Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νέες εξελίξεις την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου γι' αυτά τα ζώδια - Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί

Τι μας περιμένει;

1 Ιουνίου 2020 12:51
Νέες εξελίξεις την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου γι' αυτά τα ζώδια - Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κώστας Λεφάκης έκανε τις εβδομαδιαίες (1-7/6) προβλέψεις για όλα τα ζώδια και προειδοποίησε. Πώς θα είναι η πρώτη εβδομάδα του μήνα; Ποιοι θα επηρεαστούν από την έκλειψη της 5ης Ιουνίου; Διαβάστε για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά, παρακάτω. Σε περίπτωση που θέλετε να μάθετε περισσότερα, δείτε εδώ τις προβλέψεις για όλο το μήνα.

Κριός

Η πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου φέρνει νέες εξελίξεις αλλά και νέα επεισόδια, Η έκλειψη της 5ης Ιουνίου, ημέρα Παρασκευή, διαταράσσει την επικοινωνία και τις συναλλαγές, τις επαφές και τις συνεργασίες. Στην πορεία αυτών των ημερών προσέξτε τι θα πείτε, πόσο θα εκτεθείτε και τι θα κάνετε! Οι συμπτώσεις έχουν προειδοποιητικό χαρακτήρα. Ο Άρης, ως κυβερνήτης σας στους Ιχθύς, λέει ότι πρέπει να προσέχετε, παρασκήνια εις βάρος σας, ή απροειδοποίητη αλλαγή στις συνθήκες της δουλειάς σας. Πάνω από όλα μην χάνετε την ψυχραιμία σας, μην παραποιείτε την πραγματικότητα και μην υποτιμάτε προειδοποιήσεις που σας γίνονται.

Ταύρος

Οι εκλείψεις του Ιουνίου θα διαταράξουν βαθιά την αίσθηση της ασφάλειας, τόσο στον τομέα τον οικονομικό, όσο και στον τομέα τον συναισθηματικό. Η έκλειψη της 5ης Ιουνίου και η ανάδρομη Αφροδίτη, άθελά τους συνωμοτούν να ταλαιπωρήσουν το ήδη κουρασμένο νευρικό σας σύστημα. Συνθηκολογήστε με την τρέχουσα πραγματικότητα και μην απογοητεύεστε από αρνήσεις που θα εισπράξετε! Δείτε τα καλά που σας παρέχει η ζωή και ότι είστε περισσότερο προστατευμένοι από άλλους. Αποφύγετε έξοδα που δεν έχουν ουσία, μην φοβάστε για λογαριασμούς που δεν μπορείτε ακόμα να εξοφλήσετε και μην παθαίνετε πανικό στην εκδοχή μιας απόρριψης σε ερωτικό επίπεδο.

Δίδυμοι

Είστε οι εκτεθειμένοι αυτής της περιόδου και βάλτε τα δυνατά σας να αντιμετωπίσετε την εκδοχή μιας νέας θύελλας, ή μιας νέας σειράς απροειδοποίητων αλλαγών. Ο ψυχισμός σας θα ταλαιπωρηθεί, τα οικονομικά σας ακόμα μια φορά θα είναι ανεπαρκή για να καλύψουν τις ανάγκες σας, ενώ οι καθυστερήσεις θα δοκιμάσουν το νευρικό σας σύστημα και ότι απόθεμα υπομονής έχει μείνει μέσα σας! Ωστόσο, ένας νέος κύκλος ζωής ξεκινά. Μπορείτε να αντικαταστήσετε πολλά πράγματα αργότερα, ή να ανεφοδιαστείτε αντίστοιχα. Αξιοποιήστε τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες στις άμεσες σχέσεις της εργασίας και του περιβάλλοντος.

Καρκίνος

Η έκλειψη της Σελήνης στην Πανσέληνο της 5ης Ιουνίου, φέρνει μια σειρά από έκτακτα περιστατικά που δοκιμάζουν την ψυχή σας, τον συναισθηματικό σας κόσμο, αλλά παράλληλα γίνονται αφορμή να ξεκαθαριστούν ασάφειες και εκκρεμότητες. Οικονομικά και συναισθηματικά θα υπάρξουν καθυστερήσεις. Οικογενειακά, τα προβλήματα δεν θα είναι εύκολο να λυθούν. Στο μεταξύ, οι πιέσεις στον επαγγελματικό τομέα, ή οι απαιτήσεις από τους ισχυρότερους από εσάς, θα συνεχιστούν. Αποφύγετε να προκαλέσετε δυσχέρειες και αντιπάθειες στο περιβάλλον μέσα στο οποίο κινείστε.

