Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

10 μεγάλες αλήθειες που μόνο ένα λιοντάρι θα μπορέσει να νιώσει

Ειδικά η τελευταία κάνει μπαμ!

29 Μαΐου 2020 09:38
10 μεγάλες αλήθειες που μόνο ένα λιοντάρι θα μπορέσει να νιώσει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όπως ισχύει και με κάθε ζώδιο, υπάρχουν πράγματα για τους Λέοντες που μόνο οι ίδιοι μπορούν να καταλάβουν.

Όσοι έχετε γεννηθεί από τις 23 Ιουλίου ως τις 22 Αυγούστου περιμένετε σύντομα τα γενέθλια σας και ανήκετε στο ζώδιο του Λέοντα.

Το ζώδιο αυτό συμβολίζεται με το λιοντάρι, με το οποίο έχετε πολλά κοινά χαρακτηριστικά, όπως η αφοσίωση, η δύναμη, η αποφασιστικότητα αλλά και οι επιδόσεις του στο κρεβάτι.

Διαβάστε 10 από αυτά στο Athensmagazine.gr

1. Δεν έχετε την ανάγκη να έχετε ανθρώπους γύρω σας – μένετε κοντά μόνο στους ανθρώπους των οποίων την παρέα απολαμβάνετε. Είστε ανεξάρτητοι, αλλά απολαμβάνετε την παρέα αξιόπιστων ατόμων.

2. Δεν είναι ότι πρέπει να έχετε τον έλεγχο, απλά οι άνθρωποι σας εμπιστεύονται. Η δύναμη και η αποφασιστικότητα σας κάνουν τον κόσμο να αισθάνεται άνετα, όταν έχετε τον έλεγχο.

3. Δεν είναι στις προθέσεις σας να ξεχειλίζετε από σεξουαλικότητα. Ο κόσμος έχει αυτή την εντύπωση, επειδή αισθάνεστε σίγουροι. Σαν Λέοντας ξεχειλίζετε από ταλέντο και σιγουριά. Έτσι οι άλλοι δεν μπορούν να σας αντισταθούν.

4. Δεν μπορείτε να ελέγξετε την ειλικρίνεια σας. Οι Λέοντες είναι ισχυρογνώμονες και αντιμετωπίζουν τα προβλήματα μόλις τα εντοπίσουν. Πολλοί το ερμηνεύουν ως αγένεια, αλλά αν είστε Λέοντας, τότε καταλαβαίνετε ότι δεν είναι αυτή η πρόθεση.

5. Η εικόνα είναι πολύ σημαντική. Μπορεί τα άλλα ζώδια να μην ενδιαφέρονται πώς τους βλέπουν οι άλλοι, αλλά σαν Λέοντας καταλαβαίνετε ότι είναι σημαντικό να έχετε θετική εικόνα για να ηγείστε.

6. Όταν οι άλλοι σας λένε να ηρεμήσετε, έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα. Όπως και το λιοντάρι που συμβολίζει το ζώδιο σας, είστε κι εσείς άγριοι. Όταν αναστατώνεστε, είναι επειδή βλέπετε μια απειλή. Όταν οι άλλοι δεν αναγνωρίζουν τα συναισθήματα σας και κάνουν λες και αντιδράτε υπερβολικά, αυτό σας κάνει χειρότερα.

7. Η αυτοπεποίθηση σας δεν σημαίνει ότι σας λείπει ευαισθησία. Τα σκληρά σχόλια των ανθρώπων που αγαπάτε μπορεί να σκίσουν την σκληρή πανοπλία σας.

8. Παρ’όλο που δεν το λέτε ποτέ, πιστεύετε πραγματικά ότι είστε καλύτεροι από πολλούς. Υπάρχει λόγος που οι άλλοι έχουν την τάση να πιστεύουν ότι είναι εγωιστές. Το ταλέντο, η ελκυστικότητα και η ικανότητα σας να ελέγχετε τις καταστάσεις σας φουσκώνουν τα μυαλά, ακόμη και λίγο.

9. Οι φίλοι σας είναι η οικογένεια σας. Λόγω του ότι είστε τόσο επιλεκτικοί με τους γύρω σας, οι άνθρωποι που επιλέγετε γίνονται κάτι παραπάνω από φίλοι. Γίνονται σύμμαχοι για μια ζωή.

10. Είστε το αγαπημένο σας άτομο. Η σιγουριά και η ικανότητα σας να παίρνετε θετικές αποφάσεις σας κάνουν πολύ ισχυρό σύντροφο όχι μόνο για τους γύρω σας αλλά και για εσάς του ίδιους.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share