Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ με τη Λίτσα Πατέρα: Η νέα προφητεία της που επιβεβαιώθηκε από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες

Αναλυτικά οι προβλέψεις της αστρολόγου!

14 Μαΐου 2020 12:57
Σοκ με τη Λίτσα Πατέρα: Η νέα προφητεία της που επιβεβαιώθηκε από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Σοκ προκαλείται με τη Λίτσα Πατέρα, καθώς φαίνεται πως ακόμη μια προφητεία της επιβεβαιώθηκε, αυτή την φορά από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες για τον κορωνοϊό.

Η έμπειρη αστρολόγος υπενθύμισε στο πλατό του «Πρωινού» του ΑΝΤ1 όσα είχε πει για την Πανσέληνο στο Σκορπιό, που αναδείκνυε κρυφά πράγματα και μυστικά, με τη CIA να αναφέρει σε έκθεσή της, ότι η Κίνα έκρυβε τον κορωνοϊό.

Για το διήμερο αυτό, εκκινώντας από σήμερα (14/5) με αναδρόμους Κρόνο, Αφροδίτη και Δία, μπορεί στην αρχή να μην φαίνεται αισιόδοξο, αλλά υπάρχει μια δυναμική, που θα αποτυπωθεί στην ίασή μας. Ο οργανισμός γίνεται πιο δυνατός, ενώ μπορούμε να ζητήσουμε βοήθεια και να προωθήσουμε θέματα δουλειάς.

Δείτε το βίντεο με τις προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα στο Athensmagazine.gr:

Ζώδια σήμερα: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 14 Μαΐου;

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 14 Μαΐου. Τι μας περιμένει;

Εκτός, όμως, από τις ημερήσιες προβλέψεις, δείτε και σε ποιο ζώδιο ζητά μεγάλη προσοχή η Βίκυ Παγιατάκη.

Κριός

Σήμερα μην αφήσεις να σε παρασύρουν απαισιόδοξες σκέψεις, αλλά φρόντισε να ταχτοποιήσεις τις υπάρχουσες εκκρεμότητες που σε κυνηγούν. Οι κοινωνικές σου επαφές θα σε βοηθήσουν να βρεις λύσεις που δεν περνούσαν καν από το μυαλό σου.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, κάποιος σήμερα θα σου υποβάλει μια ενδιαφέρουσα προσφορά ή θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς άμεσα.

Καλά θα κάνεις λοιπόν να σκεφτείς τα πράγματα πολύ σοβαρά, γιατί πρέπει να επωφεληθείς από αυτή την ευκαιρία τώρα. Μην περιμένεις πάρα πολύ και μην το πολυσκέφτεσαι, χάνοντας άδικα το χρόνο σου.

Δίδυμοι

Αυτή η Πέμπτη θα είναι κάπως δύσκολη για εσένα, καθώς θα έρθεις αντιμέτωπος με κάποιες οικογενειακές συγκρούσεις, κυρίως για οικονομικούς λόγους. Μην προσπαθήσεις να καλύψεις τα λάθη σου με ψέματα, γιατί θα αποκαλυφθείς και θα νιώσεις άσχημα. Καλύτερα είναι να πεις την αλήθεια και να πληρώσεις το τίμημα των πράξεων σου.

Καρκίνος

Θα έχεις ένταση σήμερα, αλλά και την ενέργεια να διεκπεραιώσεις πάρα πολλά θέματα που σε απασχολούσαν και σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα, προωθώντας τις απόψεις σου σε αρκετά άτομα. Θα προκύψουν βέβαια κάποια απρόοπτα σε συζητήσεις και σε καινούργιες υποθέσεις που θέλεις να προωθήσεις, αλλά μπορείς να τα αποκρούσεις με ευστοχία και αποτελεσματικότητα.

Λέων

Η ημέρα σήμερα θα είναι αρκετά έντονη για εσένα και πρέπει να ελέγχεις πολύ καλά από πριν ό,τι κάνεις. Φρόντισε να είσαι σε ετοιμότητα, για να μπορέσεις να προλάβεις προβληματικές καταστάσεις που ενδεχομένως θα έρθουν. Οι υποχρεώσεις που θα έχεις, θα είναι πάρα πολλές. Απαιτείται τεράστια προσοχή σε αποφάσεις που ετοιμάζεσαι να πάρεις.