Λέων

Ο Ιούνιος αρχίζει ηχηρά, επεισοδιακά, ενώ κάποια περιστατικά θα προκύψουν με έναν σχεδόν αναπάντεχο τρόπο. Προσδοκίες αναστέλλονται και φιλίες θα σας προβληματίσουν. Η επικοινωνία βραχυκυκλώνεται και ένα γεγονός λίγο πριν το τέλος της εβδομάδας θα σας δώσει μια μεγάλη πικρία. Ένας δικός σας άνθρωπος θα ζητήσει την βοήθειά σας, την οποία δεν πρέπει να αρνηθείτε! Γίνετε περισσότερο στωικοί στην περίπτωση που οι επιθυμίες σας δεν εκπληρώνονται και η συμπεριφορά κάποιων, ενδεχομένως τραυματίσει για λίγο το εγώ σας!

Παρθένος

Η Πανσέληνος - Έκλειψη Σελήνης στις 5 Ιουνίου, πυροδοτεί ανήσυχα περιστατικά στον επαγγελματικό χώρο και βάζει σε πρόσκαιρη ταλαιπωρία τον οικογενειακό. Η αντίληψη και η καλή σας άμυνα θα σας σώσουν. Μεταξύ των άλλων είστε περισσότερο προστατευμένοι, ωστόσο, στη διαχείριση των οικονομικών σας πρέπει να γίνετε προσεκτικότεροι και πιο προνοητικοί. Το πρόβλημα θα είναι οι έκτακτες ανάγκες που δεν θα μπορέσουν να καλυφθούν. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις τόσο στα αισθηματικά, όσο και στα επαγγελματικά, γιατί η πιθανότητα να βγείτε κερδισμένοι, είναι σχεδόν ελάχιστη.

Ζυγός

Παρά τις καθυστερήσεις και τις εντάσεις αυτής της εβδομάδας, η σχέση σας με το εξωτερικό περιβάλλον διαμορφώνεται καλύτερα, ή προχωράει πιο γρήγορα. Η έκλειψη της Σελήνης στις 5 Ιουνίου θα σας επηρεάσει σε ότι αφορά εμπορικούς διακανονισμούς, γραφειοκρατικές υποχρεώσεις και διευθέτηση βραχυκυκλωμένων υποθέσεων. Οι πλανητικοί παράγοντες επισείουν την προσοχή σας στην ασφάλεια της δουλειάς σας. Μια βοήθεια που περιμένετε θα καθυστερήσει ακόμα. Η απάντηση σε ένα ερώτημα που έχετε θέσει θα ανασταλεί και η πραγματοποίηση μιας μετακίνησης θα ακυρωθεί. Προσπαθήστε όμως να διατηρήσετε ακμαίο το ηθικό σας, αλλά ελεγχόμενα τα ένστικτα της εκδίκησης.

Σκορπιός

Χαρακτηριστικές θα είναι οι συναισθηματικές αναμοχλεύσεις και κάποιες απροσδόκητες ανατροπές που θα τις προκαλέσουν. Μην βιάζεστε να πάρετε θέση απέναντι σε ένα δίλημμα που θα ζήσετε. Περιορίστε την παρορμητική σας επιθετικότητα, αναζητήστε τον διάλογο για να λύσετε ένα αίνιγμα στα ερωτικά σας, παραμείνετε προνοητικοί στην διαχείριση των χρημάτων σας για μεγάλο διάστημα ακόμα, μην στηρίζεστε σε υποσχέσεις τρίτων και προσπαθήστε να μην εκτίθεστε σε κινδύνους όταν έρχεστε σε επαφή με μηχανές και χρήση κατασκευών. Η Πανσέληνος αυτή είναι εκκαθαριστική και καθοριστική για εσάς. Ότι βιώσετε τώρα είναι συνέπεια πράξεων ή επιλογών πολλών μηνών πριν

