Τρίτη, 26 Μαΐου 2020

Ζώδια σήμερα: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 13 Μαΐου;

Τι μας περιμένει;

13 Μαΐου 2020 00:37
Ζώδια σήμερα: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 13 Μαΐου;
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 13 Μαΐου 2020. Τι μας περιμένει;

Εκτός, όμως, από τις ημερήσιες προβλέψεις, δείτε και τι αναφέρει η Λίτσα Πατέρα για την επεισοδιακή εβδομάδα των 12 ζωδίων.

ΚΡΙΟΣ

Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να εξερευνήσετε τις δυνατότητές σας και να απολαύσετε κοινωνική αλληλεπίδραση.

ΤΑΥΡΟΣ

Αντί να μεταβείτε σε τελικά συμπεράσματα κάντε μια καλή συζήτηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Να γνωρίζετε πως η κατανόηση του ευρύτερου νοήματος μιας κατάστασης πιθανότατα θα έρθει αργότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συλλέξτε τα ανεπεξέργαστα δεδομένα στη δουλειά και αποφασίστε μετά από μεγάλη μελέτη.

ΛΕΩΝ

Μπορεί να είναι ευκολότερο να ακολουθήσετε μια πρακτική προσέγγιση για να λύσετε προβλήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ψυχολογική σας διάθεση, είναι πιθανό να είναι ήρεμη και προσγειωμένη.

undefined

ΖΥΓΟΣ

Από την αποταμίευση μέχρι πιθανές επενδύσεις, όλες οι ιδέες είναι καλές και πρέπει να αρχίσουν να εφαρμόζονται!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εστιάστε στην κοντινή ευτυχία και στο να πετύχετε τους στόχους σας, τώρα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ακούστε το σώμα σας και παρατηρήστε τις αυθόρμητες ενέργειές σας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι πληροφορίες που θα λαμβάνετε, θα διέπονται από λογική και εφευρετικότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η κατάσταση της υγείας κάποιου δικού σας ατόμου μπορεί να σας εμπνεύσει σοβαρή ανησυχία, επειδή ζει μακριά σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Σήμερα μπορείτε να κάνετε επισκευές, να αντιμετωπίσετε προβλήματα στο σπίτι ή να ασχοληθείτε με τη φροντίδα της ιδιοκτησίας σας

Αυτά είναι τα ζώδια που αγαπούν τη μοναξιά τους

Κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούν να μείνουν μόνοι τους ούτε λεπτό! Έχουν ανάγκη την παρουσία, την παρέα, την επικοινωνία. Άλλοι όμως είναι πιο μοναχικοί. Τους αρέσει να απομονώνονται, να έχουν τη συντροφιά του εαυτού τους, να κάνουν ό,τι θέλουν, να χρειάζονται το χώρο και τον χρόνο τους για να ανασυγκροτηθούν ή να βάλουν σε τάξη τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους, να κρατιούνται -έστω και για λίγο- μακριά από το θόρυβο και το άγχος της καθημερινότητας. Από την αντίθετη πλευρά είναι και κάποιοι άλλοι πως όταν ερωτεύονται όλα τα άλλα μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα, δείτε εδώ ποια ζώδια είναι αυτά. Όσοι αγαπούν τη μοναξιά τους ακόμα και αν είναι σε σχέση, επιδιώκουν να αποτραβιούνται για λίγο στον δικό τους κόσμο για να ξαναβρούν τις ισορροπίες τους. Ποια είναι τα πιο μοναχικά ζώδια;

ΙΧΘΥΣ

Ο Ιχθύς έχει ανάγκη να μένει μόνος του σε τακτά χρονικά διαστήματα. Ας μην ξεχνάμε ότι είναι ζώδιο που «απορροφά» τα vibes του περιβάλλοντός του, σαν σφουγγάρι, με αποτέλεσμα αυτό να τον επηρεάζει σε διάθεση. Οπότε, του είναι απαραίτητη μια «απόσυρση» στον δικό του κόσμο, ώστε να γεμίσει τις μπαταρίες του και να επανέλθει. Απολαμβάνει τη μοναξιά του, χαζεύοντας, ονειροπολώντας, ακούγοντας την αγαπημένη του μουσική ή βλέποντας ταινίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι από τη φύση του μοναχικός λύκος και μπορεί να περάσει χρόνια μόνος του, χωρίς να επιθυμήσει τη στενή συντροφιά. Του αρέσει η ησυχία, το να κάνει πράγματα που τον ευχαριστούν, το να μη μιλάει ή βλέπει κανέναν και κυρίως το να μην είναι αναγκασμένος να απαντήσει στο οτιδήποτε. Κι είναι λογικό, αν φανταστεί κανείς το πόση ενέργεια και φαιά ουσία καταναλώνει καθημερινά, προσπαθώντας να είναι εντάξει στα επαγγελματικά του καθήκοντα ή γενικά τις υποχρεώσεις του. Άλλωστε, παιδί του Κρόνου είναι, ο οποίος δε φημίζεται για την έντονη κοινωνικότητά του!

ζώδια μοναξιά

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός ούτε του ντόρου, ούτε της φανφάρας και στάνταρ δεν το λες «κοινωνική πεταλούδα»! Μοναχικός κι απόμακρος από τα γενοφάσκια του, δύσπιστος και δύσκολος, λίγοι είναι οι άνθρωποι που θέλει για συντροφιά και μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού αυτοί που είναι πολύ κοντά του. Η απολυτότητά του βγαίνει και στο μότο του «καλύτερα μόνος, παρά με κακιά παρέα» και το εννοεί. Κάνει φίλη κολλητή τη μοναξιά του και δεν έτσι δεν τρώγεται με το αν είναι κάποιος ή κάποια εντάξει απέναντί του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παρότι νοιάζεται για την κοινωνία, τους ανθρώπους και τα προβλήματά τους, παρά το ότι είναι ζώδιο του αέρα, δηλαδή της επικοινωνίας, ο Υδροχόος είναι από τα πιο μοναχικά άτομα κι αυτό είναι αποτέλεσμα της υπερβολικής τάσης του να διαφέρει και να κινείται ανεξάρτητα από τους άλλους ανθρώπους. Αν δεν βρίσκει αυτόν/η που ταιριάζουν απόλυτα με τον τρόπο ζωής του ή τις αντιλήψεις του, προτιμά να μένει μόνος του με τις παραξενιές του. Επίσης, είναι από αυτούς που ακόμα και μέσα σε σχέση, θέλουν τον χώρο τους και τον χρόνο τους να κάνουν τα δικά τους.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share