Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Περίεργη εβδομάδα γι αυτά τα ζώδια - Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί

Τι μας περιμένει;

11 Μαΐου 2020 15:08
Περίεργη εβδομάδα γι αυτά τα ζώδια - Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κώστας Λεφάκης έκανε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις (11-17 Μαϊου) για όλα τα ζώδια και προειδοποίησε. Τι ανέφερε ο αστρολόγος; Ποια ζώδια θα έχουν περίεργη εβδομάδα; Εκτός όμως, από τις εβδομαδιαίες προβλέψεις, δείτε εδώ αναλυτικά τις μηνιαίες.

Πάμε να δούμε αναλυτικά παρακάτω:

Κριός

Λίγο μετά την Πανσέληνο που προηγήθηκε στις 7, η εβδομάδα αυτή θα κυλήσει με ταχύτητα και θα δώσει έμφαση στα συσσωρευμένα πρακτικά σας προβλήματα. Η Αφροδίτη γίνεται ανάδρομη στις 13 και αυτό θα έχει συνέπειες σε αισθηματικές ολιγωρίες και επιβραδύνσεις. Ο Άρης περνά στους Ιχθύς στις 13 και έχοντας σκοπό να μείνει μέχρι τέλος Ιουνίου θα σας διατηρεί σε μόνιμη εγρήγορση και σε συχνές, αγχώδεις αγωνίες. Αναμφίβολα μια νέα εποχή εκτυλίσσεται εμπρός στα έκπληκτα μάτια σας η οποία αλλάζει τα δεδομένα στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα.

Ταύρος

Οι μέρες που ακολουθούν είναι πολύ ενδιαφέρουσες αλλά έχουν συχνές συναισθηματικές αναταράξεις. Πληθαίνουν τα άγχη και οι συγκινήσεις σας και ευαισθητοποιείται το νευρικό σας σύστημα. Οι πλανητικές αλλαγές και ο τερματισμός του εγκλεισμού σας βρίσκει αμήχανους και προβληματισμένους. Βάλτε μια έξυπνη προτεραιότητα στις κινήσεις σας και δώστε χώρο και χρόνο στον εαυτό σας να προσαρμοστεί στους καινούριους κανόνες διαβίωσης.

Δίδυμοι

Στις 13 Μαΐου η Αφροδίτη γίνεται ανάδρομη στο ζώδιό σας και ο Άρης περνά στους Ιχθύς. Αυτή η πλανητική μεταστροφή μαζί με την απαρχή νέων κοινωνικών αλλαγών θα σας διατηρήσει σε ένταση, νευρικότητα και ακατάπαυστη κινητικότητα. Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης θα διαρκέσει μέχρι τις 25 Ιουνίου. Ο παράγοντας της τύχης που σας βοήθησε μέχρι τώρα δεν θα ακυρωθεί, αλλά θα διαφοροποιηθεί και θα επιβραδύνει. Κύριο μέλημά σας να επιμεληθείτε και να προσέξετε κάθε είδους εκκρεμότητα και οικονομική καθυστέρηση.

Καρκίνος

Η πορεία του φεγγαριού που επηρεάζει τη ζωή και τις υποθέσεις σας, διαφαίνεται ενδιαφέρουσα τις επόμενες ημέρες. Παρά τους περιορισμούς που συνεχίζουν να υπάρχουν, αυτό που θα χαρακτηρίσει την περίοδο αυτή, είναι μια ένταση καταναλωτισμού που θα σας κυριεύσει. Έχετε υποστεί πολλά στερητικά σύνδρομα και μέσα από εξωτερικές διευκολύνσεις θα νιώσετε την παρόρμηση της κίνησης και της δράσης. Αποφύγετε τις απερισκεψίες που μπορεί να έχουν δυσάρεστες συνέπειες, στηριχτείτε στις δυνάμεις σας, μην υπολογίζετε σε υποσχέσεις και μη θορυβείστε αν το κλίμα βραχυκυκλώσει για λίγο στην ερωτική σας ζωή.

