Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Τα ζώδια… μίλησαν για την Κατερίνα Καινούργιου: Βίκυ Παγιατάκη, Λίτσα Πατέρα και Άση Μπήλιου προέβλεψαν την ανανέωση με το Open

Τι είχαν αναφέρει οι τρεις αστρολόγοι;

6 Μαΐου 2020 13:14
Τα ζώδια… μίλησαν για την Κατερίνα Καινούργιου: Βίκυ Παγιατάκη, Λίτσα Πατέρα και Άση Μπήλιου προέβλεψαν την ανανέωση με το Open
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα ζώδια… μίλησαν για την Κατερίνα Καινούργιου αυτές τις ημέρες, με τις τρεις κορυφαίες αστρολόγους να προβλέπουν, επί της ουσίας την ανανέωση της παρουσιάστριας του Open.

Η Βίκυ Παγιατάκη, η Λίτσα Πατέρα και η Άση Μπήλιου στις χθεσινές (5/5) προβλέψεις τους αναφέρθηκαν σε θέματα οικονομικά και συνεργασίας, φέρνοντας θετικούς οιωνούς και προβλέποντας, έτσι, την ευτυχή κατάληξη για την παρουσιάστρια της εκπομπής «Ευτυχείτε», μιλώντας για τους Ταύρους, μιας και η ίδια έχει γεννηθεί την Πρωτομαγιά.

Η Βίκυ Παγιατάκη, πάντως, ήταν πιο συγκρατημένη στην εκπομπή, μιας και μίλησε για «βήμα πίσω», που πρέπει να κάνουν οι Ταύροι και να προσέχουν στα οικονομικά, περιμένοντας πρώτα να τους προτείνει το οτιδήποτε η απέναντι πλευρά, προτού κάνουν κίνηση. Πιθανό είναι, βέβαια, η πρώτη κίνηση να έγινε από τον τηλεοπτικό σταθμό για την Κατερίνα Καινούργιου.

Η Λίτσα Πατέρα, πάντως, ήταν πιο ενθουσιώδης στο «Πρωινό». «Η Αφροδίτη είναι σύμμαχός σας. Προωθήστε ένα σημαντικό οικονομικό θέμα ή επαγγελματικό, αλλά με χαμηλούς τόνους. Κάντε την κίνηση και επωφεληθείτε γρήγορα, πριν γίνει ανάδρομη η Αφροδίτη και δυσκολέψει η κατάσταση, με αποτέλεσμα να μη σας βοηθήσουν», είχε πει.

Από την πλευρά της, η Άση Μπήλιου επίσης έκανε νύξη στο Star, λέγοντας πως «είναι καιρός να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τα οικονομικά και θα θέλετε να εξασφαλίσετε πιο ασφαλείς συνθήκες διαβίωσης, με περισσότερα χρήματα. Μπορεί, βέβαια, να καταλάβετε πως η δουλειά σας αμείβεται, όπως της αξίζει».

«Αυτά τα 3 ζώδια θα βρουν μεγάλες προκλήσεις» - Αναλυτικές προβλέψεις από τη Βίκυ Παγιατάκη

Ζώδια σήμερα: Η Βίκυ Παγιατάκη προειδοποιεί τρία ζώδια, σχετικά με όσα έρχονται σήμερα (5/5), με την ίδια να ζητά να προσέξουμε στα πλάνα μας και τις επαφές μας, ενώ η Λίτσα Πατέρα μας προτείνει να ξεχάσουμε την καραντίνα.

Το παρελθόν αναμετράται με το παρόν για καλό για τους Διδύμους, σύμφωνα με την αστρολόγο του Open, ενώ Αναβολή αλλά όχι ματαίωση κάποιου σχεδίου για τους Καρκίνους. Προσεκτικά με ακίνητα, χώρους και συγγενικά πρόσωπα οι Λέοντες.

Δείτε το βίντεο με τις προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη στο Athensmagazine.gr:

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share