Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτά τα ζώδια έχουν το μαγικό τρόπο να σου φτιάχνουν τη διάθεση

Μήπως ανήκεις σε κάποιο από αυτά;

23 Μαΐου 2020 19:53
Αυτά τα ζώδια έχουν το μαγικό τρόπο να σου φτιάχνουν τη διάθεση

Όταν η διάθεση σου είναι πεσμένη και δεν έχεις τα... κέφια σου το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις τηλέφωνο τους φίλους σου που ανήκουν στα παρακάτω ζώδια. Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι το "χάρισμα" του χιούμορ γι' αυτό όταν στον περίγυρό σου υπάρχει κάποιος που το έχει κοίτα να τον εκτιμήσεις λίγο παραπάνω. Από την αντίθετη πλευρά, είναι και κάποια ζώδια που είναι ο ορισμός του "drama queen", δες εδώ ποια είναι. Ποια είναι όμως τα ζώδια που θα σου φτιάξουν τη διάθεση στο λεπτό;

Δίδυμοι

Με τους Διδύμους μπορείς να στέλνεις μηνύματα για μια αιωνιότητα. Έχουν χιλιάδες πράγματα να πουν και σίγουρα ξέρουν πώς ακριβώς να περάσουν καλά. Από τα πιο αστεία memes μέχρι την απαραίτητη δόση σαρκασμού, όλα θα στα προσφέρει αυτό το ζώδιο. Είναι τόσο καλός ένας Δίδυμος στην επικοινωνία, που ξέρει τι να πει και πώς να το πει ανάλογα με ποιον συνομιλεί. Πάντα βρίσκει τον τρόπο να βάλει χιούμορ σε κάθε κατάσταση.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι η ψυχή του πάρτι. Θα σε διασκεδάσει με τις ιστορίες του και τις πολλές περιπέτειές του. Ανήκει στα ζώδια της φωτιάς, άρα η προσωπικότητά του είναι έντονη και μαζί του δε βαριέται ποτέ κανείς. Είναι εξαιρετικά έξυπνος και ετοιμόλογος οπότε θα σου δώσει και μια πρόκληση για να καταφέρεις να τον "αντιμετωπίσεις".

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι στα καλύτερά του όταν διασκεδάζει τους άλλους. Του αρέσει να κάνει τους γύρω του να νιώθουν καλά και παίρνει χαρά από τα χαμόγελα. Θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να γελάσει. Θα μοιραστεί ακόμα και την πιο αστεία ιστορία που ξέρει χωρίς να τον νοιάζει αν θα τσαλακωθεί.

Κριός

Ο Κριός ζει για την προσοχή που έρχεται από το πιο βρώμικο αστείο που ξέρει. Ίσως να είναι ωμός και υπερβολικά ειλικρινής, αλλά το κάνει με πολλή αγάπη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτοσαρκάζεται με μεγάλη άνεση και αυτό οφείλεται στη μεγάλη αυτοπεποίθησή του. Βαθιά μέσα του ξέρει ποιος είναι και δεν φοβάται να μειώσει τον εαυτό του για να σε διασκεδάσει.

Σκορπιός

Σε έναν Σκορπιό ακόμα και το χιούμορ είναι έντονο. Ζει για το μαύρο χιούμορ και τον σαρκασμό. Αν μάθεις να τον χειρίζεσαι, θα γελάσεις πολύ. Οριακά μέχρι δακρύων. Βέβαια, το πιο πιθανό είναι πως θα τον ερωτευτείς, γιατί ακόμα και στις αστείες στιγμές του φαίνεται η βαθιά ευαισθησία του και τα έντονα συναισθήματά του.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share