Λέων

Ο Μάιος προχωρά, οι υποθέσεις σας έχουν συσσωρευτεί και παραμένουν άλυτες και η ανάγκη σας να παρέμβετε και να δώσετε λύση σε οτιδήποτε σας προβληματίζει, γίνεται έντονη. Η ανάδρομη Αφροδίτη φέρνει στην επιφάνεια καθυστερημένες κοινωνικές, ή οικονομικές υποχρεώσεις. Ο Άρης αυξάνει τις συναισθηματικές αναμοχλεύσεις και κάποιους φόβους σας σχετικά με οικονομικά ζητήματα. Η εποχή είναι γεμάτη αναπάντεχα και ο πρωταγωνιστικός τομέας της ζωής σας παραμένει ο επαγγελματικός, τον οποίο πρέπει να προσέξετε σαν τα μάτια σας!

Παρθένος

Η εβδομάδα αυτή θα φέρει αισθητή αλλαγή στο κλίμα της καθημερινότητας και θα σας βοηθήσει να κάνετε δεύτερες σκέψεις προκειμένου να βγείτε από κάποια αδιέξοδα. Το οικονομικό σας μέλλον συνεχίζει να σας απασχολεί μαζί και με το στενό έμψυχο περιβάλλον μέσα στο οποίο βρίσκεστε και υπάρχετε. Με τους ανθρώπους αυτούς δεν συμφωνείτε συχνά, αλλά τώρα πρέπει να βρείτε έναν τρόπο συμβιβασμού και περιορισμού των διαφωνιών σας. Το πέρασμα του Άρη στους Ιχθύς που θα διαρκέσει μέχρι το τέλος Ιουνίου, εγκαινιάζει μια περίοδο, όπου οι άνθρωποι που σας αφορούν θα γίνουν περισσότερο πιεστικοί ή επίμονοι στα αιτήματά τους. Επίσης θα αυξηθεί και η εριστικότητα στις επαγγελματικές συνεργασίες, τις οποίες και πρέπει να προσέξετε. Τέλος οι καθυστερήσεις, αισθηματικές και οικονομικές θεωρούνται αναπόφευκτες.

Ζυγός

Ο μήνας συνεχίζει να φυλλομετρά τις μέρες του, αποκαλύπτοντας κάθε μέρα και κάτι καινούριο. Γίνεστε περισσότερο αποτελεσματικοί στην εργασία σας, όποια και αν είναι αυτή. Στις οικονομικές σας συναλλαγές, ή σε τυχόν διευθετήσεις νομικές ή γραφειοκρατικές, υπάρχει καθυστέρηση και ταλαιπωρία. Κατάλληλη εποχή επίσης είναι να κάνετε έναν πρόχειρο απολογισμό των τελευταίων μηνών και ένα καινούριο οικονομικό προϋπολογισμό για τις εξελισσόμενες ανάγκες σας σε σχέση με το κυρίαρχο κλίμα. Προσπαθήστε να πείσετε τον ναρκισσισμό σας, ότι από εδώ και πέρα, η καθημερινότητα δεν θα έχει καμία σχέση με το χθες και ανάλογα προσαρμοστείτε στη νέα εποχή.

Σκορπιός

Περίπλοκο το διάστημα, όχι υποχρεωτικά κακό, αλλά καθημερινά κουραστικό. Αισθηματικά και επαγγελματικά παίρνουν μια νέα τροπή, ίσως να υπάρχει αρκετή δόση διαφωνίας εκ μέρους σας, προς το κυρίαρχο κλίμα. Εκείνο το οποίο είναι αναγκαίο είναι η αποδοχή και η προσαρμοστικότητά σας σε αυτό το σκηνικό που η μοίρα άλλαξε. Το πέρασμα του Άρη στους Ιχθύς θα διευκολύνει την έκφραση των δημιουργικών σας ικανοτήτων. Οι αδέσμευτοι έχετε την εκδοχή μιας ενδιαφέρουσας γνωριμίας. Και κατά ένα περίεργο τρόπο, πολλοί από εσάς, μέσα σε αυτήν την περίοδο της κρίσης, θα δείτε αναδυόμενες ευκαιρίες που μπορείτε να αξιοποιήσετε.