Τοξότης

Η έκλειψη της 5ης Ιουνίου, ευαισθητοποιεί ιδιαίτερα τον τομέα των σχέσεων σε όλο το εύρος της γκάμας τους. Πολλά πράγματα παίρνουν μια νέα τροπή, όχι υποχρεωτικά δυσάρεστη. Παρόλο που αναζητάτε αλλαγές δεν είστε έτοιμοι να τις δεχτείτε όταν προκύπτουν αιφνίδια. Στο μεταξύ, ο Άρης στους Ιχθύς διατηρεί εύφλεκτο το στενό περιβάλλον και τον οικογενειακό χώρο. Αποφύγετε να ρίξετε λάδι στην υπάρχουσα φωτιά! Αντίθετα, προσπαθήστε να την σβήσετε! Η εργασία θα σας κουράσει αλλά θα πρέπει να αντέξετε τόσο την κόπωση που συνεπάγεται, όσο και κάποιες αναπόφευκτες αντιξοότητες που θα βρουν τον τρόπο να εκφραστούν.

Αιγόκερως

Η έκλειψη της Σελήνης στις 5 Ιουνίου προκαλεί περιστασιακές δυσκολίες ή και ατυχήματα στην εργασία και βάζει σε ταλαιπωρία τον τομέα των προσωπικών και των κοινωνικών σας σχέσεων. Κάτι θα συμβεί σε έναν δικό σας άνθρωπο, κάτι άλλο θα προκύψει σε μια συνεργασία και θα κλείσει με μια καθυστέρηση σε κάτι που περιμένετε, είτε να παραλάβετε, είτε να εισπράξετε. Η φόρτιση θα είναι έντονη και η δυσκολία στην συνεννόηση, χαρακτηριστική! Ο παράγοντας της τύχης παραμένει περιορισμένος ή σας δίνει την αίσθηση ότι έχει στερέψει. Αποφύγετε τον πανικό και την απελπισία! Εκλείψεις είναι, θα περάσουν!

Υδροχόος

Η περίοδος αυτή δοκιμάζει την κατάσταση των οικονομικών σας και τη σχέση σας με δικούς σας ανθρώπους. Μια σειρά από έξοδα θα κριθεί αναπόφευκτη. Ωστόσο η εκδοχή της εξέλιξης των επαγγελματικών σας θα βοηθήσει στη λύση αυτών των προβλημάτων, αν όχι άμεσα, τότε έμμεσα! Οι συμπτώσεις έχουν προειδοποιητικό χαρακτήρα για το μέλλον των σχέσεών σας και δεν πρέπει να τις υποτιμάτε. Δώστε τον καλύτερο από τον εαυτό σας σε ότι καταγίνεστε, τόσο επαγγελματικά, όσο και δημιουργικά. Πάντως συγκριτικά με άλλους έχετε αρκετές πιθανότητες να ψυχαγωγηθείτε, να μετακινηθείτε και να περάσετε ευχάριστες στιγμές.

Ιχθύες

Αν κάποιοι πρέπει να προσέξουν αυτήν την Πανσέληνο, είστε εσείς! Ο Άρης λειτουργεί σαν μια χειροβομβίδα στο χέρι σας που δεν πρέπει να την πετάξετε πουθενά. Η έκλειψη της Σελήνης θα προκαλέσει μια σειρά δυσαρεσκειών και απογοητεύσεων στον οικογενειακό τομέα. Η ανάδρομη Αφροδίτη φέρνει νέο κύμα καθυστερήσεων σε εισπράξεις που περιμένετε, ή ελπίζετε ότι θα γίνουν. Οι πωλήσεις αναστέλλονται μαζί και η ψυχαγωγία. Οι υποχρεώσεις προς τρίτους γίνονται πιο απαιτητές! Τα αισθήματα ενός ανθρώπου ξεθωριάζουν για λίγο, αλλά αυτό δεν πρέπει να σας τρομοκρατεί. Ο μήνας που ξεκινά αυτήν την εβδομάδα θα σας δώσει την αίσθηση ότι βρίσκεστε πάνω σε κινούμενη άμμο. Επιστρατεύστε την διαίσθηση που διαθέτετε και ακόμα περισσότερο την ψυχραιμία που μπορείτε να έχετε σε αβέβαιες ώρες. Μην βιάζεστε να πάρετε θέση, να εκφράσετε σκέψη, ή να κάνετε κάποιο εγχείρημα!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share