Παρθένος

Αν είσαι Παρθένος, σήμερα είναι μια καλή μέρα για να κάνεις μια ανασκόπηση σε όσα έχεις καταφέρει και να μην κρίνεις τόσο αυστηρά τις πράξεις σου. Μην απογοητεύεσαι και μην επικεντρώνεσαι μόνο στα αρνητικά, αλλά και στα θετικά που έχεις πετύχει μέσα από τις κινήσεις σου.

Ζυγός

Μπορείς να κάνεις σημαντικές αλλαγές σήμερα, αν αντιμετωπίσεις μερικά πράγματα με περισσότερη σοβαρότητα. Παράλληλα, πρέπει να προγραμματιστείς περισσότερο, για να διεκπεραιώσεις τις πολυάριθμες υποχρεώσεις σου.

Η κοινωνικότητά σου θα είναι στα ύψη με τις καλές επιρροές που δέχεσαι σήμερα και με τη βοήθεια που θα σου προσφέρουν κάποια άτομα, θα μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα του παρελθόντος, με τον ιδανικότερο τρόπο.

Σκορπιός

Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να οπλιστείς με κουράγιο, για να ξεπεράσεις τις προβληματικές καταστάσεις που θα κάνουν την εμφάνιση τους τη σημερινή Πέμπτη με υπομονή και λογική. Φροντίστε να δείξεις ψυχραιμία σε κάθε περίσταση και να μην βγεις καθόλου από το πρόγραμμά σου, αλλά ούτε και από τα ρούχα σου!

Τοξότης

Σήμερα η μέρα θα είναι αρκετά κουραστική και πιεστική σε σχέση με τις διάφορες υποχρεώσεις που έχεις. Πρέπει να δεις κάποιες καταστάσεις με ψυχραιμία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα διάφορα προβλήματα.

Θα μπεις σε σκέψεις για την επίλυση πολλών θεμάτων που σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό, αλλά ίσως χρειαστεί να συμβουλευτείς και άτομα που εμπιστεύεσαι, για να βρεις αποτελεσματικούς τρόπους να τα αντιμετωπίσεις.

Αιγόκερως

Μια ανήσυχη κατάσταση μπορεί να προκύψει σήμερα στην οικογένειά σου, λόγω κάποιου ξαφνικού προβλήματος, αλλά θα είναι εντελώς περαστικό. Μην αφεθείς στις δυσκολίες και μην τα παρατάς τώρα, που τα πράγματα έχουν μπει σε καλό δρόμο.

Θα έχεις απίστευτες επικοινωνιακές ικανότητες και θα ξεκαθαρίσεις οποιεσδήποτε παρανοήσεις. Κάνε τα μελλοντικά σου σχέδιά και μη φοβάσαι τίποτε, γιατί η επιτυχία θα σε ακολουθήσει σε κάθε σου βήμα.

Υδροχόος

Η οξυμένη διαίσθηση που θα έχεις σήμερα, θα σε βοηθήσει να λύσεις κάποια θέματα που σε απασχολούν έντονα τώρα τελευταία. Μπορείς να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου, αλλά να ξέρεις ότι απαιτούν αρκετή κούραση.

Μη διστάζεις, γιατί οι προσπάθειές σου θα εκτιμηθούν και θα πετύχεις όλους τους στόχους σου. Το βράδυ μην πεις όχι σε προσκλήσεις που μπορεί να σου κάνουν, γιατί θα περάσεις υπέροχα και θα ξεχαστείς λίγο από όλο αυτό το άγχος της καθημερινότητας.

Ιχθείς

Σημαντικές αλλαγές θα γίνουν αυτήν την ημέρα στην ζωή σου και πολλές από αυτές θα είναι χωρίς την δική σου θέληση. Από την άλλη όμως, οφείλεις να είσαι σε εγρήγορση και να μην αφήσεις τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν να περάσουν, γιατί θα αποβούν πολύ συμφέρουσες σε βάθος χρόνου.

Ανασκουμπώσου, κάνε τις κινήσεις που πρέπει και είναι σίγουρο πως με ό,τι καταπιαστείς, θα έχεις την επιτυχία που σου αξίζει.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share