Τοξότης

Δύο τομείς ανασυγκροτούνται αισθητά κάτω από τη ροή των εξωτερικών γεγονότων: ο ένας είναι οι σχέσεις και συνεργασίες και ο άλλος οι συνθήκες οι οικογενειακές και διαβίωσης. Θα σας πάρει λίγο χρόνο να προσαρμοστείτε σε αυτήν την «κλιματική» αλλαγή. Η εργασιοθεραπεία είναι το καλύτερο αντίδοτο για το ευαίσθητο νευρικό σας σύστημα αυτήν την περίοδο. Δεν θα λείψουν από δίπλα σας άνθρωποι που σας αγαπούν, ή μπορούν να αποδειχτούν χρήσιμοι με οποιονδήποτε τρόπο. Η ανταπόκρισή τους όμως γίνεται λίγο καθυστερημένα.

Αιγόκερως

Η πορεία του Ήλιου στον Ταύρο διευκολύνει αισθηματικά σας ενδιαφέροντα, βελτίωση του κλίματος στις υποθέσεις σας και υλοποίηση ενός σχεδίου. Ένα μικρό βραχυκύκλωμα δεν θα λείψει στο χώρο της δουλειάς σε σχέση με τους ανθρώπους της. Κάτι καλό όμως συμβαίνει μετά από ένα επίμονο αδιέξοδο που ταλαιπώρησε τον ψυχισμό σας. Συνεργασίες και συναλλαγές μπορούν να διευκολυνθούν και να προχωρήσουν. Φροντίστε να δώσετε μια μικρή δόση ξεκούρασης και ψυχαγωγίας στον ταλαιπωρημένο εαυτό σας.

Υδροχόος

Ότι και να κάνετε περιστρέφεστε συνέχεια στο στενό περιβάλλον, νιώθοντας συχνά αδιέξοδα και κάποια νευρικότητα. Τα γεγονότα στη δική σας περίπτωση είναι περισσότερο ψυχολογικά, παρά πρακτικά αυτήν την εποχή. Όσο αφορά την πρακτικότητα, αυτή μπορεί να λειτουργήσει στο οικογενειακό περιβάλλον, ή στις συνθήκες διαβίωσης. Στο μεταξύ η αισθηματική σας ζωή αντιστρέφεται και το πέρασμα του Άρη στους Ιχθύς θα οξύνει λίγο την οικονομική κατάσταση, αποκαλύπτοντας ελλείψεις, ή υποχρεώσεις που έχουν συσσωρευτεί.

Ιχθύες

Η εβδομάδα αυτή σας βοηθά να αξιοποιήσετε ιδιαίτερα τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σας σας βοηθά να κάνετε ένα καινούριο ξεκίνημα σε καθημερινή βάση, να εφαρμόσετε νέες ιδέες και να υιοθετήσετε καινούριες συμπεριφορές, τόσο στο οικογενειακό περιβάλλον, όσο και στον κοινωνικό τομέα. Κάποιοι θα αναγκαστείτε να δώσετε μια μάχη. Κάποιοι θα αποδεχτείτε ένα γεγονός που θα σας πικράνει αλλά που δεν μπορεί να αλλάξει και, μερικοί, θα ανακύψετε έναν καινούριο σκοπό στη ζωή σας. Σε όποια κατηγορία και αν ανήκετε κάντε το καλύτερό σας και προσπαθήστε να κινηθείτε με ρεαλισμό και όχι με ψευδαίσθηση. Στην εποχή της γενικότερης καθυπόταξης, κάνουμε μόνο εκλογικευμένα όνειρα.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share