Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Εξαιρετική εβδομάδα για αρκετά ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα

Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί!

18 Μαΐου 2020 14:45
Εξαιρετική εβδομάδα για αρκετά ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Δευτέρα σήμερα και η Λίτσα Πατέρα, μέσα από την παρουσία της στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη για τα 12 ζώδια!

Όπως έκανε και η Βίκυ Παγιατάκη νωρίτερα, έτσι και η Λίτσα Πατέρα αναφέρθηκε στην εύνοια που θα έχουν αρκετά ζώδια αυτή την εβδομάδα, η οποία θα βοηθήσει αρκετά στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις.

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Σε αυτά τα Ελληνικά νησιά δεν μπορείτε να πάτε ανάλογα με το ζώδιο σας - Προσοχή

Το καλοκαίρι πλησιάζει και τα μπάνια έχουν ήδη ξεκινήσει, για αυτό και πολλοί ονειρεύονται τι θα κάνουν στις διακοπές τους, ανεξαρτήτως από την κρίση του κορωνοϊού. Σκεφτείτε που αν πάτε ανάλογα με το ζώδιο σας!

Εκτός λοιπόν από το να σας απασχολεί πώς επηρεάζει το ζώδιο σας η Νέα Σελήνη, σας θέτουμε ακόμα ένα ερώτημα. Πόσο σίγουρος είσαι ότι έκανες τη σωστή επιλογή και δε θα γυρίσεις πίσω με νεύρα χειρότερα από αυτά που είχες όταν έφυγες; Το ζώδιό σου έχει την απάντηση.

Ώρα να ενημερωθείς λοιπόν. Να ενημερωθείς και να προλάβεις το κακό που… έρχεται κατά πάνω σου. Ελπίζουμε μόνο στην περίπτωση που διαβάσεις αυτό που εύχεσαι να μην δουν τα ματάκια σου, να προλάβεις να αλλάξεις τα εισιτήριά σου.

Είσαι έτοιμος για την αλήθεια που έρχεται κατά πάνω σου;

Κριός

Ο πρώτος, ο καλύτερος και ένας από τους πιο περιπετειώδεις του ζωδιακού. Ο κριός ζει για την καλοπέραση και τις νέες γνωριμίες, πράγματα που αν του στερήσεις θα τον δεις να μεταμορφώνεται κυριολεκτικά σε θηρίο ανήμερο.

Δώσ’ του θάλασσα, κόσμο και δυνατότητα επικοινωνίας με τους γύρω του και δεν θα παραπονεθεί λεπτό. Μην κάνεις το λάθος να τον πας ποτέ στη Σύρο.

Θα σου πετάξει μεσ’ τα μούτρα ότι το καμουφλαρισμένο νησί που του πάσαρες για διακοπές είναι ό,τι χειρότερο είδε στη ζωή του. Ναι, είναι ικανός!

Ταύρος

Καλό φαγητό να’χει και πάει όπου να ‘ναι! Ο Ταύρος πρώτα θέλει να διασφαλίσει ότι θα φάει καλά και αργότερα θα σκεφτεί πού θα μείνει και πού θα κάνει μπάνιο.

Δεν θα σε δυσκολέψει ιδιαίτερα αρκεί να μην τον αφήσεις να πεινάσει. Ένας Ταύρος δεν θα αντέξει λεπτό στην Πάτμο. Δεν τον συγκινούν ούτε οι εξερευνήσεις, ούτε το πράσινο.

Του αρκεί μια νησιώτικη Χώρα γεμάτη ταβερνάκια και μπόλικο κρασάκι.

Δίδυμοι

Υπάρχει εκνευριστικότερο ζώδιο να πάρεις μαζί σου στις διακοπές ως… αμόρε; Δεν υπάρχει, στο υπογράφουμε.

Ο Δίδυμος δεν ενδιαφέρεται λεπτό να απομονωθεί με το ταίρι του σε κάποια ρομαντική παραλία και ακόμα κι αν σου υποσχεθεί πως θα το κάνει, με το που θα ακουμπήσεις τα οπίσθιά σου στην ξαπλώστρα θα τον ακούσεις να σου λέει μετά περισσής άνεσης: «Α δε στο πα; Είπα και στη Μαρία, τον Γιώργο, τον Κωστή, την Ερμιόνη και την κυρα – Ελένη τη γειτόνισσα να έρθουν να μας βρουν. Έτσι για το χαβαλέ!».

Και κάπου εκεί σκέφτεσαι αν αξίζει να τον πνίξεις ή να τον θάψεις στην άμμο. Μη σκας, σου ‘χουμε καλύτερη λύση. Αν πραγματικά θέλεις να τον εκδικηθείς πήγαινε τον στη Σαντορίνη. Του έχεις χαλάσει όχι μόνο τις διακοπές, μα το καλοκαίρι ολόκληρο.

Καρκίνος

Η αγάπη θέλει (μόνο) δύο για να ζεσταθεί. Για τον Καρκίνο οι διακοπές επιβάλλεται να είναι… solo αγάπης, με τους φίλους να μην χωρούν στο πλάνο.

Θέλει ερημονήσια με ειδυλλιακά νερά και παραλίες -μάντεψε- για δύο. Πες του να σε συνοδεύσει στη Μύκονο και τον έχασες για πάντα.

Ένας Καρκίνος στη Μύκονο είναι σαν τον Πέτρο τον Πελεκάνο στην Αμοργό. Στη στεριά δε χει το ψάρι ωρέ!

