγή, είναι και η κατάλληλη στιγμή να κοντοσταθείς και να βεβαιωθείς ότι έχεις πάρεις το σωστό δρόμο. Χειρίσου με μεγαλύτερη διπλωματία θέματα που αφορούν την καριέρα σου.

Παρθένος

Σήμερα βάλε νέες βάσεις στα σχέδιά σου και μην δώσεις σημασία σε σχόλια που μπορεί να γίνουν πίσω από την πλάτη σου. Η συναισθηματικότητά σου είναι αυξημένη και καλά θα κάνεις να την περιορίσεις και να δεις τις καταστάσεις ρεαλιστικά.

Θα δεις ότι υπάρχουν πρόσωπα που αγαπάς και μπορούν σε βοηθήσουν. Είναι καιρός να αναθερμάνεις τις σχέσεις σου μαζί τους.

Ζυγός

Η σημερινή μέρα ευνοεί τη δημιουργικότητά σου και σε ωθεί να ασχοληθείς με πολλά πράγματα που σου αρέσουν. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορέσεις να νιώσεις καλά, θα γεμίσεις τις μπαταρίες σου και θα ανανεωθείς. Προσοχή όμως στις κινήσεις παρορμητικότητας.

Σκορπιός

Αυτήν την Τρίτη φρόντισε να καλύψεις κενά του παρελθόντος και να επεξεργαστείς στο μυαλό σου τις ιδανικότερες λύσεις στα ζητήματα σου. Χωρίς άγχος, χωρίς βιασύνη, απερίσπαστα και χωρίς επηρεασμό από αμφίβολα άτομα. Ζητήματα οικογενειακά και ξεκαθαρίσματα παρελθοντικών καταστάσεων, μπορούν να τακτοποιηθούν σήμερα.

Τοξότης

Μπορεί αυτό το διάστημα να αισθάνεσαι ότι πολλά πράγματα δεν αλλάζουν, ενώ εσύ συνεχίζεις να κάνεις πολλές προσπάθειες. Σήμερα προσπάθησε να συμπεριφερθείς ψύχραιμα, λογικά και να μην αγχωθείς. Και πάνω από όλα, αν γίνει κάτι, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να το ξανασκεφθείς πολλές φορές, πριν αρχίσεις να κάνεις κινήσεις που δεν πρέπει.

Αιγόκερως

Σήμερα η τύχη είναι με το μέρος σου, φίλε Αιγόκερε, και οι πλανήτες είπαν να βάλουν το χεράκι τους, για να παίξεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Μη φοβηθείς να ριψοκινδυνέψεις κάποιες φορές και φρόντισε να παραμείνει αναλλοίωτη η αυτοπεποίθησή σου. Μην κάνεις πίσω ό,τι κι αν σου πουν και οργανώσου για να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις στο μυαλό σου.

Υδροχόος

Η ενεργητικότητα που θα έχεις σήμερα, θα σε βοηθήσει να λύσεις κάποια θέματα που σε απασχολούν έντονα τώρα τελευταία, φίλε Υδροχόε.

Μπορείς να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου, αλλά να ξέρεις ότι απαιτούν αρκετή κούραση. Μη διστάζεις, γιατί οι προσπάθειές σου θα εκτιμηθούν και θα νιώσεις ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τον εαυτό σου.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, δυστυχώς η σημερινή ημέρα έχει αρκετό εκνευρισμό και ένταση, καθώς οι υποχρεώσεις σου δεν προχωρούν με τίποτα και νιώθεις πως όλα μένουν πίσω. Μην τα χάσεις και μην αφήσεις τα νεύρα σου να κάνουν κουμάντο.

Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για ό,τι δεν περνάει από το χέρι σου, είναι να αποστασιοποιηθείς και να ασχοληθείς με κάτι άλλο, πιο εποικοδομητικό, όπως να περάσεις χρόνο με την οικογένειά σου ή με άτομα που έχεις πολύ καιρό να δεις.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share