Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δύσκολη εβδομάδα για 3 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Βίκυ Παγιατάκη

Η Βίκυ Παγιατάκη προειδοποιεί!

11 Μαΐου 2020 10:27
Δύσκολη εβδομάδα για 3 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Βίκυ Παγιατάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Δευτέρα και η Βίκυ Παγιατάκη, μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη για τα 12 ζώδια.

Η Βίκυ Παγιατάκη αναφέρθηκε στις δυσκολίες που θα περάσουν τα ζώδια! Οι υποχρεώσεις προηγούνται σήμερα για τους Κριούς. Κάπως πιο δύσκολο το ξεκίνημα της εβδομάδας για τους Καρκίνους. Έχει λίγη πίεση από σήμερα για τους Ζυγούς.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Βίκυ Παγιατάκη στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Ζώδια σήμερα: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 11 Μαΐου;

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 11 Μαΐου 2020. Τι μας περιμένει;

Εκτός, όμως, από τις ημερήσιες προβλέψεις, δείτε και τι αναφέρει η Άση Μπήλιου, σχετική με τη μέρα, όπου θα αρχίσουν οι ελευθερίες μας με την άρση των μέτρων.

Κριός

Αυτή η Δευτέρα είναι μια πολύ καλή μέρα για σένα, φίλε Κριέ, που ευνοεί τα σχέδιά σου και σου δίνει τη δυνατότητα με ειλικρίνεια και αποφασιστικότητα να διεκδικήσεις όσα θέλεις. Μην αφήνεις καμιά ευκαιρία να περάσει χωρίς να την εκμεταλλευτείς και αυτό συμπεριλαμβάνει και τις επαφές σου με κάποιους ανθρώπους.

Ταύρος

Απόφυγε σήμερα κάθε σχόλιο ή γνώμη που θα σε αποσυντονίσει από το πρόγραμμα που ακολουθείς και δείξε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλοί ‘‘καλοθελητές’’ που προσπαθούν να βάλουν εμπόδια στην εξέλιξη σου και πρέπει να προσέχεις σε ποιους μιλάς και ποιους εμπιστεύεσαι.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα αν κάτι δεν σου αρέσει, θέλεις να το αλλάξεις άμεσα. Αυτή σου η επιθυμία θα γίνει πολύ έντονη σήμερα, που η διάθεσή σου θα είναι δυναμική και αποφασιστική. Μην αφήνεις τα πράγματα να σε επηρεάζουν αρνητικά χωρίς να κάνεις τίποτα και προσπάθησε να κινηθείς δραστικά.

Καρκίνος

Αυτή η Δευτέρα είναι κατάλληλη για να πάρεις αποφάσεις και να τολμήσεις να κάνεις και κάτι πέρα από τα συνηθισμένα που θα σε ανανεώσει. Μην φοβηθείς το κόστος, φίλε Καρκίνε, γιατί θα είναι πολύ μικρότερο από αυτά που θα αποκτήσεις και θα απολαύσεις.

Λέων

Η κούραση των τελευταίων ημερών μπορεί σήμερα να σου εκδηλωθεί έντονα και να σε αποσυντονίσει. Βρες άμεσα τον χρόνο να ξεκουραστείς και μην ωθείς τον εαυτό σου στα άκρα, χωρίς να υπάρχει σημαντικός λόγος. Η οικογένεια σου είναι κοντά σου για να σε βοηθήσει σε ότι χρειαστείς.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα θα σου προκύψουν αρκετές νέες υποχρεώσεις και θα αναγκαστείς να βάλεις ένα πρόγραμμα για να τελειώνεις με όσες περισσότερες μπορείς.

Το καλό είναι ότι είσαι αποφασισμένος να δώσεις λύσεις και ο δυναμισμός σου θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις αρκετά ζητήματα και να ξεμπερδεύεις. Ωστόσο, μην προσπαθήσεις να τα πετύχεις όλα μαζί γιατί θα μπερδευτείς.

Ζυγός

Αν δεν συμφωνείς με κάποια άτομα, μείνε μακριά τους αυτήν την ημέρα, γιατί το μόνο που κάνουν είναι να σου χαλάνε την ψυχολογία. Φρόντισε να δεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερη θετικότητα και η επιτυχία δεν θα αργήσει να κάνει την εμφάνισή της.

Η ημέρα είναι κατάλληλη για να την περάσεις με φιλικά σου πρόσωπα και να αναθερμάνεις τις μεταξύ σας σχέσεις.

Σκορπιός

Η σημερινή Δευτέρα είναι καλή για σκέψη αφού θα είσαι ήρεμος και σε θέση να κάνεις έναν ουσιαστικό διάλογο με τον εαυτό σου. Πρόσεξε την υγεία αλλά και την εμφάνισή σου και μην παρασύρεσαι σε υπερβολές. Δεν σου κάνουν καλό!

Τοξότης

Οι προσπάθειες που θα κάνεις αυτή τη μέρα, θα υποστηριχθούν ιδιαίτερα από το φιλικό σου περιβάλλον και θα νιώσεις ότι μπορείς να πετύχεις τα πάντα. Πρόσεξε μόνο, πάνω στον ενθουσιασμό σου να μην αναλάβεις περισσότερες ευθύνες από αυτές που μπορείς να διαχειριστείς και στο τέλος το μετανιώσεις.

Αιγόκερως

Σήμερα μπορείς να κάνεις πάρα πολλά και να τακτοποιήσεις ζητήματα, που σε προβλημάτιζαν σχετικά με την αισθηματική σου ζωή. Κάποιες φιλικές συμβουλές μπορεί να σε βγάλουν από το αδιέξοδο και να σου χαρίσουν μία πιο θετική ματιά απέναντι στα γεγονότα.

Υδροχόος

Σήμερα θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, αν θες να πετύχεις τους στόχους σου. Η δυναμικότητα και η ενεργητικότητά σου σε βοηθάνε να ξεμπερδεύεις αποφασιστικά με πολλά θέματα από το παρελθόν.

Κινήσου με τον μοναδικό τρόπο που μόνο εσύ γνωρίζεις και είναι σίγουρο ότι θα πετύχεις όλα αυτά που έχεις βάλει στο μυαλό σου.

Ιχθείς

Η σημερινή Δευτέρα είναι πολύ καλή για το ζώδιο σου γιατί θα καταφέρεις να συγκροτηθείς και θα οργανώσεις τα επόμενα βήματα σου με μεθοδικότητα και ρεαλισμό. Κράτησε αυτή την τακτική για να λύσεις διάφορα θέματα που έχουν προκύψει και σε έχουν αγχώσει και μην κινείσαι βιαστικά και επιπόλαια.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share