Λέων

Το λιοντάρι περνάει καλά μόνο όπου μπορούν να θαυμάσουν τα κάλλη του. Τέτοιο κορμί, τέτοια μάτια και τέτοιο ταμπεραμέντο δεν μπορείς να το πας κάπου μη κοσμοπολίτικα.

Αν είσαι Λέων ξέρεις πολύ καλά τι εννοούμε. Θυμάσαι τι κατάρες έριξες όταν σε απομόνωσαν στη Φολέγανδρο, σωστά; Ποτέ ξανά. Ποτέ όμως.

Παρθένος

Το χειρότερο που μπορείς να κάνεις σε έναν Παρθένο είναι να τον βγάλεις εκτός προϋπολογισμού. Γι’ αυτό και αποφεύγει τη Μύκονο όπως ο Διάολος το λιβάνι. Εκεί, βλέπεις, ξέρει τι τον περιμένει.

Αυτό που δε φαντάζεσαι είναι σε τι πανικό θα βρεθούν τα καβούρια στις τσέπες του όταν συνειδητοποιήσουν πως πάτησαν τις δαγκάνες τους στις πανέμορφες κατά τα άλλα Σπέτσες.

Ζυγός

Ζυγός ή αλλιώς «Όπου πάω αγαπάω». Εδώ μιλάμε για το μοναδικό ζώδιο που όπου κι αν βρεθεί θα περάσει καλά.

Δεν υπάρχει «απαγορευμένο» νησί για έναν Ζυγό. Και στο νησί του LOST να τον έστελνες πάλι θα έβρισκε τον τρόπο να επιβιώσει.

Ζυγέ, ειλικρινά, πολύ σε ζηλεύουμε.

Σκορπιός

Ακόμα ένα φυντάνι του ζωδιακού. Ο Σκορπιός παρουσιάζει χαρακτηριστικά Παρθένου σε ό,τι αφορά στα… καβούρια που προαναφέραμε, αλλά ταυτόχρονα τη θέλει τη φασαρία του.

Φίλε Σκορπιέ, ένα θα σου πούμε: Μακριά από την Ιθάκη. Θα πλήξεις σε τέτοιο βαθμό που ούτε το ολοήμερο σεξ δεν θα σε παρηγορεί.

Είπαμε να χαλαρώσεις, όχι να νιώσεις Ευτύχης Μπλέτσας στην τοποθεσία Ιθάκη…

Τοξότης

Ο τύπος αυτός απεχθάνεται οτιδήποτε του στερεί τη δυνατότητα να «παίξει» το μάτι του.

Πήγαινε τον -ας πούμε- σε μία οικογενειακή παραλία με παιδάκια να δίνουν ρεσιτάλ θράσους στην άμμο και θα τον δεις να μεταμορφώνεται σε Χάνιμπαλ Λέκτερ πριν καν έρθει ο σερβιτόρος να φέρει νερό για το ηρεμιστικό του.

Η Αμοργός μοιάζει βγαλμένη από τους χειρότερους εφιάλτες του. Ευτυχώς, οι περισσότεροι το ψάχνουν καλά πριν αποφασίσουν να ταξιδέψουν κάπου.

Ε, ένας Τοξότης την Αμοργό θα την επέλεγε μόνο υπό την απειλή όπλου.

Αιγόκερως

Το ζώδιο αυτό δεν σταματά ποτέ να εργάζεται. Πράγμα που σημαίνει ότι αν πας μαζί του διακοπές, μην περιμένεις να έχει αγκαλιά εσένα. Η θέση αυτή ανήκει δικαιωματικά στο λάπτοπ του. Τι σημαίνει αυτό; Θέλει ησυχία. Ηρεμία, χαλάρωση και χρόνο για δουλειά.

Ένας Αιγόκερως θα δεινοπαθούσε στην Πάρο. Για να ακριβολογούμε, από την πρώτη κιόλας μέρα θα έπαιρνε το πλοίο της επιστροφής.

Χωρίς εσένα μαζί του, φυσικά. Εδώ που τα λέμε, τα ‘θελες και τα ‘παθες.

Υδροχόος

Είναι ο πορτογιούρης της παρέας. Αυτός που θα ξενυχτήσει μέχρι τα ξημερώματα και το πρωί θα ξυπνήσει -για να μην χαλάσει την παρέα φυσικά- να σύρει το κουφάρι του μέχρι την ξαπλώστρα της παραλίας.

Είναι τόσο καλόβολος που δεν θα σου πει όχι σε τίποτα. Αρκεί να μην τον αναγκάσεις να περάσει χαλαρές διακοπές σε κάποιο νησί με «λίγους και καλούς».

Η Σέριφος θα ήταν η χειρότερη επιλογή για εκείνον…

Ιχθύς

Τον Ιχθύ στις διακοπές τον λες και σμέρνα αν δεν ξέρεις πού να τον πας. Το ψαράκι θέλει τον ρομαντισμό του, θέλει και τη βόλτα του γι’ αυτό η επιλογή σου πρέπει ως χαρακτηρίζεται ως «μέση λύση».

Άκρη δε βγάζεις με το ζώδιο αυτό. Όσο χάλια θα περάσει στη Μύκονο, άλλο τόσο θα σε βρίζει στα Κύθηρα. Ιδανική επιλογή; Η Μήλος.

Είπαμε, άκρη δε βγάζεις.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share